Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@08:11:08 GMT

صادرات فرهنگ به ترکیه سود زیادی دارد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۹۹۶۳

صادرات فرهنگ به ترکیه سود زیادی دارد

ایسنا/زنجان رایزن بازرگانی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ترکیه گفت: اقتصادی که با فرهنگ پیوند خورده را جدی بگیرید.

کامران داوری‌نیکو ظهر امروز (۶ بهمن‌ماه) در جلسه تجاری با رایزنان ایران، هند، ترکیه و عراق، اظهار کرد: ترکیه مراودات خوبی با استان زنجان دارد، تراز تجاری ایران با ترکیه مثبت بوده و میانگین سالانه ۳ میلیارد دلار است که با وجود بیماری کرونا این میزان از میانگین کاهش پیدا کرد اما در حال حاضر و طی ۸ ماهه سال‌جاری صادرات ایران به ترکیه ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ میلیارد دلار بوده و این تراز تجاری افزایش یافته است.

وی با اشاره به مشکلات ارزی و بانکی، تشریح کرد: صادرات به کشور ترکیه شامل آلومینیوم، روی، آلیاژ، قطعات کاتیونی، جواهر آلات، سیم مفتول، صنایع دستی، مس تصویه شده، اوره، صنایع معدنی، انواع پلی‌اتیلن، کنسانتره و لوله‌های مسی می‌شود.

داوری‌نیکو بیان کرد: دانه روغن آفتاب‌گردان، موز خشک شده، دانه سویا، تراکتور، ذرت دامی، داروهای منشا گیاهی برای دام، توتون فرآوری شده، الیاف سنتتیک، کاتالیزگرهای صنایع شیمیایی و ماشین‌آلات صنایع غذایی، از جمله محصولات صادراتی کشور ترکیه است.

رایزن بازرگانی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ترکیه گفت: هم‌جورای و هم‌زبانی، وجود راه‌های ارتباطی گسترده زمینه همکاری زیادی با تجار ترکیه‌ای برای استان زنجان فراهم خواهد کرد.

این مسئول افزود: به خوبی می‌توانیم از ظرفیت ایرانیان مقیم کشور ترکیه استفاده کنیم و با تاسیس مراکز تجاری به عنوان مشاور یا بازاریاب و ایجاد فروشگاه‌های زنجیره در این کشور زمینه صادرات و توسعه تجارت را افزایش دهیم.

داوری‌نیکو با اشاره به ارائه خدمات فنی مهندسی در کشور ترکیه، بیان کرد: سازمان توسعه تجارت مشکل ضمانت‌نامه‌ها را رفع کرده است، اگر چه در قالب بیمه نیز می‌توانیم این توافقات را پیش ببریم.

رایزن بازرگانی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ترکیه اذعان کرد: توریسم درمانی مسئله‌ای است که باید توجه زیادی به آن داشته باشیم. طبق گزارش، آمار گردشگری در سال ۲۰۱۸، حضور 7000 توریست در کشور بوده است.

وی خاطرنشان کرد: حوزه ادبیات، فیلم‌سازی و صنایع خلاق فرهنگی پتانسیل زیادی برای توسعه تجارت در کشور ترکیه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان تجارت کشور ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟