Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@12:29:48 GMT

کمک به محیط زیست، پس از مرگ!

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۶۱۲۹

جسد افراد بعد از مرگ، درون یک محفظه و روی بستری از خرده‌های چوب، یونجه و کاه گذاشته می‌شود و طی ۳۰ روز، به لطف تجزیه طبیعی همه چیز درون محفظه تجزیه می‌شود!   به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، این پیامی است که در وبسایت شرکت "ریکامپوز"(Recompose) که اجساد را به روش بازترکیب به کمپوست تبدیل می‌کند، آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در حال حاضر راه‌هایی برای مقابله با مشکل دفع اجساد وجود دارد که رایج‌ترین شیوه‌های آن عبارتند از دفن، سوزاندن و روشی جدید به نام «آکواماسیون» یا "هیدرولیز قلیایی" که با نام بیوکروماسیون، بازسازی، سوزاندن بدون شعله، آب سوزی یا سوزاندن با آب نیز شناخته می‌شود، فرآیندی برای دفع بقایای انسان و حیوانات خانگی با استفاده از آب قلیایی و حرارت است. این فرآیند به عنوان جایگزینی برای گزینه‌های سنتی دفن یا سوزاندن استفاده می‌شود.   اکنون روش دیگری به نام «بازترکیب» (recomposition) ابداع شده است که در آن می‌توان اجساد را به کمپوست تبدیل کرد.   شرکتی به نام "ریکامپوز"(Recompose)، اولین شرکتی است که در سیاتل آمریکا اجساد را به این روش به کمپوست تبدیل می‌کند.   "کاترینا اسپید" بنیانگذار این شرکت، سال‌ها تلاش کرده است تا راه‌حلی بیابد که با اجساد به غیر از روش‌های سنتی چه باید کرد. وی از سال ۲۰۱۱، راه حل خود را برای این موضوع یافته است.   در وبسایت این شرکت آمده است: جسد شما بعد از مرگ، درون یک محفظه و روی بستری از خرده‌های چوب، یونجه و کاه گذاشته می‌شود و طی ۳۰ روز، به لطف تجزیه طبیعی همه چیز درون محفظه تجزیه می‌شود. سپس خاک حاصل، برداشته می‌شود و در یک سطل مخصوص قرار می‌گیرد و در آنجا به مدت چند هفته دیگر هوادهی می‌شود. سپس می‌توان آن را به سازمان‌هایی که برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی تلاش می‌کنند، اهدا کرد یا آن را برای نگهداری به بازماندگان بازگرداند.   در این روش جدید به شیوه‌ای غیرمعمول، جسد فرد با خرده‌های چوب، کاه و یونجه، یک گیاه گلدار چند ساله از خانواده حبوبات باقلاییان، در ظرفی قرار می‌گیرند که گرما، آب، کربن، نیتروژن و و اکسیژن مناسب برای تجزیه را برای "بازترکیب" فراهم می‌کند. سپس میکروب‌های طبیعی بدن را طی ۳۰ روز تجزیه می‌کنند و خاک حاصل که حدود یک یارد مکعب(۰.۷۶ متر مکعب) به مدت دو هفته تا یک ماه قبل از بازگردادن به بازماندگان یا اهدا به یک پروژه احیای اکولوژیکی در معرض هوا قرار می‌گیرد و خشک می‌شود.   "آنا سوئنسون" مدیر بخش توسعه "ریکامپوز" می‌گوید هزینه این کار، ۵۵۰۰ دلار است که تبدیل جسد به خاک، بازگرداندن خاک یا اهدای آن، برگزاری یک مراسم مجازی، صدور گواهی فوت و هر چیزی که مربوط به مراسم تشییع و تدفین است را شامل می‌شود.   جذابیت زیست محیطی این روش برای سیاره زمین بسیار زیاد سات، زیرا به گفته این شرکت، هر جسدی که کمپوست می‌شود، به جای اینکه به شکل معمول دفن یا سوزانده شود، به میزان یک تن از انتشار کربن دی اکسید جلوگیری می‌کند.   این شرکت در حال حاضر ظرفیت ۱۰ جسد را دارد، اما قصد دارد تا پایان سال جاری ظرفیت خود را به عدد ۴۰ افزایش دهد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۶۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی

با دستور استاندار خراسان رضوی تیمارگاه حیات وحش استان و معین شرق کشور راه‌اندازی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری امروز و در جریان بازدید خود از اداره کل محیط زیست خراسان رضوی که به مناسبت هفته زمین پاک صورت گرفت، دستور احداث تیمارگاه حیات وحش استان را صادر کرد.

استاندار خراسان رضوی در این بازدید با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و آموزشی در حوزه محیط زیست، گفت: با ارتباطی که از طریق این محورها برقرار می‌شود مدیریت این حوزه راحت‌تر پیش خواهد رفت.

وی بیان کرد: محیط‌زیست یک زیرساخت لازم برای همه فعالیت‌هاست که هم برای حال و هم برای آینده ضرورت دارد. نظری بر روان‌سازی و تسریع در صدور مجوزها تاکید و بیان کرد: در محیط زیست نگاه ایجابی باید وجود داشته باشد.

گفتنی است؛ در این تیمارگاه، حیات وحش از جمله پرندگان آسیب دیده تیمار شده و پس از بهبودی به محیط زیست برخواهد گشت.

 استاندار خراسان رضوی در برنامه امروز خود از بخش‌های مختلف اداره کل محیط زیست استان بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت این حوزه قرار گرفت.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • گزارشی از زنده به گورشدن ۲۰ نفر + جزئیات | جسدهایی که به دلیل تکه تکه شدن یا تجزیه آنها قابل شناسایی نیستند...
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد