Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران، گفت: در حال حاضر می‌توان گفت بانوان حضوری بیش از ۵۲ درصد به شکل رسمی و یا غیررسمی (محسوس یا نامحسوس) در حوزه اشتغال کشور دارند. خاطره استاد رضایی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص و راهکار‌های افزایش نقش زنان در بهره‌وری اقتصادی، گفت: در حال حاضر‌ می‌توان گفت بانوان حضوری بیش از ۵۲ درصدی در حوزه اشتغال رسمی و یا غیررسمی (محسوس یا نامحسوس) دارند که در بحث غیررسمی باید به بانوان فعال در حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران افزود: در حوزه مشاغل خانگی حجم بسیار زیادی از بانوان در کارگاه‌های کوچک خانگی مشغول فعالیت هستند که خوشبختانه با توجه به نگاه بسیار تازه به این نوع فعالیت و با سازمان‌دهی بانوان فعال در این حوزه می‌توان نقش مؤثری برای بانوان در ارتقاء بهره‌وری اقتصاد کشور ایجاد کرد.

به گفتهٔ وی در این ساختار نکته حائز اهمیت این است که با به هم رساندن و نظارت بر کارگروه‌ها و نقاط پراکنده و یا به عبارتی جامعه فعالی که در حوزه مشاغل خانگی کار می‌کنند باید به فعالیت آن‌ها برای رسیدن به نتیجه ساماندهی داد.

این بانوی فعال در حوزه تعاون ساماندهی مشاغل خانگی با محوریت آموزش و ایجاد ساختار حقوقی که بتواند این سیستم را ضمن ساختار سازی در قالب تشکیلات منظم قابل رصد به سطح بهره‌برداری برساند را از نکاتی دانست که به افزایش نقش بهره‌وری بانوان کمک می‌کند و گفت: متأسفانه در قالب‌های حقوقی در حال تشکیل فقط بحث مشکلات تا تشکیل را بیشتر رصد کرده‌ایم و با رسیدن به زمان بهره‌برداری و نتیجه دهی این ساختارها از بحث نظارتی خارج و رها می‌شود.

استاد رضایی بابیان اینکه ساختار سازی برای مشاغل خانگی که بیشتر بانوان در این حوزه فعال هستند باید به‌گونه‌ای باشد که بحث آموزش و رسیدن به نقطه بهره‌برداری آنان را ضمانت کند، افزود: کنترل مسیر از ارزیابی تا رسیدن به بازار و ایجاد فضای اقتصادی و بهره‌وری مالی برای دستاوردهای تولیدی، آموزشی، خدماتی بانوان کمک بسیار بزرگی به افزایش نرخ بهره‌وری آنان در اقتصاد کشور خواهد کرد.

وی به‌کارگیری بانوان تحصیل‌کرده و ایجاد فرهنگ کارآفرینی و ایجاد اشتغال در آن‌ها نیز یک آسیب و حلقه مفقوده‌ای دانست که باید روی آن کار شود، و افزود: با توجه به آمار بسیار بانوان فارغ‌التحصیل دانشگاهی اگر ضمن  ساماندهی آن‌ها  به نحوی صحیح به بازار کار هدایت شوند قاعدتاً افزایش چشم‌گیری در بحث رفاه اجتماعی، ارتقاء وضعیت آموزشی و آگاهی در حوزه بانوان و ایجاد امنیت و آرامش در خانواده خواهیم داشت.
رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران در پایان با تأکید به این موضوع که با ورود هرچه بیشتر بانوان به بازار کار می‌توانیم دستیابی به آمار بالایی از بهره‌وری اقتصادی را تضمین کنیم، افزود:، اما این کار نیاز به آماده کردن مقدمات و ابزارهای لازم دارد تا بتوانیم نقش بسیار مؤثری برای بانوان در افزایش نرخ بهره‌وری اقتصادی کشور رقم بزنیم.   بیشتر بخوانید: کشت فرا سرزمینی؛ راهی برای تأمین زنجیره و امنیت غذایی/ کارآفرینی نقش پررنگی در ایجاد اشتغال پایدار دارد   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی زنان بهره وری اقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی زنان بهره وری اقتصادی بانوان اتاق تعاون مشاغل خانگی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری

فضل‌الله رحمتی  با اشاره به وجود ۳۰ محصول صادرات محور اظهارداشت: خوراک آبزیان، شیرخشک، اسکیم (پودر پایه شیر خشک نوزاد)، پودر بستنی، چربی‌های گیاهی، کاشی، سرامیک، لوله موکت، کفپوش از نمد، سیمان، کیلنکر، سنگ ساختمانی، چینی بهداشتی، ورق گالوانیزه، کابل شبکه، سیلندر گاز، محصولات فولادی و ادوات کشاورزی از جمله محصولات صادراتی چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.

وی یکی از مشکلات چهارمحال و بختیاری را نبود خط ریلی عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به فاصله جغرافیایی این استان با مرز‌های کشور و بالابودن هزینه حمل و نقل، امید می‌رود با همت مسوولان این زیرساخت مهم و اساسی در بخش اقتصادی در استان فراهم شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری یکی دیگر از مشکلات این استان را فعال نبودن منطقه ویژه اقتصادی عنوان کرد و گفت: فعالیت منطقه ویژه اقتصادی کمک مهمی به صادرات محصولات استان می‌کند.

رحمتی در خصوص اهمیت حضور در نمایشگاه‌های مختلف اظهار داشت: سال گذشته چهارمحال و بختیاری با هدف شناخت مقاصد صادراتی، معرفی گروه‌های کالایی، تنوع بخشی به بازار‌های صادراتی در پنجمین نمایشگاه ایران اکسپو حضور یافت و نتیجه این حضور جهش صادراتی در استان بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به حضور این استان در ششمین نمایشگاه "ایران اکسپو" گفت: تلاش می‌شود در این دوره از نمایشگاه ایران اکسپو که با حضور ۲ هزار شرکت تجاری برگزاری می‌شود مشتریان و هدف‌های جدید صادراتی برای محصولات این استان شناسایی شود.

رحمتی با اشاره به حضور ۴۱ شرکت تولیدی در چهارمحال و بختیاری تولید کننده محصولات صادراتی و موفق به گرفتن استاندارد‌های جهانی در ۶ گروه کالایی شده‌اند، افزود: براساس برنامه‌ریزی انجام شده میز توانمندی‌های صادراتی را در غرفه زنجیره ارزش استان در اختیار گرفته شده که بتوانیم از این طریق توانمندی صادراتی استان را به بازرگانان و شرکت‌کنندگان حاضر در این نمایشگاه از ۸۰ کشور دنیا ارائه شود.

وی ادامه داد: ۶ واحد و شرکت تولیدی برای حضور در نمایشگاه "ایران اکسپو" به صورت مستقیم دارای غرفه‌های مجزا هستند.

رحمتی یادآور شد: افزون بر این ۲۰ محصولی که امکان افزایش تولید در صورت وجود بازار صادراتی دارند انتخاب شده که در غرفه ارائه توانمندی‌های صادراتی به صورت مستقیم با ۲ هزار نفری که از ۸۰ کشور دنیا در این نمایشگاه حضور دارند وارد مذاکره می‌شویم.

بیشتر بخوانید

رفع موانع تولید ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی در چهارمحال و بختیاری

وی تاکید کرد: حضور در نمایشگاه ایران اکسپو موجب معرفی محصولات استان، ایجاد مشتری‌های جدید، افزایش مقاصد صادراتی و تنوع بخشی به گروه‌های کالایی می‌شود.

رحمتی با بیان اینکه نمایشگاه ایران اکسپو در ۲ بخش حاکمیتی و خصوصی برگزار می‌شود، گفت: در بخش حاکمیتی در غرفه ۴۱ همه استان‌ها دارای غرفه هستند و هر غرفه دارای سه بخش شامل زنجیره‌های ارزش استان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و ظرفیت‌های صادراتی است که اداره کل صمت استان مسئولیت جایگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برعهده دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری