Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان شفافیت بین‌الملل هم زمان با ارائه جدیدترین گزارش خود درباره شاخص فساد در کشورها درباره روند مبارزه با این مسئله در آلمان ابراز نارضایتی کرده و از فساد بیشتر در اتریش خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان شفافیت بین الملل جدیدترین گزارش خود درباره شاخص فساد در سال 2021 در کشورهای مختلف را منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان شفافیت بین‌الملل از سال 2004 به این سو، همه ساله گزارشی درباره فساد مالی در کشورهای مختلف جهان منتشر می‌کند.

رده‌بندی کشورها از منظر فساد مالی بر اساس دادن امتیاز بین یک تا 100 به کشورها است. در این بین کشوری که از امتیاز کمتری برخوردار باشد، از منظر مالی فاسدتر از کشورهایی است که امتیازات بیشتری کسب می‌کنند.

به نوشته "دویچه وله" آلمان، بر اساس جدیدترین گزارش منتشر شده از طرف سازمان شفافیت بین الملل در صدر این فهرست، دانمارک با کسب 88 امتیاز به عنوان بهترین کشور دارای کمترین فساد معرفی شده است. کشورهای نیوزلند، فنلاند، سنگاپور و سوئد هم در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار دارند.

کشور آلمان نیز با کسب 80 امتیاز از مجموع 100 امتیاز در رده دهم قرار دارد.

اتریش در سال 2021 فاسدتر شده است

به نوشته روزنامه "کرونن سایتونگ" ، نتایج گزارش سازمان شفافیت بین المللی نشان می دهد که اتریش در سال گذشته فاسدتر شده و با از دست دادن دو امتیاز بدترین وضعیت از سال 2014 را بدست آورده است.

اورزو لا بیتنر"، سخنگوی طرح ابتکاری ضد فساد موسوم به "دست های پاک" در اتریش در این باره گفت: این شرم آور است که ما سال به سال امتیاز از دست می دهیم، امسال بدترین نتیجه را از سال 2014 به دست آوردیم. اعتبار ما در جهان رنج می کشد، مردم احساس می کنند فریب خورده اند، حاکمیت قانون و دموکراسی در حال تضعیف است. ما جزو کشورهایی هستیم که امسال امتیاز از دست دادیم.

وی همچنین تاکید کرد: اساسا فساد در اتریش پدیده جدیدی نیست. 10 سال پیش هم چنین مواردی وجود داشت. وی همچنین از کاهش چشمگیر اعتماد شهروندان به عرصه سیاسی خبر داد.

به نوشته نشریه دی سایت، آلمان هم در زمینه مبارزه با فساد پیشرفت کمی داشته است. این نتیجه بر اساس شاخص جهانی ادراک فساد سازمان شفافیت بین الملل به دست آمده است.

"هارتموت بایمر"، رئیس بخش آلمانی سازمان شفافیت بین الملل در این باره گفته است: امتیاز آلمان حدود 6 سال است که بهبود نیافته است. این نشان می دهد که ما در مبارزه با فساد متاسفانه به ندرت پیشرفت داشته ایم. در همه زمینه های اجتماعی کمبودهای گسترده ای وجود دارد.

وی همچنین گفت: قانون منع رشوه خواری نمایندگان مجلس تا کنون عملا ناکارآمد بوده و نیاز به تشدید فوری دارد.

سازمان شفافیت بین الملل در گزارش خود همچنین اعلام کرد که دو سوم از 180 کشور و منطقه بررسی شده در این گزارش مشکل فساد جدی دارند و حتی به نیمی از امتیازات ممکن دست نمی یابند.

ضرر 350 میلیارد یورویی کرونا برای اقتصاد آلمان

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان سازمان شفافیت بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۲۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد

سازمان یونسکو در تقدیر از نقش خبرنگاران اهل غزه، جایزه جهانی آزادی مطبوعات را به آن‌ها اعطا کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان یونسکو با ستایش نقش خبرنگاران در غزه، جایزه جهانی آزادی مطبوعات را به خبرنگاران فلسطینی که جنگ غزه را پوشش می‌دهند اعطا کرد.

به گزارش الجزیره، یونسکو فعالیت این خبرنگاران را  در سایه شرایط دشوار و خطرات جنگ «شجاعانه» توصیف کرد. این جایزه 25 هزار دلار آمریکا ارزش دارد و هر ساله در سوم ما می اعطا می‌شود.

حمله جدید صهیونیست‌ها به خبرنگاران در مرکز غزه

تاکنون 141 تن از اهالی رسانه در غزه طی حملات ارتش اشغالگر به شهادت رسیده‌اند. در آخرین مورد «محمد بسام الجمل» خبرنگار فلسطینی که در حمله جنگنده‌های اسرائیلی به خانه‌اش در محله الجنینه در شرق رفح زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده در تاریخ 6 اردیبهشت به شهادت رسید.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • ببینید | انتقاد پیمان یوسفی از روند برکناری علی خطیر و خوشحالی مربی استقلال از این خبر روی آنتن زنده تلویزیون!
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد
  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت اجرا شده است
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • پیگیری سوپر لیگ کاراته با تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد
  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم