Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مسئول بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان گفت: تقویت کیفی و کمی میزهای خدمت و جهادی، می‌تواند اقدام موثری در دیدار مردمی با کارشناسان و مدیران اداری و حل مشکلات مردم و رضایت‌مندی آن‌ها باشد. - اخبار استانها -

 سرهنگ پاسدار محمد شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به مجموعه بسیج ادارات و کارمندان اظهار داشت: این بسیج تشکیل شده از کارمندان قوای سه گانه و دستگاه‌های مستقل و نهادها که به منظور حراست و حفاظت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی و تحقق بسیج ده‌ها میلیونی در بسیج ادارات جذب و آموزش می‌بینند و برای توسعه و ترویج فرهنگ بسیجی و مقاومت، سازماندهی و به‌کارگیری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جامعه هدف بسیج کارمندان، شامل کارمندان و شاغلین در ادارات، نهادها و دستگاه‌های اجرایی و عمومی کشور می‌شوند. این قشر از قوه مقننه و دیوان محاسبات ، از قوه مجریه کلیه دستگاه‌های خدماتی و اجرایی و بانک‌ها، از قوه قضائیه، دادگستری و تعزیرات، سازمان بازرسی را شامل می‌شوند. در مرکز استان 113 پایگاه در ادارات کل و شهرداری‌ اصفهان و جمعا 480 پایگاه اداری در سطح استان داریم.

مسئول بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان با اشاره به تاریخ بسیج کارمندان افزود: بسیج مستضعفین در تاریخ 5 آذر 1358 با فرمان تاریخی امام خمینی(ره) در سراسر کشور تشکیل شد و در همین راستا نزدیک 15 هزار شهید کارمند به انقلاب اسلامی تقدیم شد.

وی بیان کرد: در 20 اسفند ماه 64  براساس مصوبه هیئت دولت مبنی بر آموزش نظامی 5 درصد از کارکنان دولت، بسیج ادارات وارد مرحله جدیدی ‌شد و مقدمات تشکیل پایگاه‌های مقاومت اداری در دستگاه‌های دولتی و اجرایی فراهم می‌شود و درسال 27 شهریورماه 69،  دستورالعمل رده‌های مقاومت تشکیل بسیج ادارات از سوی فرمانده کل قوا به مرکزیت نیروی مقاومت و تمامی استان‌ها تحت عنوان بسیج ادارات و کارمندان ابلاغ شد که وظیفه سیاست گزاری و راهبری بسیج اداری را بر عهده گرفت تا بتواند اقدامات و فعالیت‌های بسیج را در دستگاه‌ها، هر چه بیشتر ضابطه‌مند و با نظام اداری هماهنگ کند.

سرهنگ شفیعی با اشاره به راهبردهای این بسیج براساس چشم‌انداز 1404 تصریح کرد: پیگیری و مطالبه تحقق سیاست‌های نظام اداری ابلاغیه مقام معظم رهبری از اولین راهبردهای این بسیج است. جذب و ساماندهی هدفمند و ارتقا بصیرت کارمندان به منظور حفظ آمادگی و انسجام برای ماموریت‌ها و مقابله با تهدیدات، تعامل و فراگیر با سازمان‌های سیاست‌گزار، قانون‌گزار و اجرایی برای کمک به اسلامی شدن دستگاه‌های اجرایی و ادارات دولتی از راهبردهای این سازمان است.

وی ادامه داد: همچنین آموزش کارکنان به منظور ارتقا اعتقادی، معرفتی و اخلاقی با همکاری دستگاه‌های مربوطه، کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی و کارآمدی نظام اداری کشور، کمک به تحقق شاخصه‌های دولت مطلوب اسلامی و اجرای منشور کارمندان، بهره‌گیری از نخبگان و فرهیختگان و صاحب‌نظران به منظور آسیب‌شناسی نظام موجود و تبیین و کمک به نظام اداری جهادی و بهره‌گیری از فرهنگ استکبارستیزی در جامعه اداری از دیگر راهبردهای این سازمان است.

تمام ظرفیت سپاه و بسیج ایلام در مسیر خدمت به مردم و انقلاب به کار گرفته می‌شودتب بالای قیمت‌ها در سایه نظارت‌های کمرنگ/280 بسیجی برای رصد بازار به کمک جهاد کشاورزی خراسان جنوبی می آیندپایگاه‌های بسیج باید مسجدمحور باشند

مسئول بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان گفت: انتظار این است که حداقل 70 درصد از کارمندان در ادارات جذب بسیج اداری شوند و تقویت روحیه جهادی و مدیریت ولایی با بهره‌گیری از فرهنگ ایثار و مقاومت، تقویت کیفی و کمی میزهای خدمت و جهادی توصیه می‌شود. یکی از مشکلات در حال حاضر کشور ما این است که مدیران دور از دسترس مردم هستند. مدیران نیز درگیر جلسات وگاهی بروکراسی ‌اداری هستند و میزهای خدمت جهادی می‌تواند اقدام موثری در دیدار مردمی با کارشناسان و مدیران اداری و حل مشکلات مردم و رضایت‌مندی آن‌ها باشد.

توسعه 20 درصدی پدافند غیر عامل ادارات در برنامه 5 ساله

وی با اشاره به برنامه 5 ساله این سازمان تصریح کرد: توسعه پدافند غیر عامل در ادارات پیش‌بینی شده و 20 درصد نسبت به وضع موجود افزایش پیدا کند. ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر، گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در ادارات، تقویت و توسعه وجدان کاری و تکریم ارباب رجوع با همت بسیجیان در ادارات توسعه می‌یابد.

سرهنگ شفیعی خاطرنشان کرد: در مجموع این سازمان باید به سمت تحول، کارآمدسازی و ارتقا سلامت اداری و تعمیق مسائل بصیرتی در بین کارکنان و نقش‌آفرینی بسیج ادارات پیش برود که محصول آن رضایت‌مندی مردم است و این رضایت‌مندی با ایجاد رفاقت بین مردم و حاکمیت خواهد شد و آنچه دشمنان نظام به دنبال تفرقه‌افکنی هستند، نقشه‌های آن‌ها با تحقق اهداف این سازمان، نقش بر آب خواهد شد.

وی در خصوص برنامه‌‌های سازمان بسیج ادارات اظهار داشت: در دوران کرونا در موضوعات تولید و توزیع ماسک، تهیه کپسول اکسیژن و اهدا به مراکز بهداشتی و دانشگاه علوم‌پزشکی، اهدا بسته‌های معیشتی در طرح مواسات و کمک‌های مومنانه انجام شده و در طرح کمک‌های مومنانه 30 هزار بسته بین نیازمندان توزیع شد.270

مسئول بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان افزود: همچنین تجلیل از کادر درمان، جمع‌آوری نقدی و ارائه کمک‌های نقدی به نیازمندان به مبلغ بیش از یک میلیارد تومان از دیگر اقدامات این سازمان بود. باتوجه به اینکه پایگاهی در سازمان انتقال خون داریم، بحث نذر خون را در ادارات نهادینه کردیم و نیاز به فرهنگ‌سازی بیشتر نیز دارد تا افراد در این کار نیکو مشارکت داشته باشند.

تشکیل 800 میز خدمت جهادی در ادارات برای حل و فصل مشکلات مردم در سطح استان

وی با اشاره به اقدام میزهای خدمت جهادی تصریح کرد: در ایام کرونا و اکنون 800 میز خدمت جهادی در سطح استان و شهرستان‌ها ایجاد شده است و در بعضی موارد مشکلات چند ده ساله مردم به همت این کارمندان بسیجی حل و فصل شد. در مناطق عشایری نیز این میز خدمت، به حل مشکلاتی رسیدگی کرد. بانک‌ها در موضوع ارائه تسهیلات و در قالب میزهای خدمت کمک زیادی کرد.

سرهنگ شفیعی با بیان اینکه کارگاه‌ها میزهای خدمت جهادی، ثمرات بسیار خوبی را داشته، گفت: 32 گروه جهادی در استان با رویکرد فرهنگی، سازندگی، اجتماعی و اقتصادی و آموزشی تشکیل شده است.

وی با اشاره به خدمات بسیج ادارات مختلف خاطرنشان کرد: در این زمینه گروه جهادی بهزیستی در منطقه فریدون‌شهر و سمیرم و جرقویه مناطق صعب‌العبور و محروم حضور و اقداماتی انجام دادند. همچنین بسیج آبفا در منطقه جرقویه و کوهپایه به صورت کاروان خدمت حضور یافتند.

مسئول بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان با بیان اینکه توزیع یک هزار و 500غذای گرم توسط بانک‌ها در هر ماه بین نیازمندان اتفاق بسیار خوبی است، ادامه داد: اقدامات این بسیج به استان ختم نشده و در زمان نیاز مردم خوزستان و سیستان و بلوچستان، تانکرهای آب‌ به این استان‌ها ارسال شد.

وی افزود: درمان مردم مناطق محروم در سطح استان توسط گروه‌های جهادی پزشکان و در پایگاه بسیج هر منطقه انجام شده است. همچنین برنامه‌های فرهنگی، آذین‌بندی ادارات و مسابقات متنوعی هم به مناسبت‌های مختلف در قالب موکب‌های فرهنگی اجرا می‌شود.

انتهای پیام/163/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سطح استان میزهای خدمت رضایت مندی خدمت جهادی نظام اداری دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۲۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدآقامیری ظهر شنبه در مراسم روز شوراها که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد گفت: از جمله تاکیدات قرآن کریم توجه به امر خرد جمعی در پیش برد برنامه‌ها است.

استاندار قم بیان کرد: طبیعت انسان به گونه ای است که می بایست مشکلات خود را به صورت گروهی و اجتماعی مرتفع کند.

وی با اشاره به اهمیت و نقش شورای‌های اسلامی شهرو روستا گفت: شورا ها از جمله نهادهایی است که ارتباط مستمر و نزدیکی با مردم و آشنایی با مشکلات دارند.

آقامیری تصریح کرد:مسوولان باید توجه داشته باشند که هدف اصلی خدمت به مردم است و باید قدردان فرصت خدمتگزاری به مردم را به عنوان خادمان آنان باشیم.

وی در ادامه عنوان کرد: نحوه واگذاری زمین به مردم از مواردی است که رضایت بخش نیست و در صورت تسهیل در این امر مهاجرت معکوس از شهرها به روستا محقق خواهد شد.

استاندار قم با بیان اینکه هویت روستاها باید حفظ شود گفت: باید شرایطی فراهم شود که روستاها خودگردان باشند و محصولات و مایحتاج روستاییان در روستا تامین شود.

آقامیری تاکید کرد: مدیران باید در انجام وظایف و مصوبات توجه لازم را داشته باشند و این مصوبات خط قرمز مجموعه مدیریت استان است که در صورت بروز کم کاری با مدیران برخورد می شود.

وی اضافه کرد: عملکرد ۱۱ مدیر در استان قم مورد ارزیابی بازرسان قرار گرفته و احتمال دارد برکناری و جایگزینی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: مدیران باید نسبت به حل مشکلات مردم اهتمام داشته باشند و مدیری که در اتاق خود را به روی مردم ببندد جایی در استان نخواهد داشت.

کد خبر 6090218

دیگر خبرها

  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟
  • آسیب‌ها و مشکلات لرستان باید به‌تدریج رفع شوند
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است