Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی گفت: تا زمانی که سرمایه در تولید، گردش منطقی نداشته باشد، فعالیت‌های دلالی جای اشتغال پایدار را می‌گیرد و به تدریج ناهنجاری‌ها به هنجار مبدل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ محمد فرشکاران در نشستی با کارآفرینان استان، اظهار کرد: ناراحتم از اینکه آذربایجان‌شرقی با وجود داشتن سرمایه انسانی توانمند، پتانسیل‌های طبیعی و پیشینه شکوهمند فعالیت‌های تجاری و اقتصادی در مقطع کنونی در هدفگذاری‌ها دچار اشتباه و در حرکت گرفتار تعلل شده و اتفاقاتی افتاده که گویا جریانی عمدی ما را به سمت رخوت و سکون دعوت می‌کند!
وی افزود: نهادهای بین‌المللی با 9 شاخص، فضای کسب و کار کشورها را مورد ارزیابی قرار می‌دهند که متاسفانه کشور ما و به تبع آن استان آذربایجان‎شرقی وضعیت چندان مطلوبی در این شاخص‌ها ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول در عین حال خاطرنشان ساخت: البته بومی سازی ارزیابی فضای کسب و کار در استان ضروری است و سازمان مدیریت و برنامه ریزی بر آن است تا با استفاده از ظرفیت دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی نسبت به کاربردی نمودن این ارزیابی اقدام کند.
فرشکاران متذکر شد: تا زمانی که سرمایه، در تولید و اشتغالزایی گردش منطقی نداشته باشد، فعالیت‌های کاذب دلالی و کسب و کارهای سهل و آسان جای اشتغال پایدار را می‌گیرد و به تدریج ناهنجاری‌ها به هنجار و ارزش مبدل می‌شوند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی در عین حال خاطرنشان ساخت: درد اساسی استان مشخص است؛ فرهنگ ارج‌گذاری به ثروت و احترام به سرمایه‎گذار هنوز در جامعه ما نهادینه نشده و در این عرصه اگر انتزاعی رفتار کنیم نتیجه نخواهیم گرفت.
این مسئول با اشاره به ظرفیت‌های غنی معدنی و گردشگری و همجواری استان با کشورهای خارجی یادآور شد: با محترم شمردن صاحبان‌ فکر، سرمایه‌گذاران و صنعتگران می‌توانیم گام‌های بلندی در جهت پیشرفت استان برداریم.
فرشکاران تصریح کرد: پتانسیل‌های آذربایجان‌شرقی را به قدری قوی دیدم که اگر میزان اعتبارات دولتی به حداقل ممکن برسد، با واقع‌نگری، برنامه‌ریزی‎های موثر و همت مسئولان، این استان توانایی مدیریت اقتصادی خود را خواهد داشت و برنامه‌ها و پروژه‎های اساسی را با جلب مشارکت خیران، نهادهای مدنی و فعالان بخش خصوصی به پیش خواهد برد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بارش باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • عکس| وقتی ایست بازرسی بسیج جلوی نماینده مجلس را می‌گیرد
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد