Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالیکه چندی پیش رئیس پلیس تهران بزرگ از افزایش مدت زمان نگهداری معتادان به یکسال در مراکز ترک اعتیاد، خبر داد، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران در این باره می‌گوید: با شیوع کرونا و به دلیل پیشگیری از اپیدمی آن و عوارض رها بودن معتادان در سطح شهر، با تصویب ستاد مقابله با کرونا، مقرر شد سقف مدت زمان نگهداری معتادان متجاهر در مراکز ماده ۱۶ تا یکسال افزایش یابد و اکنون چند ماهی است که به این موضوع بیشتر توجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، طی دو روز گذشته سردار رحیمی، رئیس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه قطعا تعداد زیادی از کسانی که به مراکز ماده ۱۶ و ۱۵ برای بازپروری وارد می‌شوند، مجددا به چرخه اعتیاد بازمی‌گردند، علت این موضوع را فرآیند ناقص بازپروری عنوان کرده بود که فقط سم‌زدایی و ترک اعتیاد آن هم به صورت موقت انجام می‌شود لذا بازگشت دوباره این دسته از معتادان به کار، زندگی و جامعه نیازمند اقداماتی است که پس از سم‌زدایی باید رخ دهد و دستیابی به این هدف نیازمند حداقل یکسال زمان است.

وی در ادامه گفته بود: با کمک دادستانی کل کشور و دادستانی تهران، این اتفاق در تهران انجام می‌شود؛ یعنی زمان نگهداری معتادان به یکسال (از سه ماه به ۶ ماه و اکنون به یکسال) تمدید شد. اکنون اینکار شروع شده است و به نظر آثار بسیار خوبی خواهد داشت.

در این راستا مصطفی هادی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش مدت زمان نگهداری معتادان متجاهر در مراکز ماده ۱۶ به یکسال، اظهار کرد: براساس قانون، معتادان متجاهر با دستور مقام قضایی برای مدت یک تا سه ماه در مراکز مجاز درمان و کاهش آسیب نگهداری می‌شوند. تمدید مهلت برای یک دوره سه‌ماهه دیگر با درخواست مراکز مذکور بوده و ممکن است این مدت زمان تغییر کند.

وی افزود: در دوران بیماری کرونا و به دلیل پیشگیری از اپیدمی کرونا و عوارض رها بودن معتادان در سطح شهر، با پیشنهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر و تصویب ستاد مقابله با کرونا، مقرر شد که سقف مدت زمان نگهداری معتادان متجاهر در مراکز ماده ۱۶ تا یکسال باشد و این اختیار وجود داشته باشد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران ادامه داد: البته اکنون چند ماهی است که به این موضوع بیشتر توجه شده است به این معنی که استفاده از سقف زمانی یکسال برای نگهداری معتادان در مراکز ماده ۱۶ بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.

هادی زاده در پاسخ به این سوال که هزینه نگهداری افزایش مدت زمان نگهداری معتادان متجاهر از سمت کدام دستگاه پرداخت می‌شود، گفت: صفر تا صد هزینه‌های نگهداری معتادان متجاهر توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر تامین می‌شود.

به گفته دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران، هزینه سرانه نگهداری معتادان متجاهر در مراکز ماده ۱۶ روزانه ۳۵ هزارتومان است.

وی با اشاره به اینکه اکنون در استان تهران ۱۴ هزار معتاد متجاهر در مراکز ماده ۱۶ نگهداری می‌شوند، تصریح کرد: در حال حاضر ۸۸ درصد نگهداری معتادان متجاهر کشور در استان تهران انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جمع آوری معتادان متجاهر افزایش مدت زمان نگهداری معتادان اعتیاد معتاد متجاهر نگهداری معتادان متجاهر در مراکز ماده ۱۶ مدت زمان نگهداری معتادان متجاهر مبارزه با مواد مخدر استان تهران افزایش مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۴۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟

برخی اظهارنظر‌های مدیران سابق ورزشگاه آزادی حاکی از آن بود که اگر در این برهه ورزشگاه آزادی بازسازی نشود، فقط مدت دو سال قابل استفاده خواهد بود و عملیات عمرانی برای بازسازی آغاز شد، اما وعده‌هایی که داده شد در حد حرف باقی ماند و پروژه بازسازی طبق حرف‌ها پیش نرفت.

مجموعه آزادی دچار فرسودگی محض است

به گزارش ایسنا، احمد مددی مدیر پیشین ورزشگاه آزادی زمانی که در سال ۱۴۰۱ مسوولیت مجموعه را برعهده گرفت در همان زمان اعلام کرد که با یک مجموعه فرسوده، پیر و کاملاً سالخورده مواجه هستیم.

وی بر این باور بود که این مجموعه ورزشی با بنا‌ها و تأسیساتش دچار فرسودگی محض است و معتقد بود که در آن برهه چندین نامه از وضعیت بغرنج مجموعه به‌ویژه تأسیسات و سیستم برق به عاصم یوسفی مدیر وقت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی نوشته است.

مددی در آن برهه تاکید کرده بود که در ورزشگاه آزادی با پدیده‌ای به‌نام شکست و ریزش سکو‌ها مواجه هستیم به دلیل اینکه ورزشگاه نیم قرن سن دارد. در آن زمان در جلسه‌ای که به منظور استحکام و ایمنی ورزشگاه در محل مجموعه آزادی با حضور مسوولانی از استانداری، فرمانداری، دادستانی، مرکز تحقیقات مسکن، شهرداری و… برگزار شد، عاصم یوسفی لب به انتقاد و گلایه از نمایندگان برخی سازمان‌های حاضر در جلسه گشود و ناایمن بودن ورزشگاه را رد و این موضوع را شیطنت برخی اعلام کرد، این در حالی است که نهاد‌های متعددی نسبت به ایمنی ورزشگاه به‌ویژه در سکو‌ها هشدار داده بودند.

مددی در آن زمان در مصاحبه‌ای با انتقاد از وضعیت تامین بودجه بازسازی آزادی اعلام کرد: یک سال فریاد زدم که به دادِ مجموعه و ورزشگاه برسند همین فریاد‌ها سبب شد تا به بدترین آدم نزد این آقایان تبدیل شوم، عاصم یوسفی یک‌بار با من تماس گرفت و گفت که «چرا این‌قدر به من نامه می‌زنی؟ چرا توپ را در زمین من می‌اندازی؟» من هم در پاسخ گفتم بودجه مجموعه آزادی دست من نیست و تمام حساب‌های مجموعه متعلق به شرکت توسعه است، شما باید تخصیص اعتبار و منابع کنید، وظیفه من هشدار دادن است و باید این کار را انجام بدهم.

وعده‌های بازسازی که به سرانجام نرسید

همچنین ۱۸ مرداد سال ۱۴۰۲ مهیار عسگریان، رییس بعدی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بر این باور بود که اگر بودجه برسد، در آذر ماه ۱۴۰۲ سکو‌ها به طور کامل آماده می‌شود و هزینه بازسازی را ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد برآورد کرد تا ورزشگاه به شرایط ایده‌آل برسد.

مهیار عسگریان که ۲۶ آذر ۱۴۰۱ مسوولیت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی را برعهده گرفت معتقد بود: از بهمن ۱۴۰۱ طرح مرمت و مقاوم‌سازی استادیوم آزادی کلید خورد و از همان زمان که مسئولیت شرکت را برعهده گرفتم صحبت از ریزش سکو‌های آزادی مطرح بود که با کمک راه و شهرسازی کار را شروع کردیم و تحقیقات لازم را روی سکو‌هایی که به لحاظ مقاومت و ایمنی مشکل داشت آغاز کردیم.

وی معتقد بود که ماهانه چیزی حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه نگهداری آزادی است، اگر بخواهیم چمن استادیوم را بازسازی کنیم چیزی حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیاز است، اگر بخواهیم استادیوم را به روزرسانی کنیم ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد بودجه نیاز است که البته با این رقم‌ها استادیوم آزادی جمع نمی‌شود و نیاز به حمایت دولتمردان، نمایندگان مجلس و سازمان برنامه و بودجه دارد تا با تخصیص اعتبار مناسب کار بازسازی استادیوم آزادی زودتر تسریع و اجرایی شود.

وی در آن برهه بر این باور بود که اگر آزادی را به ما تحویل بدهند و اعتبار لازم را داشته باشیم بازسازی کامل ۱۸ تا ۲۰ ماه زمان می‌برد، در غیر این صورت همزمان با برگزاری بازی‌ها ۳ روز در هفته را از دست می‌دهیم و تنها ۴ روز زمان برای بازسازی باقی می‌ماند و در این صورت پروژه طی ۳ سال انجام می‌شود.

در هر متر مربع ۱۸۰ کیلوگرم سبک‌سازی انجام شد

اواخر اسفند ۱۴۰۱ سکو‌های غربی ورزشگاه آزادی تخریب شد تا سکو‌های سبک سازی شده جدید مجدد نصب شوند. به گفته مشاور پروژه آزادی در هر متر مربع، ۱۸۰ کیلوگرم سبک‌سازی انجام شده است.

سال گذشته مشاور پروژه ورزشگاه آزادی طی گفت‌وگویی با ایسنا تاکید داشت از سال ۱۳۵۰ که ورزشگاه آزادی به بهره برداری رسیده، در طی این سال‌ها بیشتر از آن چه که از آن نگهداری کنند، بهره برداری شده است. چنین سازه بزرگی نیاز به مراقبت داشته، اما متاسفانه از لحاظ شرایط ساخت و نوع نگهداری دچار آسیب‌های جدی شده و در اثر گرما و سرما عایق‌های این سازه آسیب دیده است. مشاور پروژه بر این باور بود که اگر ورزشگاه آزادی بازسازی نشود، فقط ۲ سال دیگر قابل استفاده خواهد بود.

فرصت طلایی بازسازی که از دست رفت

جام ملت‌های آسیا و تعطیلی یکماهه مسابقات لیگ برتر فرصت بسیار خوبی برای تسریع در بازسازی ورزشگاه آزادی بود و این امکان وجود داشت که سکو‌های ورزشگاه آزادی کامل شود، اما شرکت توسعه این فرصت طلایی برای بازسازی را از دست داد.

در شرایطی که طبق وعده قبلی مسئولان، قرار بود سکو‌های ورزشگاه آزادی تا آذرماه ۱۴۰۲ بازسازی شود، اما نه تنها این اتفاق رخ نداد، بلکه از فرصت جام ملت‌های آسیا که با تعطیلی لیگ‌برتر فوتبال ایران همراه بود نیز هیچ استفاده‌ای نشد.

دیگر خبرها

  • کتاب روسازی راه و فرودگاه
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی