Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- نخست وزیر دانمارک به تازگی متعهد شده است که تا سال 2030 تمامی پروازهای محلی این کشور بدون هیچ گونه انتشار گاز گلخانه‌ای و به صورت کاملا سبز انجام بشود. نخست وزیر دانمارک به تازگی متعهد شده است که تا سال 2030 تمامی پروازهای محلی این کشور بدون هیچ گونه انتشار گاز گلخانه‌ای و به صورت کاملا سبز انجام بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، مت فردریکسن به عنوان نخست وزیر دانمارک متعهد شده است که پروازهای داخلی اتحادیه اروپا تا سال 2030 میلادی سبز بشوند. او در بخشی از سخنرانی سال نو خود اظهار داشت: «دانمارکی‌ها تا سال 2025 می‌بایست این شانس را داشته باشند که در مسیر‌های محلی از پروازهای سبز استفاده کنند، ما در نهایت تا سال 2030 باید بتوانیم برای سفرهای محلی در دانمارک کاملا سبز پرواز کنیم.»
 
گفته می‌شود که این تصمیم به عنوان بخشی از اقدامات بزرگ‌تر نسخت وزیر دانمارک در افزایش سخت گیری‌ها علیه کارخانه‌های آلاینده هوا و شروع انتقال این کشور به سمت فناوری‌های سبز اتخاذ شده است. با این حال با توجه به عدم وجود جایگزین‌ها دلایل قانع کننده‌ای وجود دارد که در رابطه با رسیدن به این هدف در این بازه زمانی بسته شک ایجاد می‌کند.
     
یکی از این دلایل آن است که ایده ساخت هواپیماهای برقی ممکن است هیچ وقت موفقیت آمیز نباشد و اگرچه پرواز با هیدروژن نیز بسیار امیدبخش است اما تا افزوده شدن هواپیماهای مبتنی بر سوخت هیدروژنی به ناوگان‌های هوایی کشورها زمان بسیار زیادی باقی مانده است.
 
البته ناگفته نماند که تنها هیدروژنی که در نتیجه الکترولیز و با انرژی تجدیدپذیر اضافی تولید می‌شود، می‌تواند واقعاً «سبز» نامیده شود. همچنین خبرگزاری EnergiWatch نیز اظهار داشته است که سیاست همیشگی دانمارک مبنی بر صبر کردن برای به ثمر رسیدن فناوری‌های جدید سبز نمی‌تواند به این کشور در اجرا کردن تعهدات بین المللی اش در رابطه با انتشار گازهای گلخانه‌ای کمکی بکند.
 
گفتنی است دانمارک نسبت به برخی کشورها گام‌های بیشتری برای کمک به انتقال به سمت فناوری‌های کربن صفر برداشته است. این کشور پیش از این ضرب الاجل سختی برای پایان دادن به اکتشاف نفت و گاز تعیین کرده است و همچنین به مهره بزرگی در صنعت برق بادی تبدیل شده است.
 
همچنین دانمارک در آغاز سال 2021 متعهد به ساخت جزیره‌ای مصنوعی شد که می‌توانست برق را از مزارع بادی دانمارک جمع اوری و ذخیره کند. در عین حال این کشور امیدوار است که بتواند از نیروی باد اضافی خود برای به حرکت درآوردن یک الکترولیز استفاده کند و از این طریق به یک تولید کننده هیدروژن بدون حاشیه تبدیل شود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: دانمارک پرواز هواپیما وزیر دانمارک تا سال 2030

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۲۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد

یک تولیدکننده سیمان اعلام کرد: ارزان فروشی سیمان صادراتی باعث شد بعد از عراق، کشور امارات عربی متحده نیز واردات سیمان و کلینکر از ایران را به استناد قوانین ضد دامپینگ با گذاشتن تعرفه گمرکی ۶۷ درصدی عملاً ممنوع نماید. - اخبار اقتصادی -

ابراهیم غلام زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متأسفانه با سیاست گذاری های اشتباه در بازار صادراتی عراق باعث از دست رفتن این بازار بزرگ شده‌ایم، گفت: در حال حاضر علاوه بر کشور امارات ، سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس همچون کویت و عمان نیز در صدد اعمال محدودیت به استناد قوانین ضد دامپینگ هستند.

وی افزود: به دلیل تفاوت قیمت سیمان داخلی و قیمت های جهانی سیمان که یک اختلاف حدوداً 50 درصدی دارند، واسطه‌ها سیمان را به قیمت داخلی خرید کرده و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صادر می‌نمایند  و این باعث آسیب به بازارهای صادراتی سیمان ایران شده است.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: پیش از این صادرات سیمان صرفاً توسط کارخانجات سیمان مجاز بود که همین باعث کنترل بهتر بازارهای صادراتی می شد اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر این ممنوعیت برداشته شده و در حال حاضر هر شخصی می تواند بهر قیمتی صادرات سیمان و کلینکر انجام دهد و به قیمت داخلی خرید نموده و صادر نماید.

به گفته وی، عمده ارزان فروشی صادراتی متأسفانه توسط کارخانجات دولتی و شبه دولتی اتفاق می افتد.

غلام زاده اضافه کرد: در حال حاضر وزارت صنعت معدن تجارت باید با ورود به موضوع قیمت سیمان و کلینکر صادراتی مانع از دست رفتن بازارهای صادراتی کشور شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • بمب نقل و انتقالات پرسپولیس از امارات می‌آید
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد