Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک باب مدرسه ۴ کلاسه در روستای کهنانیکش بخش دشتیاری شهرستان چابهار که با مشارکت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ساخته شد، به بهره‌برداری رسید. به نقل از روابط عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، این بانک با هدف توسعه فضا و فرصت‌های آموزشی در مناطق کمتر برخوردار، یک مدرسه در روستای کهنانیکش بخش دشتیاری شهرستان چابهار ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام بانک در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی برای توسعه عدالت تحصیلی و کمک به برخورداری دانش‌آموزان مستعد از فضای آموزشی مناسب انجام شده است.

مدرسه یاد شده با حضور معاون مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز سیستان و بلوچستان، فرمانداران شهرستان‌های دشتیاری و باهوکلات، معاون مدیریت شعبه‌های سیستان و بلوچستان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و تعدادی از دانش‌آموزان مستعد منطقه به بهره‌برداری رسید.

آموزش به‌عنوان یکی از محور‌های اساسی توسعه کشور، همواره مورد توجه بانک قرض الحسنه مهر ایران بوده؛ به‌طوری که این پنجمین مدرسه‌ای است که بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در مناطق محروم کشور می‌سازد یا آن را بازسازی می‌کند.

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پیش از این نیز در راستای حمایت از زلزله‌زدگان استان کرمانشاه به ساخت ۳ باب مدرسه در روستا‌های سوخور عبدی، بابارستم و ژاومرگ از توابع شهرستان گیلان‌غرب مبادرت ورزید و همچنین نسبت به بازسازی و مقاوم‌سازی مدرسه ۸ کلاسه خلیج فارس شهرستان ثلاث باباجانی با اعتبار ۴ میلیارد ریال که از محل حقوق اهدا شده کارکنان بانک حاصل شده بود، اقدام کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک قرض الحسنه مهر ایران هدف توسعه فضا فرصت های آموزشی محور های اساسی توسعه کشور نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان بانک قرض الحسنه مهر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۶۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح نخستین مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند
  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد