Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی فروزانفر، با اشاره به اینکه در سویه اومیکرون بیشتر مراجعات به صورت سرپایی است، گفت: با توجه به ذات این سویه و سرایت پذیری بالا، ممکن است با افزایش تعداد مبتلایان، تعداد موارد منجر به بستری نیز افزایش یابد لذا سیستم درمانی کشور باید در مقابله با گسترش این سویه آمادگی کامل داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر از نظر تعداد موارد بستری در وضعیت ثابتی قرار داریم بنابراین زمان مناسبی برای برنامه ریزی و مدیریت امکانات، تخت‌ها و وضعیت اورژانس مراکز است.

فروزانفر گفت: با توجه به روند ابتلاء بیماران به سویه اومیکرون در جهان، لازم است ظرفیت و امکان پذیرش بیماران در سرویس‌های سرپایی از جمله درمانگاه‌ها، کلینیک‌ها و اورژانس که احتمالاً با افزایش تعداد بیماران مواجه خواهند شد، توسعه یابند.

مشاور اجرایی معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: ضروری است تمام دانشگاه‌ها نسبت به شناسایی ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی جهت مدیریت و توسعه زیرساخت‌ها، در صورت افزایش موارد اقدام نمایند.

فروزانفر افزود: اومیکرون برای گروه‌های آسیب پذیر و افرادی که واکسن نزده‌اند بسیار خطرناک است از این رو شیوه نامه‌های بهداشتی در این گروه‌ها باید به شدت رعایت شود.

وی افزود: گسترش اومیکرون احتمالاً منجر به ابتلای کودکان خواهد شد. بخش‌های اطفال در مراکز درمانی نیز باید آمادگی کامل جهت پذیرش کودکان مبتلا را داشته باشند.

فروزانفر گفت: تیم‌های نظارتی از مراکز بازدید و کیفیت خدمت و چگونگی ارائه خدمات را مدنظر قرار دهند.

وی ادامه داد: پذیرش و تریاژ بیمارستان همچون قبل دو لایه خواهد بود و مسیر حرکت این دسته از بیماران از سایر قسمت‌های ارائه دهنده خدمات جدا است. لازم است این مسیرها، برای بیماران مشکوک و محتمل از سایر بیماران، بر اساس پروتکل‌های ابلاغی و بررسی امکان جداسازی واحدهایی چون سی تی اسکن و آزمایشگاه به ویژه در بیمارستان‌های ریفرال جدا و مشخص شوند.

مشاور اجرایی معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: استفاده از ماسک مناسب، باز کردن پنجره‌ها برای بهبود تهویه، اجتناب از قرار گرفتن در فضاهای با تهویه ضعیف یا شلوغ، رعایت بهداشت دست‌ها و آداب تنفسی، حفظ فاصله فیزیکی حداقل یک متر از دیگران و تکمیل واکسیناسیون و تزریق دز سوم از جمله موارد مورد تاکید است.

فروزانفر گفت: توصیه اکید ایجاد تهویه مناسب و گردش هوا در تمام محیط‌های بیمارستان به ویژه در بخش‌هایی که بیماران بستری و تحت مراقبت هستند می‌باشد.

کد خبر 5410591

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا سویه اومیکرون کرونا بیمارستان ویروس کرونا سویه اومیکرون کرونا کووید 19 واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا سازمان غذا و دارو واکسن کووید 19 نسخه نویسی الکترونیک بیمارستان سرطان سازمان بیمه سلامت جامعه پرستاری رنگ بندی کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه

سازمان‌های مختلف وابسته به سازمان ملل با اشاره به وضعیت روانی و جسمی بسیار وخیم کودکان غزه در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی، بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در گزارشی نسبت به آسیب‌های روحی و روانی شدیدی که در نتیجه تجاوزات مستمر رژیم اشغالگر به نوار غزه به کودکان فلسطینی در این منطقه وارد شده است هشدار داده و اعلام کرد که کودکان غزه از سطوح ویرانگر و بالایی از اضطراب رنج می‌برند.

در بیانیه این آژانس آمده است که تیم آنروا با کودکان و نوجوانان در نوار غزه برای کاهش تاثیرات وحشتناک جنگ روی آنها کار می‌کند اما این کودکان وضعیت بسیار اسفباری دارند.

از سوی دیگر «سندی ماکین» مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد با اشاره به وقوع قحطی گسترده در شمال نوار غزه اعلام کرد که غزه از قحطی فراگیر رنج می‌برد و بعد از گذشت 7 ماه از این جنگ ویرانگر، مردم غزه دچار کمبود شدید مواد غذایی و ناامنی غذایی هستند. آنچه که ما در واقعیت روی زمین در نوار غزه می‌بینیم بسیار وحشتناک است و حتی نگاه کردن و یا شنیدن درباره آن هم بسیار سخت می‌باشد و باید هرچه سریعتر آتش بس در این منطقه برقرار شود.

همچنین آنروآ گزارش داد که 90 درصد از مردم نوار غزه به طور کامل برای تامین منابع غذایی خود به ورود کمک‌ها نیاز دارند. در این میان وضعیت کودکان بسیار بد بوده و آنها از کم آبی و سوء تغذیه شدید رنج می‌برند.

از سوی دیگر «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به توصیف وضعیت فوق بحرانی کودکان در نوار غزه اشاره و اعلام کرد که جنگ غزه بسیاری از کودکان را مجبور کرده چشمان خود را ببندند و گورستان‌هایی در رفح وجود دارد که پر از کودکان است‌. حملات هوایی شدید طی این هفته موجب قتل عام شمار زیادی از غیرنظامیان بزرگسال و کودک در رفح شده است. بیش از شش ماه از جنگ در نوار غزه می‌گذرد و این جنگ در حال شکستن سیاه‌ترین رکوردها در جنایت علیه بشریت است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که طبق آمار رسمی بیش از 14هزار کودک در نوار غزه قتل عام شده‌اند و با توجه به تهدیدات برای ادامه تجاوزات این اوضاع بدتر می‌شود.

سخنگوی یونیسف هشدار داد که حمله به رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا رفح در واقع شهر کودکان است، جایی که حدود 600 هزار کودک در آن زندگی می‌کنند. همچنین وضعیت بزرگترین بیمارستان باقیمانده در غزه یعنی بیمارستان اروپایی هم بسیار وخیم است.

وی گفت که من در ماه آوریل گذشته به این بیمارستان سر زدم و جراح کودکان بالای سر کودک کوچکی به نام محمود خم شده بود که بر اثر انفجار موشکی که به خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. این جراح در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟ امروز از 36 بیمارستان غزه تنها 10 بیمارستان هنوز فعال هستند که آنها هم به طور جزئی کار می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان غزه نیاز به مراقبت‌های بهداشتی دارند.

یونیسف:اجساد متلاشی شده کودکان غزه دلیلی بر توحش اسرائیل استیونیسف: 600 هزار کودک در رفح گرسنه و وحشت‌زده هستند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه