Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع مطلع می‌گویند، وزارت امور خارجه آمریکا در حال بررسی صدور مجوز خروج به دیپلمات‌های آمریکایی و خانواده‌های آنها از چین بر سر قوانین سفت و سخت این کشور در رابطه با کروناست.

به گزارش ایسنا، دو منبع مطلع به خبرگزاری رویترز گفتند که سفارت آمریکا روز دوشنبه برای تایید رسمی این مساله نامه‌ای به واشنگتن ارسال کرد و این در شرایطی است که چین پروتکل‌های محدود کردن کووید-۱۹ را در آستانه بازی‌های المپیک زمستانی پکن که کمتر از دو هفته دیگر برگزار می‌شود، تشدید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند برخی از کارکنان سفارتخانه آمریکا نگران هستند و می‌گویند که دولت آمریکا یا مایل نیست یا قادر نیست که مقام‌های آمریکایی را از تدابیر جدی قرنطینه دور نگاه دارد. این قوانین شامل مراجعه اجباری به کلینیک‌های تب کووید و جدا شدن از کودکان است.  

با این حال وزارت خارجه آمریکا سه‌شنبه در بیانیه‌ای به رویترز گفت که وضعیت فعالیت سفارتخانه و کنسولگری‌های آن در چین تغییری نکرده است.  

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: هرگونه تغییر در وضعیت عملیاتی کار ما صرفا به سلامت، ایمنی و امنیت همکاران ما و اعضای خانواده آنها بستگی دارد.

وزارت خارجه چین به درخواست برای اظهارنظر پاسخی نداد.

یک شخص مطلع گفت که سفارتخانه آمریکا یک نظرسنجی داخلی انجام داده که نشان می‌دهد تا ۲۵ درصد از کارکنان و اعضای خانواده آنان گزینه خروج از چین در اولین فرصت ممکن را انتخاب می‌کنند.

این منبع گفت، قرنطینه خانگی برای دیپلمات‌ها باید اصل قرار گیرد و مراجعه به کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها باید داوطلبانه باشد. به گفته او، دولت آمریکا باید تدابیر تلافی‌جویانه برای چنین اقداماتی در نظر می‌گرفت اما از انجام آن ناکام مانده است.

در ماه‌های نخست شیوع پاندمی کرونا، دولت آمریکا حدود ۱۳۰۰ دیپلمات آمریکایی و اعضای خانواده آنها را از چین خارج کرد و دو دولت ماه‌ها بر سر فرایندهای آزمایش و قرنطینه مقام‌ها گرفتار بن‌بست شده بودند.

چین در آستانه افتتاح بازی‌های المپیک زمستانی پکن در چهارم فوریه تدابیر جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا را در پیش گرفته است. روزنامه ملی‌گرای گلوبال تایمز چین، بررسی این سیاست در وزارت خارجه آمریکا را یک "حقه کثیف" با هدف مختل‌ کردن میزبانی چین از المپیک توصیف کرده است.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چین آمريكا کروناویروس المپیک زمستانی پکن خارجه آمریکا وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد

 به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا به دلیل مخالفت خود با سیاست واشنگتن در رابطه با جنگ غزه، استعفا کرد.

وب سایت این وزارتخانه نشان داد که هاله گریت همچنین معاون مرکز رسانه منطقه‌ای دبی بود و تقریباً دو دهه پیش به عنوان افسر سیاسی و حقوق بشر به وزارت امور خارجه پیوست.

او در وب‌سایت شبکه‌های اجتماعی لینکدین نوشت: من پس از ۱۸ سال خدمت برجسته در مخالفت با سیاست غزه آمریکا، در آوریل ۲۰۲۴ استعفا کردم. 

یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه که در نشست مطبوعاتی روز پنجشنبه درباره این استعفا گفت این وزارتخانه کانال‌هایی برای نیروی کار خود دارد تا در صورت مخالفت با سیاست‌های دولت، نظرات خود را به اشتراک بگذارند.

پیش از این نیز سه مسئول آمریکایی در اعتراض به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه استعفا کرده بودند.

نزدیک به یک ماه قبل، آنل شلین از دفتر حقوق بشر وزارت امور خارجه استعفای خود را اعلام کرد و جاش پل، مقام وزارت امور خارجه در ماه اکتبر استعفا کرد.

طارق حبش، یکی از مقامات ارشد وزارت آموزش آمریکا که فلسطینی-آمریکایی است، در ماه ژانویه از سمت خود کناره گیری کرده بود.

آمریکا در بحبوحه حمله مداوم اسرائیل به غزه که ده‌ها هزار شهید برجای گذاشته و سبب ایجاد یک بحران انسانی شده است، در سطح بین المللی و گروه‌های حقوق بشری به دلیل حمایت از اسرائیل مورد انتقاد شدید قرار گرفته است.

گزارش‌هایی از نشانه‌هایی از مخالفت در دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، با ادامه افزایش تلفات در جنگ وجود دارد.

در ماه نوامبر، بیش از هزار مقام در آژانس توسعه بین المللی آمریکا بخشی از وزارت امور خارجه، نامه سرگشاده‌ای را امضا کردند که در آن خواستار آتش بس فوری شدند. اسنادی که از سیاست دولت انتقاد می‌کنند نیز به کانال مخالف داخلی وزارت امور خارجه ارسال شده است.

این جنگ همچنین باعث بحث شدید و تظاهرات ضد جنگ در سراسر آمریکا، مهمترین متحد اسرائیل شده است.

دیگر خبرها

  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه