Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شماری از بانوان فرهیخته گنبدکاووس به نمایندگی از سایر بانوان فعال در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و اقتصادی روز چهارشنبه در دیدار با فرماندار این شهرستان همچنین کمک به ارتقای جایگاه خانواده و کاهش آمار طلاق را مورد تاکید قرار دادند.

فاطمه اسدالله پور کارشناس امور بانوان فرمانداری گنبدکاووس در این نشست گفت: بانوان توانمند شهرستان به نگاه بلند دولت سیزدهم برای ارتقای جایگاه خود امیدوار هستند و می‌طلبد تا شرایط لازم برای راه اندازی هیات‌های اندیشه‌ورزان در حوزه بانوان با محوریت کمیته‌های تخصصی برای کمک به رشد این قشر فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سکینه جمعه‌نیا به عنوان یکی از مشاوران خانواده در گنبدکاووس نیز دغدغه اصلی شهرستان را افزایش آمار طلاق دانست و گفت: آمار طلاق در این شهرستان در مقایسه با سایر شهرستان‌های استان بالاتر است و عوامل شکل‌گیری این آسیب اجتماعی شناسایی شده و در صورت اعلام مسوولان مرتبط آمادگی همکاری وجود دارد.

نصیبه خلیل نژاد به نمایندگی از حوزه عملیه خواهران گنبد هم با بیان اینکه ریشه اصلی طلاق نبود مهارت زندگی است، گفت: حوزه علمیه شهرستان برای برگزاری کارگاه‌های آموزش مهارت‌های زندگی با هدف تحکیم بنیان خانواده‌ها آمادگی کامل دارد.

جمیله بهنام عضو شورای اسلامی شهر گنبدکاووس نیز در این نشست با اشاره به افزایش طلاق‌ عاطفی در جامعه، گفت: علاوه بر نبود مهارت زندگی، یکی از مهمترین دلیل طلاق در جامعه مشکلات اقتصادی ناشی از بیکاری است.

به گزارش ایرنا، امسال تا پایان آذر ماه ۲ هزار و ۲۵۷ واقعه ازدواج و ۵۵۹ واقعه طلاق در گنبدکاووس ثبت شد که در مقایسه با سال گذشته به ترتیب هفت و ۱۳.۲ درصد بیشتر است.

تعدادی از فعالان حوزه مشاغل خانگی و صنایع دستی که بخشی از آنان سرپرست خانوار هستند نیز با اشاره به افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه، کاهش فروش و سخت شدن پرداخت حقوق و بیمه کارگران و اینکه خیلی از کارگاه‌های تولیدی در آستانه تعطیلی و اخراج کارگران خود قرار دارند از فرماندار خواستند با همکاری ادارات مرتبط به حل مشکلات آنان کمک کند.

 فرماندار گنبدکاووس نیز در این نشست یکی مهمترین راهکارهای موفقیت بانوان را الگو قرار دادن حضرت فاطمه الزهرا(س) در زندگی دانست و گفت: این بانوی بزرگوار بهترین الگو در ولایتمداری و تربیت فرزندان است.

مهدی دهرویه افزود: امام خمینی(ره) زمانی که سال ۴۲ فرمودند سربازان انقلاب در گهواره هستند مطمئن بودند که شیرزنانی در ایران اسلامی زندگی می‌کنند که با الگوگیری از حضرت زهرا(س) فرزندان برومندی برای دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تربیت خواهند کرد.

وی اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب جایگاه ویژه‌ای برای نقش زنان قائل شدند چرا که دشمنان این قشر را به عنوان تاثیرگذارترین افراد در حفظ بنیان خانواده‌ها، هدف دسیسه‌های خود قرار داده‌اند.

فرماندار گنبدکاووس گفت: تلاش دشمنان کمرنگ کردن نقش بانوان در خانواده است لذا این قشر باید در مرحله نخست هوشیاری خود را نسبت به دسیسه‌ها بیشتر کنند تا در مرحله بعدی بتوانند به موقع با هوشیارسازی فرزندان خود مانع تاثیرگذاری تهاجم فرهنگی دشمنان شوند. 

دهرویه بر توجه به بومی‌سازی مصادیق الگوسازی زن مسلمان ایرانی و همچنین فعالسازی هیات‌های اندیشه ورزان به معنای واقعی با همکاری بانوان فرهیخته تاکید کرد و از بانوان شهرستان خواست در حوزه کاری خود مطالبه‌گر باشند و قواعد ورود به کار سیستمی و مطالبه‌گری را یاد یگیرند.

وی از انجمن‌های مردم نهاد فعال گنبدکاووس خواست در شناسایی دلایل افزایش آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق و راهکارهای مقابله با آن با مسوولان متولی این حوزه همکاری بیشتری کنند.

فرماندار گنبدکاووس، بانوان را اصلی‌ترین مدیران در حوزه تربیت و پرورش فرزندان در کانون خانواده دانست و گفت: تفاوتی میان بانوان و آقایان وجود ندارد و ظرفیت‌ها بررسی و بر اساس توانمندی جایگاه‌های مدیریتی تعیین می‌شود.

شهرستان گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر در شرق استان گلستان واقع است.

برچسب‌ها گنبدکاووس گلستان بانوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس گلستان بانوان گنبدکاووس گلستان بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار باغچه‌های سلامت خانگی را راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم دانست.

محمد شجعی کلاتی در حاشیه ایجاد باغچه‌های سلامت خانگی در گفت‌وگو با ایسنا، از اجرای طرح ایجاد باغچه‌های سلامت خانگی در روستای اسجیل این شهرستان خبر داد.

وی بیان کرد: با اجرای این طرح تلاش می‌شود فرهنگ تغذیه سالم و بهبود وضعیت آن در بین زنان روستایی و گنجاندن سبزی و صیفی در برنامه غذایی را ترویج دهیم.

 سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار تصریح کرد: در واقع باغچه‌های کوچک خانگی در منازل روستایی راهی برای دستیابی به غذای سالم است.

شجعی با بیان اینکه در برخی از سایت‌های آموزشی با اعطای بذر سالم از سوی جهاد کشاورزی شهرستان گلبهار، فراگیران مورد تشویق قرار می‌گیرند، افزود: توان‌افزایی زنان روستایی در توسعه پایدار منطقه یکی از دغدغه‌های جدی جهاد کشاورزی شهرستان گلبهار است.

سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار در ادامه از هزینه‌بر بودن فرآیند دریافت گواهی استاندارد برای محصولات کشاورزی و غیراقتصادی بودن آن در سطوح کشت کوچک که امکان اجرا برای همه ذینفعان طرح میسر نیست، خبر داد.

وی در همین خصوص افزود: برای تحت پوشش قرار دادن تعداد بیشتری از دینفعان، فرهنگ‌سازی استفاده بهینه از نهاده‌های شیمیایی، آموزش و ترویج هر چه بیشتر فرایند مدیریت منابع پایه، بهبود تغذیه خانوار روستایی، حفاظت از محیط‌زیست و در نهایت دستیابی به محصولات سالم‌تر و بهبود کسب و کارهای سبز روستایی، طرح ایجاد باغچه‌های سلامت خانگی در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه به بازدید از مزارع گندم، جو، کلزا و گلخانه‌های سطح شهرستان گلبهار اشاره و اظهار کرد: با هدف بررسی روند فعالیت شبکه مراقبت و بررسی وضعیت گلخانه‌های شهرستان این بازدیدها انجام می‌شود.

وی گفت: سطح زیر کشت کلزا حدود ۱۵۰ هکتار، سطح زیر کشت غلات حدود ۱۰ هزار هکتار و سطح گلخانه‌های شهرستان حدود ۳۲ هکتار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی