Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر عبداللهی اصل دبیر علمی دومین کنگره و نمایشگاه بین المللی محصولات بیوتکنولوژی پزشکی و صنایع وابسته، در پنل بررسی مسائل و مشکلات صنعت دارو، از نمایندگان حاضر خواستار طرح موضوع شد.

محمد عبده زاده رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، بر ضرورت بازنگری در ساختار دارویی کشور با نگاه به آینده تاکید کرد و گفت: متأسفانه حوزه منایع انسانی مورد نیاز سازمان غذا و دارو، به رغم رشد فزاینده همه حوزه‌های دارویی، نه تنها توسعه نیافته که برعکس، شاهد فرار نیروها نیز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از سازمان غذا و دارو به عنوان آبروی نظام سلامت کشور یاد کرد و افزود: سازمان غذا و دارو به لحاظ نیروی انسانی متخصص، ضعیف شده و همین موضوع باعث دخالت‌های غیر کارشناسی و غیر تخصصی در این حوزه شده است.

عبده زاده گفت: اصلاح ساختار دارویی کشور باید از سازمان غذا و دارو اتفاق بیافتد.

وی با بیان این موضوع که اکثر قریب به اتفاق فارغ التحصیلان داروسازی جذب داروخانه‌ها می‌شوند، افزود: متأسفانه داروخانه‌ها دیگر امکان جذب فارغ التحصیلان داروسازی را ندارند و این افراد باید به سمت صنعت بروند.

عباس کبریایی زاده نماینده صنعت دارو، نیز با اشاره به محدودیت منابع که شامل همه کشورهای جهان می‌شود، گفت: سال گذشته مطالعه‌ای در سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران انجام شد که نشان می‌دهد بابت ۹۷ درصد داروی مورد نیاز کشور کمتر از یک میلیارد دلار وابستگی ارزی وجود دارد که همین شرکت‌های دارویی می‌توانند در مدت ۳ سال، تراز تجاری دارو را مثبت کنند.

وی افزود: روزآمد نشدن تجهیزات و زیرساخت‌های صنعت داروسازی کشور، توان صادراتی شرکت‌های دارویی را ضعیف کرده است و این مسئله ناشی از آشفتگی مدیریتی است.

کبریایی زاده با عنوان این مطلب که ایران تنها کشور دنیا است که به عمق دانش داروسازی بایوتک، شیمیایی، گیاهی و…، دست پیدا کرده است، گفت: ما عضو WTO نیستیم و به راحتی می‌توانیم کپی کنیم و از این فرصت برای توسعه صنعت داروسازی کشور استفاده کنیم.

حمیدرضا اینانلو مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو، با عنوان این مطلب که سازمان غذا و دارو در پایین‌ترین سطح اعتماد عمومی حداقل در حوزه دارویی کشور قرار دارد، افزود: یکی از آسیب‌های چند سال اخیر، این بوده که مسائل خودمان را به بیرون از خانواده دارویی کشانده ایم و بیشترین ضربه را از همین نقطه خورده ایم.

وی ادامه داد: ما باید منافع و شرایط همدیگر را در تصمیم گیری‌ها به رسمیت بشناسیم.

اینانلو افزود: اگر می‌خواهیم بازار دارویی رو به توسعه داشته باشیم، نیاز به مولفه‌هایی دارد که قیمت دارو، یکی از همین مؤلفه‌ها است.

وی گفت: بسته بودن فهرست دارویی کشور برای کنترل هزینه‌های سلامت، صحیح نیست.

کد خبر 5409053

منبع: مهر

کلیدواژه: داروسازی ارز دارو صادرات دارویی ویروس کرونا سویه اومیکرون کرونا واکسن کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سلامت شیوع کرونا سرطان سازمان غذا و دارو اهدای خون واکسن کووید 19 اهدای خون بانوان سازمان غذا و دارو دارویی کشور صنعت دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۴۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان در بازدید از مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد گفت:کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد ظرفیت سرمایه گذاری کلان در حوزه کاشت و عصاره‌گیری گیاهان دارویی را دارد.
ابوطالب شفقت افزود:مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می کنند که می تواند در سطح ملی و بین المللی پذیرای میهمانان مختلف باشد.
 استاندار لرستان بازدید دانشجویان و دانش آموزان از فجر صفا را اقدام مثبتی برای اشاعه فرهنگ « ما می توانیم » دانست و گفت:سرمایه گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و همه کارها از جمله واحد هیدروپونیک و درختچه های کشت بافت را ایرانی کرده است.
وی انجام کار پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از مزیت های این مجموعه برشمرد وافزود:نژاد دامی که وارد مجموعه شده بود، تغییر یافته و ایرانی شده است.
استاندار لرستان با تأکید بر ایجاد زنجیره ی ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم آباد گفت: با توجه به سطح اراضی این مجموعه،چنانچه گیاهان دارویی کشت و عصاره گیری شود مردم نیز می توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی هم بیشتر است.
شفقت افزود:بیش از ۵۰ نقطه ی استانظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد که جهاد کشاورزی باید در این  زمینه به صورت جدی اقدام کند.



دیگر خبرها

  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور