Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع‌رسانی ۲۶ سپتامبر یمن بامداد چهارشنبه گزارش داد که «الکساندر ایکوی» مدیر دفتر نمایندگی سازمان بین المللی صلیت سرخ شامگاه سه شنبه از ساختمان بمباران شده مخابرات الحدیده توسط جنگنده‌های نیروهای متجاوز به یمن دیدن کرد و در جریان خسارت‌های وارد شده به تاسیسات زیربنایی آن قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

   «علی هبه مکی» مدیر استان‌های موسسه مخابرات یمن گزارشی از  خسارت‌های مالی و جانی ناشی از بمباران این مرکز توسط جنگنده‌های نیروهای متجاوز ائتلاف به نماینده سازمان بین المللی صلیب سرخ که   «محمد عیاش قحیم» استاندار الحدیده  او را همراهی می‌کرد، ارائه کرد.  

مدیر استان‌های موسسه مخابرات یمن خاطرنشان کرد که بر اثر این بمباران دو کارگر شیفت مرکز مخابرات الحدیده و ۱۹ نفر دیگر در مجاورت این ساختمان که بیشتر آن‌ها کودک بودند، جان خود از دست دادند.  

وی اظهار کرد: بمباران ساختمان مخابرات الحدیده توسط جنگنده‌های ائتلاف به رهبری عربستان موجب قطع خدمات ارتباطات زمینی، سیار و اینترنت در بیشتر استان‌های کشور و انزوای یمن از جامعه جهانی شد.  

شهروندان و خانواده قربانیان این جنایت نیز در دیدار با نماینده صلیب سرخ در یمن سکوت سازمان ملل و جامعه جهانی در قبال جنایات نیروهای متجاوز ائتلاف که از طریق کشتار مستقیم و یا از طریق محاصره ظالمانه علیه مردم یمن انجام می‌شود را محکوم کردند.  

مدیر دفتر نمایندگی صلیب سرخ در یمن نیز از خسارات وارد شده به این مرکز و تخریب آن بر اثر بمباران جنگنده‌های نیروهای متجاوز ائتلاف و همچنین جان باختن شهروندان یمنی بر اثر این بمباران‌ها ابراز تاسف کرد.  

نمایندگان صلیب سرخ در یمن ابراز داشتند که مقامات ذیربط و جامعه بین المللی را از حجم خسارات وارد شده به ساختمان مخابرات الحدیده در پی بمباران جنگنده‌های نیروهای ائتلاف به سرکردگی عربستان مطلع خواهند کرد.  

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.  

نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.

برچسب‌ها حمله هوایی یمن ارتباطات آسیای غربی عربستان سعودی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حمله هوایی یمن ارتباطات حمله هوایی یمن ارتباطات آسیای غربی عربستان سعودی نیروهای متجاوز ائتلاف جنگنده های نیروهای صلیب سرخ بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۲۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!

روز شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۵۷ جیمی کارتر رئیس‌جمهور وقت آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی با «نیویورک‌تایمز» گفت: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام...» فردای آن روز روزنامه‌ی کیهان به نقل از رویتر درباره‌ی جزئیات این مصاحبه و نیز دو مصاحبه‌ی دیگر کارتر درباره‌ی مسئله‌ی فلسطین نوشت:

جیمی کارتر رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی که دیروز در لندن منتشر شد گفته است که مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه شامل تشکیل کشور فلسطینی در ساحل غرب رود اردن نخواهد بود.

ساندی‌تایمز مصاحبه‌ی یک دبیر روزنامه‌ی «نیویورک تایمز» با کارتر را نقل کرد که کارتر در آن گفته است: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام و قصد ندارم این موضع را تغییر بدهم.»

ساندی تایمز از کارتر نقل‌قول کرد که به عقیده‌ی او مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه در مورد مسئله‌ی فلسطین می‌تواند بر اساس دادن خودمختاری محدود به اعراب ساکن سرزمین‌های اشغال‌شده غرب رود اردن، آن‌طور که مناخیم بگین [نخست‌وزیر وقت اسرائیل]پیشنهاد کرده، حاصل شود.

کارتر در جواب این‌که آیا تحریم نفت در آینده ممکن است سیاست آمریکا را در خاورمیانه تغییر دهد، گفته است: «وقتی اعراب در سال ۱۹۷۳ نفت خود را تحریم کردند ما اسرائیل را رها نکردیم و اکنون نیز چنین کاری را نخواهیم کرد، منابع غیر عرب نفت ما بسیار مطمئن است.»

کارتر در مصاحبه‌ی دیگری گفت که مناخیم بگین به هنگام ملاقات با او در ماه گذشته به هیچ وجه از قصد آمریکا به فروش جنگنده به عربستان سعودی و مصر اظهار نگرانی نکرد.

کارتر گفت که چندین ساعت را با بگین گذرانده و در جریان آن نخست‌وزیر اسرائیل کوچک‌ترین اشاره‌ای به این‌که ممکن است از فروش جنگنده‌ی آمریکایی به دو کشور نام‌برده نگران باشد نکرده است.

کارتر در مصاحبه‌ای با گروهی از ناشران مطبوعاتی آمریکا گفت که پیشنهاد ۴.۸ میلیارد دلاری فروش جنگنده‌های آمریکایی به اسرائیل، عربستان سعودی و مصر یک معامله‌ی متوازن است.

در این مصاحبه کارتر هم‌چنین آن‌چه را که سایروس ونس وزیر امور خارجه‌ی آمریکا قبلا در مورد این معامله گفته بود تایید کرد. ونس در نامه‌ای خطاب به کنگره‌ی آمریکا گفته بود که دولت کارتر اصراری نخواهد داشت که پیشنهاد فروش جنگنده‌های فوق به هر سه کشور نام‌برده به هم مرتبط باشد. ونس گفته بود که پیشنهاد‌های مربوط به فروش این جنگنده‌ها ممکن است به طور جداگانه تقدیم کنگره شود و هر کدام به طور جداگانه مورد بررسی کنگره قرار گیرد.

دولت کارتر قبلا پافشاری می‌کرد که فروش جنگنده به هر سه کشور به طور یک‌جا انجام شود، اما بر اثر مخالفت نمایندگان طرفدار اسرائیل و رهبران اسرائیلی این موضع خود را تغییر داد.

دیگر خبرها

  • واکنش اتحادیه جهانی علمای مسلمان به خیزش دانشجویان در حمایت از فلسطین
  • ویرانی، آوارگی و فاجعه؛ سودان یک سال پس از جنگ
  • ادعای سنتکام درباره انهدام یک قایق سطحی بی سرنشین یمن
  • نشست منتخبان مجلس توسط شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شد
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • نبرد دیپلماتیک میان سودان و امارات
  • دلنوشته فرمانده اسبق سپاه امیرالمومنین (ع) همزمان با تفحص پیکر شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده»
  • بمباران نوار غزه و حمله به کرانه باختری
  • سفر غافلگیر کننده دبیر کل ناتو به اوکراین
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!