Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان قم - دکتر سیامک محبی،تزریق واکسن را یکی از مؤثرترین راه‌های مقابله با کرونا دانست و گفت: این اقدام موجب ایمنی فردی و اجتماعی می‌شود.

 رئیس مرکز بهداشت قم، با اعلام اینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در تامین واکسن کرونا در قم وجود ندارد، گفت: ۷ نوع واکسن در مراکز واکسیناسیون وجود دارد که ۳ نوع وارداتی و ۴ نوع ساخت داخل کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبی با اشاره به روند واکسیناسیون در استان قم، گفت: تزریق واکسن به تمامی افراد جامعه هدف توسط کادر بهداشتی در مراکز خدمات جامع سلامت و تجمیعی بی وقفه انجام می‌شود و از شهروندان درخواست داریم در اسرع وقت نسبت به تزریق واکسن خود اقدام کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تنها راه شکست ویروس کرونا و سویه جدید آن (اومیکرون) علاوه بر تزریق واکسن، رعایت دستورالعمل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است.

محبی گفت: با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و دریافت واکسن کرونا از تمام شهروندان درخواست داریم مدافعان سلامت را در این بحران به وجود آمده یاری دهند.

واکسن‌های ایرانی در سبد تزریق واکسیناسیون قم شامل کووایران برکت، پاستوکووک، پاستووکووک پلاس و اسپایکوژن و واکسن‌های وارداتی آسترازنکا، اسپوتنیک وی و سینوفارم می‌باشد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا مرکز بهداشت تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۶۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست