Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زد دی نت، این وزارتخانه در سپتامبر ۲۰۲۱ درخواست دریافت اطلاعات برای جمع‌آوری داده‌ها در مورد کمبود مداوم تراشه در سطح جهانی را ارائه کرد و به تازگی نتایج یافته‌های خود را منتشر کرده است.

این نتایج برای افرادی که امیدوارند در شش ماه آینده شاهد کاهش کمبود باشند، خوب به نظر نمی‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس پژوهش یادشده ترکیب عواملی همچون افزایش شدید تقاضای تراشه در جهان به علت تداوم دورکاری ناشی از شیوع ویروس کرونا و بیشتر شدن خرید انواع لپ تاپ، گوشی و غیره، تعطیلی موقت یا دائم برای کارخانه‌های تولید تراشه و آتش سوزی در آنها، توفان‌های زمستانی و کمبود گاز و دیگر انواع انرژی و نیز بازگشت مکرر همه‌گیری انواع مختلف ویروس کرونا باعث شده تا کمبود تراشه در جهان ادامه یابد.

متأسفانه، همه تحقیقات نشان می‌دهد که این عوامل حداقل تا نیمه دوم سال ۲۰۲۲، زمانی که برخی از سرمایه گذاری‌های اعلام شده قبلی در فضای تولید به نتیجه می‌رسند، ادامه خواهند داشت.

۱۵۰ پاسخ دهنده‌ای که از صنایع مختلف مرتبط در این گزارش مشارکت داشتند شامل «تقریباً همه تولیدکنندگان عمده نیمه هادی ها» و «شرکت‌هایی در چندین صنعت مصرف کننده» می‌شود. این مشارکت کنندگان داده‌هایی را به وزارت بازرگانی آمریکا ارائه کردند که نشان دهنده افزایش ۱۷ درصدی تقاضای تراشه بین سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ بوده و این روند به طور کامل ادامه یافته است.

با توجه به عدم جبران این افزایش تقاضا متوسط باقی ماندن تراشه‌های تولید شده در انبار کارخانه‌ها نیز از ۴۰ روز به تنها ۵ روز کاهش یافته است.

کد خبر 5409262

منبع: مهر

کلیدواژه: تراشه تراشه کامپیوتری کمبود امکانات وزارت بازرگانی نوآوری حاکمیت سایبری گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همراه اول تحقیقات علمی قانون فناوری فضایی ایستگاه فضایی بین المللی فیس بوک اینترنت پرسرعت شکایت تراشه طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۴۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه

نظرسنجی رویترز از ۴۳ اقتصاددان و تحلیلگر نشان می‌دهد متوسط قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی برابر با ۸۴ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه خواهد بود، یعنی بالاتر از پیش‌بینی ماه گذشته. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، پیش‌بینی می‌شود قیمت نفت در سال جاری میلادی بالاتر از 80 دلار در هر بشکه باشد. تحلیلگرانی که رویترز از آنها نظرسنجی کرده پیش‌بینی خود از قیمت نفت در 2024 را برای دومین بار به خاطر احتمال عقب ماندن تولید از تقاضا در بحبوحه درگیری‌های خاورمیانه و ادامه کاهش تولید اوپک پلاس، افزایش داده‌اند.
نظرسنجی از 43 اقتصاددان و تحلیلگر نشان می‌دهد متوسط قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی برابر با 84 دلار و 62 سنت در هر بشکه خواهد بود. این رقم در ماه مارس 82 دلار و 33 سنت پیش بینی شده بود.
متوسط قیمت نفت خام برنت از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا 83 دلار و 50 سنت بوده است.
پیش بینی قیمت نفت خام آمریکا هم افزایش یافته و از 78 دلار و 9 سنت ماه گذشته تا 80 دلار و 46 سنت بالا آمده است.

کاهش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه نفت اوپکعربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد

تحلیلگران عقیده دارند روند رشد تقاضا مثبت‌تر از حد انتظار بوده و با توجه به کاهش ذخایر نفتی و تمدید کاهش تولید اوپک پلاس، همچنان از قیمت نفت حمایت خواهد کرد.
آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد علیرغم بسیاری از مخاطرات، رشد تقاضا برای نفت تا حد زیادی همگام با روند قبل از بحران کرونا بوده است. این آژانس پیش بینی می‌کند رشد تقاضای جهانی برای نفت در 2024 برابر با 1.2 میلیون بشکه در روز باشد.
بسیاری از تحلیلگرانی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، تخمین می‌زنند تقاضا برای نفت بین 0.9 و 1.4 میلیون بشکه در روز در سال جاری میلادی افزایش یابد.
اکثر تحلیلگران عقیده دارند احتمال 100 دلاری شدن قیمت نفت علی رغم بی‌ثباتی‌ عرضه به خاطر بحران خاورمیانه، پایین است.
در زمینه عرضه، انتظار می‌رود ائتلاف اوپک پلاس طرح کاهش تولید خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه دهد که باعث کمبود عرضه نسبت به تقاضا خواهد شد.
با وجود اینکه برخی تحلیلگران می‌گویند تولید نفت آمریکا در سال جاری میلادی افزایش می‌یابد، اما بسیاری دیگر هشدار داده‌اند ترجیح دادن سود سهامداران به گسترش تولید در صنعت شیل آمریکا، رشد آن را محدود خواهد کرد.
انتهای پیام/61

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد