Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که تلاش تولیدکنندگان لوازم خانگی برای کسب مجوز افزایش قیمت نتیجه نداده، خودسرانه لیست جدید قیمت‌های خود را در دو هفته اخیر به بازار ابلاغ کرده اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی یک ماه گذشته تولیدکنندگان لوازم خانگی به بهانه های مختلف رایزنی‌هایی برای کسب مجوز افزایش قیمت با سازمان حمایت انجام دادند اما در نهایت گویا این موضوع به تصویب سازمان حمایت نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گواه این مطلب را باید اظهارات روز گذشته مفتح معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت دانست، چرا که وی اعلام کرده است "لوازم خانگی جزو کالاهای مشمول درج قیمت تولیدکننده است و مجوزی برای افزایش قیمت تولیدکننده صادر نشده است. برهمین اساس اگر افزایش قیمتی اعمال شده باشد غیرقانونی و بدون مجوز است و ما آن را پیگیری خواهیم کرد".

گزارش تسنیم| گرانی بی‌سروصدای لوازم خانگی و تولیدکنندگانی که همچنان ناراضی‌اند

اظهارات این مقام مسئول در وزارت صنعت نشان از آن دارد که تلاش تولیدکنندگان لوازم خانگی برای کسب مجوز نتیجه نداده ولی آنها خودسرانه لیست جدید قیمت‌های خود را در دو هفته اخیر ابلاغ کرده اند.

پیگیری خبرگزاری تسنیم از سازمان حمایت نشان می‌دهد آنها درحال حاضر مشغول بررسی گزارشات روزانه سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران هستند، به نحوی که صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران درگفت وگو با تسنیم گفته است ما به صورت روزانه بازار را رصد کرده و گزارشات را از تغییرات قیمتی و درج قیمت تولیدکننده به سازمان حمایت ارسال می کنیم، در نهایت سازمان حمایت با بررسی گزارشات دریافتی اعلام می‌کند که تغییرات قیمتی دربازار لوازم خانگی مطابق قانون هست یا خیر و اگر مطابق قانون نباشد برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که شما روزانه بازار لوازم خانگی را رصد می کنید به عبارتی از20 دی ماه که لیست جدید قیمتها به بازار ارائه شده گزارش آن را به سازمان حمایت ارسال کرده اید، ایا هنوز سازمان حمایت پاسخی به گزارشات روزانه شما از بازار نداده است؟ گفت: تا جایی که بنده اطلاع دارم هنوز مشغول بررسی گزارشات دریافتی هستند.

 

البته پازوکی رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی درمورد وضعیت فعلی بازار به خبرنگار تسنیم می‌گوید: با صحبت‌های مقام های مسئول وزارت صنعت تولیدکنندگان قیمت‌ها را برگردانده‌اند و فروشندگان براساس قیمت‌های قبلی محصولات را به فروش می‌رسانند.

وی با بیان اینکه هنوز لیست سه ستونه قیمت لوزام خانگی توسط تمام شرکت ها اجرایی نشده است، افزود: باید این لیست 3 ستونه در واحدهای فروش در معرض دید خریدار قرار گیرد تا در نهایت محصول با قیمت بالا و غیر منطقی در اختیار مصرفکنندگان قرار نگیرد.

اظهارات این مقام مسئول در اتحادیه فروشندگان درحالی مطرح می‌شود که بازار هنوز با لیست جدید افزایش قیمتها روبرو بوده و تغییری در برگرداندن قیمت ها به وجود نیامده است. خبرنگار تسنیم برای بررسی این موضوع سری به بازار لوازم خانگی زده است تا از نزدیک تغییرات قیمتی را جویا شود.

یکی از فروشندگان لوازم خانگی که نمایندگی یکی از شرکت‌های تولیدکننده این حوزه را در اختیار دارد با گلایه از اینکه بازار در رکود به سرمی‌برد و خبری از مشتری نیست به خبرنگار تسنیم، می‌گوید: از اواخر دی ماه شرکت لیست‌های جدید را به ما ارسال کرده است به عنوان نمونه قبلا قیمت لباسشویی 9 میلیون و 900 هزار تومان بود که ما با تخفیف 10 تا 12 درصدی آن را از کارخانه تحویل می گرفتیم و در نهایت محصول را 8 میلیون و 910 هزار تومان خریداری می‌کردیم. اما در حال حاضر قیمت لباسشویی 11 میلیون تومان شده که با لحاظ کردن تخفیفات این محصول 9 میلیون و 900 هزار تومان در اختیار فروشندگان قرار می‌گیرد. اما نکته مهم اینجاست ما برای فروش باید تخفیفات زیادی را به خریدار اعلام کنیم تا در نهایت ترغیب به خرید شود.

وی با اعلام اینکه ما نمی‌توانیم با توجه به رکود بازار قیمت‌های جدید را اجرایی کنیم، افزود: با شگردهای خاص و تخفیفات سعی می‌کنیم محصول را به فروش برسانیم.

  

وی با اعلام اینکه انبارهای ما مملو از کالاهای چندماه گذشته است، گفت: تولیدکننده در این شرایط رکود با هزینه سربار روبروست که در نهایت مجبور به افزایش قیمت‌ها شده است ما امروز نتوانسته‌ایم خرید های سه ماه پیش خود را به فروش برسانیم. چرا که جو روانی بازار باعث شده مردم تصور کنند قیمت‌ها کاهش خواهد یافت درحالی که اینگونه نیست.

فروشنده دیگری با تأکید براینکه اگر قیمت‌های جدید به قیمت‌های قبل برگشته باشد باید شرکت لیست جدید را به ما اعلام کند، افزود: هنوز چیزی به ما اعلام نشده و ما با قیمت‌های جدید خریدها را از تولیدکنندگان انجام و به خریداران تخفیفات زیادی می‌دهیم تا بتوانیم محصول را به فروش برسانیم.

در حال حاضر بازار لوازم خانگی در بلاتکلیفی قیمتی و رکود در معاملات روبه رو است از یک طرف تولیدکننده با توجه به هزینه های سربار قیمت ها را تغییر می دهد و از طرفی فروشندگان نمی توانند محصولات را با قیمت های جدید به فروش برسانند چون خریداری وجود ندارد. این در حالی است که با رسیدن به ماه پایانی سال باید بازار این کالای مصرفی رونق داشته باشد اما متأسفانه در این شرایط نه تولیدکننده و نه فروشنده و مصرف کننده از وضعیت راضی نیستند. 

پیشنهاد جایگزین تولیدکنندگان برای الصاق قیمت کالا بر روی محصولات لوازم خانگیتخلف پشت تخلف/ برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی خودسرانه 3 تا 12 درصد گران کردندتولیدکنندگان لوازم خانگی گران کردند/ معاون وزیر صمت: افزایش قیمت‌ها غیرقانونی است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار لوازم خانگی بازار لوازم خانگی تولیدکنندگان لوازم خانگی بازار لوازم خانگی قیمت های جدید سازمان حمایت افزایش قیمت لیست جدید قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهایی که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند (داروهای OTC) را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای داروهایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می باشد و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه داروهای OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه‌ شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۰:۳۰
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟