Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «حجت‌الله عبدالملکی» در یازدهمین جلسه شورای ملی سالمندان کشور، یکی از نگرانی‌های اصلی کشور در سال‌های آینده را کاهش نسبت جوانان به سالمندان و بسته شدن پنجره جمیعتی برشمرد.

‌وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان‌کرد: پیشگیری از بسته شدن پنجره و سالمندی جمعیت و مراقبت از سالمندان جامعه باید ۲ راهبرد اصلی در کشور باشد که البته وظیفه تخصصی شورای ملی سالمندان، پیگیری موضوع دوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: باید مراقب سالمندی جمعیت در کشور باشیم، نرخ پیری جمعیت ایران به‌شدت و سرعت در حال افزایش است و این روند باید با سیاست‌گذاری مناسب اصلاح شود.

عبدالملکی اضافه‌کرد: همه ارکان کشور باید در مسیر افزایش جمعیت حرکت کنند تا مانع بسته شدن پنجره جمعیتی ایران شوند.

جمعیت ۹ میلیون نفری سالمندان

وی در ادامه، با اشاره به جمعیت حدود ۹ میلیون نفر سالمند در جامعه، بر پیگیری و رسیدگی وضعیت اقتصاد سالمندان، درمان و بیمه تکمیلی سالمندان تاکید کرد.

عبدالملکی خاطرنشان‌کرد: در مرحله نخست باید شرایط «به ‌زیستن» برای این افراد فراهم شود که تحقق آن نیازمند تبیین، آموزش و فرهنگ‌سازی سبک زندگی سالمندی و مناسب‌سازی است.

وی یادآور شد: دبیرخانه شورای ملی سالمندی باید نقش هماهنگی و اندیشه‌ورزی داشته باشد و در حوزه عملیاتی نیز با نظارت رئیس سازمان بهزیستی کشور این روند پیگیری می‌شود.

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه‌داد: در حوزه حقوقی از قوانین بالادستی تا قوانین اجرایی، موضوعات مرتبط با سالمندی را پیگیری می‌کنیم.

وی بر حمایت از اقدامات مبتکرانه، نوآورانه و دانش‌بنیان در حوزه سالمندی تاکید کرد و گفت: باید میزان نیازمندی سالمندان در همه دهک‌های درآمدی احصاء شود تا بتوانیم برای سالمندان نیازمند برنامه‌های حمایتی ویژه ارائه کنیم.

عبدالملکی، سالمندان را تاریخ مجسم جوامع دانست و گفت: بر اساس آیات و روایات نیز سالمندی یک پدیده ارزشمند به شمار می‌رود.

وی یادآور شد: نفس سالمند بودن و افزایش تعداد سالمندان کشور پدیده مثبتی است که نشان‌دهنده ارتقای سطح رفاه، سلامت و افزایش امید به زندگی در کشور است.

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: افزایش نرخ امید به زندگی و تعداد سالمندان از شاخص‌های پیشرفت کشورها محسوب می‌شود.

برچسب‌ها شورای ملی سالمندان کشور وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی حجت الله عبد الملکی  سازمان بهزیستی کشور پروندهٔ خبری چالش های جمعیتی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای ملی سالمندان کشور وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شورای ملی سالمندان کشور وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سازمان بهزیستی کشور کار و رفاه اجتماعی شورای ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۶۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود کمانی معاون وزیر نیرو رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی (ساتبا)، در نشست آنلاین با رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور و در جمع مدیران ستادی دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و وزارت نیرو که به منظور تبیین، بررسی و رفع موانع موجود در تأمین ساختگاه‌های نیروگاه‌های تجدیدپذیر برگزار شد، اقدام مشترک دو وزارتخانه نیرو و جهاد کشاورزی برای تسهیل در ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر را نتیجه بخش دانست و خاطرنشان کرد: تصویب آئین نامه رفع موانع تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر توسط هیأت وزیران و پرداختن به نکات مورد توجه در مصوبه هیأت وزیران برای تسهیلگری در تخصیص اراضی ساخت نیروگاه‌ها قابل تقدیر است.

وی بر عزم دولت سیزدهم برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر تاکید و تصریح کرد: ناترازی برق و گاز وجود دارد و بنابراین به دلایلی همچون آلایندگی، توسعه نیروگاهی از طریق سوخت‌های فسیلی امکان پذیر نیست، بنابراین در سطح کشور و بر اساس مصوبات، نیروگاه‌های تجدیدپذیر با ظرفیت مجموع ۱۵ هزار مگاوات در حال توسعه است که شامل بسته‌های توسعه نیروگاه‌های خورشیدی ۴۵۰۰ مگاواتی برای طرح ویژه و ۴۰۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی ذیل ماده ۱۲ رفع موانع تولید و ۳۲۰۰ مگاوات برای نیروگاه‌های حوزه صنعت و بسته توسعه نیروگاه بادی ۳۰۰۰ مگاواتی است.

کمانی با بیان اینکه روند اجرا و مسائل اقتصادی طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در ارگان‌های مختلف، بررسی و در نهایت در شورای اقتصاد تصویب شده که این روند در طول یک تا سه سال به طول انجامیده است، تاکید کرد: سرمایه گذاران مجری طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به صورت کامل توسط ساتبا ارزیابی شده‌اند؛ به عنوان نمونه سرمایه گذاران مجری طرح ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، شناخته شده هستند و ارزیابی این سرمایه گذاران انجام شده، ضمن اینکه ضمانت‌های لازم برای شرکت آنها در فرایند برگزاری مناقصه دریافت شده است. علاوه بر آن، در هنگام عقد قرارداد، ضمانت نامه‌های سنگین از سرمایه گذاران اخذ شده و از سوی وزارت نیرو اطمینان داده می‌شود که ارزیابی‌های سرمایه‌گذاران به درستی انجام شده است.

وی، خطاب به مسئولان ذیربط در سازمان امور اراضی کشور اطمینان داد که ارزیابی‌های سرمایه گذاران به درستی انجام شده است و گفت: نظارت بر روند اجرای پروژه‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر مهم است که در حال رصد شدن هستند؛ این امر توسط گروه‌های کنترل پروژه در ساتبا در حال پیگیری است؛ این نظارت‌ها از زمان آغاز قرارداد شروع می‌شود و برای قراردادهای منعقد شده شروط گذاشته شده و از جمله «دوره پیشبرد» آنان بررسی می‌شود. از آن سو درخواست می‌شود با همکاری سازمان امور اراضی در اجرای طرح ویژه ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در ۹۰ ساختگاه کشور تسریع شود.

لازم به یادآوری است، از قطعه زمین‌هایی که پیش از این در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته، حدود ۱۵۰ نیروگاه به بهره‌برداری رسیده و نیروگاه‌هایی با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت در حال احداث هستند.

کد خبر 6099677

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج و سود سپرده‌های حج و عمره
  • اقتدار، رشد اقتصادی و نظامی کشور در گروی افزایش جمعیت
  • جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور/ از رشد موالید تا چند فرزندی