Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-02@03:39:26 GMT

سمپاشی کک یکی از راه‌های مقابله با آن

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۵۸۰۶

سمپاشی کک یکی از راه‌های مقابله با آن

کک چیست؟

کک ها از دسته حشرات موذی هستند که بدون بال، خونخوار و بسیار کوچک بوده و به رنگ قهوه‌ای می‌باشند. این حشرات بال نداشته و حرکت جهشی دارد و می‌توانند حدوداً دویست برابر طول بدن خود پرش کند. منبع تغذیه این حشرات پستانداران، پرندگان و البته خون انسان است که معمولاً از بین سه هزار گونه کک فقط دوازده گونه از آنها به خون انسان حمله‌ور می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جای گزش کک احساس خارش شدیدی دارد و معمولاً به شکل ورم‌های خیلی کوچک و قرمز بر روی پوست ظاهر شده و باعث می‌شود تا در بعضی از موارد حساسیت و آلرژی شدیدی ایجاد کند.

علت پیدایش کک

کک ها معمولاً منازلی را درگیر کرده که دارای حیوانات خانگی مانند سگ ،گربه یا پرندگان هستند. معمولاً عمومی‌ترین انگل در سگ‌ها از طریق کک به او سرایت کرده و باعث می‌شود بیماری‌های زیادی در بدن حیوان خانگی نیز رشد کند. بعضی از حیوانات مانند دام‌ها دارای این حشره هستند که در صورت مواجهه با آن ممکن است به بدن انسان نیز سرایت پیدا کند. کک ها قادرند به لباس چسبیده و در حیاط ها، پارک‌ها و مکان‌های عمومی دیگر نیز یافت شود. چون این مکانها انواع حیوانات یا انسان‌ها در رفت‌وآمد بوده و کک قادر است میزبان خود را به‌راحتی پیدا کند. یک کک ماده قادر است در روز پنجاه تخم بگذارد و طبق آزمایش‌هایی که انجام‌شده در صورت مواجه با این حشره حدوداً سی و پنج درصد از تخم‌های آن به لارو تبدیل می‌شود.

راه‌های مقابله با کک چگونه است؟

سمپاشی کک یکی از راه‌های اصلی مقابله با این حشره موذی هست. در واقع باید برای آنکه شرح این حشره موذی را به‌سرعت از محل مورد هجوم کم کنیم سمپاشی کک را شروع کرده و با شرکت سم‌ پاشی تماس بگیرید.
سمپاشی ساختمان یا محلی که مورد هجوم این حشره موذی است کمتر از یک ربع طول می‌کشد و معمولاً سم‌هایی که در شرکت سم‌ پاشی برای سمپاشی کک استفاده می‌شود کاملاً بدون خطر بوده و هیچ آسیبی به بدن انسان وارد نمی‌کند.

آنچه که باید درباره سمپاشی کک بدانیم

همانطور که در پاراگراف قبلی بیان شد سمپاشی کک تنها راه نجات کامل از آثار این حشره، به شمار می‌رود. در واقع سمپاشی ساختمان یا محل هجوم این حشره موذی از طریق روش‌ها و سبک‌های گوناگونی اتفاق می‌افتد و به شکل دوره‌ای انجام شده تا با تغییرات آب‌وهوایی، این حشرات مجددا تخمک‌گذاری نکرده و زیاد نشود.
معمولا شرکت سم‌ پاشی هر شش ماه یک‌بار اقدام به سمپاشی کک کرده تا بتواند در دو نیم‌ساله تخمک‌گذاری این حشره را در نطفه خفه کند. سم‌هایی که برای سمپاشی کک وجود دارد معمولاً به انواع مختلفی تقسیم می‌شود.
پراستفاده ترین سم در شرکت سم‌ پاشی عبارت‌اند از:
اسپری ضد کک، گرد حشره‌کش، پودر مخصوص کک، نفتالین مخصوص برای کک، سم قوی برای نابودی کک، محلول‌های خانگی مانند بابونه، برگ اکالیپتوس و غیره.

اقدامات لازم قبل‌از سمپاشی کک

از مهم‌ترین اقدامات قبل‌ از سمپاشی کک یا برای سمپاشی ساختمان باید انجام دهید آن است که ابتدا منزل خود را ترک کنید و تا زمانیکه این سم ها که توسط شرکت سم‌ پاشی استفاده‌شده خشک نشده‌اند نباید به منزل بر گردید. معمولاً خشک شدن این سموم حدوداً به دو تا شش ساعت زمان لازم دارد. مدت زمان خشک شدن هرکدام از این  سم‌ها با یکدیگر متفاوت است و برخی از سموم با تخلیه منزل صورت‌گرفته و برخی از سمومی که در سمپاشی ساختمان استفاده می‌شود نیاز به تخلیه محل ندارد.
البته توجه داشته باشید که قبل‌ از ترک کردن منزل باید تمامی مبل‌های منزل خود را تمیز کرده و بر روی آن‌ها با دقت جارو بکشید. همین‌طور تمام فرش‌ها و روفرشی ها و یا گلیم‌ها را با جارو تمیز کنید تا هنگام مواجه شدن با سم این مواد بر روی محل شکل بدی بعد از خشک شدن نگیرند. نکته‌ای دیگر قبل است سمپاشی کک در سمپاشی ساختمان آن است که کلیه خوراکی‌ها و مواد بهداشتی را دور از دسترس این سمپاشی‌ها قرار داده تا آن‌ها آسیبی پیدا نکند.

مراحل سم‌پاشی توسط شرکت سم‌ پاشی چگونه انجام می‌شود؟

تا به اینجای مقاله با اقدامات لازم قبل‌ از سمپاشی کک آشنا شده و متوجه شدید قبل‌ از آنکه اقدام به سم‌پاشی ساختمان کنید، باید حتما باید مواردی را تحت نظر بگیرید. اما در این قسمت قصد داریم تا اطلاعاتی درباره چگونگی سم‌پاشی این حشره خون‌خوار در اختیار شما قرار دهیم.

در مرحله اول باید سم توسط دستورالعمل‌هایی که روی بروشور آن ذکر شده با مقداری آب سرد مخلوط شود سپس در مرحله دوم باید دستگاه سم‌پاشی را بر زاویه چهل و پنج یا نود درجه تنظیم کنید. بعد از آن دورتادور محیط را مانند اتاق‌خواب را سم‌پاشی کرده و تمامی این سم‌پاشی را به شکل نواری در عرض پانزده تا سی سانتی‌متر انجام دهیم.
بعد از این مرحله باید منازل سمپاشی را به شکل سوزنی به‌صورت مستقیم تنظیم کرده و بر روی شکاف‌ها و در سایه دیواری و کف بزنید زیرا در این قسمت آن معمولاً این حشره موذی بیشتر از سایر قسمت‌ها تخمک‌گذاری می‌کند.

سخن پایانی

همان‌طور که بیان شد سمپاشی کک تنها راه مقابله با این حشره است. معمولاً برای مقابله با حشرات موذی، شرکتهای سم‌ پاشی زیادی وجود دارد که با توجه به اعتبار آن‌ها می‌توان از خدماتشان استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که هر نوع سم با توجه به ویژگی‌های منحصربه‌فردی که دارد نحوه استفاده آن نیز متفاوت است و برای آنکه بتوانید بهترین نوع سم‌پاشی را در ساختمان داشته باشید حتما از شرکت‌های معتبر کمک بگیرید. شرکت کیان پاک یکی از آندسته شرکتهای سم‌ پاشی است که توانسته دراین‌راستا با ارائه خدمات منحصربه‌فرد و باکیفیت خود رضایت مشتریان را جلب کند.

کد خبر 1596457

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حشره موذی پاشی ساختمان شرکت سم سم پاشی بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی

ایسنا/البرز مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: دستگاه‌های اجرایی این استان با اعلام هشدار هواشناسی سطح نارنجی به حالت آماده باش درآمدند .

به گزارش ایسنا، مهدی مهرور روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد و افزود: به منظور حفظ آمادگی و استفاده از تمام ظرفیت‌های ممکن، فراهم نمودن تجهیزات و پاسخگویی سریع به حوادث، کنترل، پایش و اقدامات پیشگیرانه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی ادامه داد: بنابراین به منظور مقابله با جاری شدن سیل در رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های کوهستانی یا هرگونه حادثه احتمالی، بر آماده باش مراکز درمانی و پایگاه‌های امدادی، شرکت‌های خدماتی  آب و فاضلاب شهری روستایی، برق، گاز، تلفن همراه، ثابت و آب منطقه‌ای تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: شهروندان از تردد در محل‌های پرخطر، اسکان، چادر زدن و توقف در حریم رودخانه‌ها، مکان‌های مرتفع و تپه‌ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله‌ها، فنس‌های فلزی و پهنه‌های آبی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

وی بر داشتن تجهیزات لازم و ضروری سفر از جمله لوازم گرمایشی، البسه، پتو، کمک‌های اولیه، برف پاک کن، به همراه داشتن وسایل ارتباطی تاکید کرد.

مهرور تاکید کرد: تمهیدات لازم توسط جهاد کشاورزی استان و شهرستان‌ها جهت کشاورزان، برای حفظ محصولات کشاورزی، کنترل دما، رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها، دامداری‌ها و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوه‌ها و برای جلوگیری از خسارت‌های ناشی از سرمازدگی به بخش کشاورزی به عمل آید.

گفتنی است هشدارهای هواشناسی به رنگ زرد، نارنجی و قرمز صادر می‌شود که هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

هشدار نارنجی شدت بیشتری از هشدار زرد رنگ دارد. در این نوع از هشدار پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی رنگ جهت آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

هشدار قرمز رنگ بالاترین سطح هشدار است که در آن پیش‌بینی می‌شود یک پدیده جوی خسارت‌های وسیعی را به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها
  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد
  • مشاوره اسرائیل به اوکراین برای مقابله با کپی پهپاد ایرانی!
  • از اسرائیل خواسته‌ایم برای مقابله با پهپادهای ایرانی به ما مشاوره بدهد
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • واکنش جمشیدی به مقابله با دانشجویان آمریکایی