Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@22:40:17 GMT

هنوز دو هزار و نهصد نقطه حادثه خیز در کشور داریم

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۴۱۰۵۱

هنوز دو هزار و نهصد نقطه حادثه خیز در کشور داریم

به گزارش خبرنگار مهر؛ سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص نقاط حادثه خیز و تصادفات جاده‌ای با بیان اینکه تعریف پلیس از نقاط حادثه خیز با سازمان راهداری یکسان است گفت: از نظر تعداد نقاط حادثه خیز ۲ هزار نقطه در شهرها و در جاده‌ها ۳ هزار و ۳۹۲ مورد به ثبت رسیده است که تا به امروز ۲ هزار و ۹۵۰ نقطه همچنان به عنوان نقطه حادثه خیز باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیرانی با بیان اینکه نقاط حادثه خیز یک اصطلاح و تعریف جهانی است گفت: در دهه گذشته نقاط حادثه خیز در کشور به دو نقطه پرتصادف و دارای تصادف تقسیم شد. بر اساس آمار موجود ما در کشور هزار و ۵۸۵ نقطه پر تصادف و هزار و ۸۰۷ نقطه دارای تصادف داشته‌ایم و به طور کلی ۲ هزار و ۹۵۰ نقطه آخرین ویرایش نقاط حادثه خیز است.

رئیس مرکز اطلاعات کنترل ترافیک ناجا با تاکید بر اینکه در وقوع تصادفات سه ضلع عامل انسانی، خودرو و محیط موثرند، اظهار کرد: اصلاح نقاط حادثه خیز یک راه کوتاه مدت برای کاهش میزان تصادفات است. هر چه در این موضوع هزینه کنیم در حقیقت به نوعی سرمایه گذاری کرده‌ایم چرا که مرگ و از دست دادن یک فرد هزینه هنگفتی را به کشور وارد می‌کند. طبق آمارهای موجود ۶۵ درصد تصادفات در راه‌های دو طرفه و ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری نزدیک به شهرها رخ می‌دهد.

وی افزود: راننده‌ای را که دچار غفلت یا خواب آلودگی می‌شود نباید با مرگ مجازات کنیم. باید در راه‌ها، مسیر راه بخشنده ایجاد شود که می‌تواند از بسیاری از تصادفات جلوگیری کند.

شیرانی با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه در تخصیص بودجه مورد نیاز عقب افتادگی داریم خاطرنشان کرد: امیدواریم به کمک جناب آقای رئیس جمهور و معاون اول وی مصوبات مربوط به بودجه حل و فصل شود.

کد خبر 5409849

منبع: مهر

کلیدواژه: احمد شیرانی تصادفات رانندگی وضعیت ترافیکی جاده ها شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا پلیس راهور روز مادر حمل و نقل خط ویژه دادگاه آتش نشانی کمیته امداد امام خمینی غلامحسین محسنی اژه ای آتش سوزی قوه قضاییه مهدی چمران نقاط حادثه خیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۱۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری صبح یکشنبه در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان در بخش خشکبیجار با اشاره به در پیش بودن فصل گرم و زمان بازگشایی طرح‌های سالم سازی در نیمه خرداد ماه هر سال اظهار کرد: شهرستان رشت دارای ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی که از ۱۰ روستای ساحلی بخش‌های خشکبیجار و لشت نشا تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته تمامی مطالبات ناجیان غریق پرداخت شد، افزود: البته تلاش‌های شوراهای اسلامی و دهیاران این مناطق انکار ناپذیر است که جای قدردانی دارد لذا امسال باید یک شناگاه در این مناطق ایجاد شود.

عاشوری با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، گفت: آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی باید درد دستور کار قرار گیرد.

فرماندار رشت با تاکید بر اینکه ارائه برنامه‌های فرهنگی متنوع از عمده مسائلی است که در این ایام باید به آن پرداخته شود، اضافه کرد: داشتن مناطق دیدنی و امکان میزبانی از هموطنان و گردشگران در عمده ایام سال، ظرفیت و فرصت استثنایی برای معرفی شایسته رشت فراهم آورده که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه شوراها و دهیاران با استقرار امکانات و آلاچیق‌های سنتی از ظرفیت‌های گردشگری مناطق خود استفاده کنند، افزود: انتظار داریم برنامه‌های فرهنگی در طرح‌های دریا با هدف ترویج عفاف و حجاب و اشاعه فرهنگ ناب اسلامی با همکاری دستگاه‌های متولی تقویت شود.

فرماندار رشت بر لزوم مدیریت آسیب‌های اجتماعی در سواحل شهرستان رشت تاکید کرد و ادامه داد: جذب سرمایه گذار برای توسعه بخش گردشگری در سواحل شهرستان رشت مورد توجه قرار گرفته و ما نیز قطعاً کمک خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شده و تحت پوشش قرار دارد، اضافه کرد: نیاز است صدا و سیما نسبت به فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.

کد خبر 6096948

دیگر خبرها

  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • ۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد