Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرانزلی، محمود کریمی بیرانوند پیش از ظهر امروز در نشست با اعضای انجمن سرمایه‌گذاران منطقه آزاد انزلی، انجمن صنفی مراکز مشاوره گیلان اظهار کرد: صیادی از ظرفیت‌های گیلان است ولی متأسفانه زنجیره کسب‌وکار صیادی و دریایی روستاهای گیلان ضعیف است.

وی با بیان اینکه اشتغال در فضای مجازی یکی از ضرورت‌های انکارناپذیر کسب‌وکار است، گفت: در همه کشورهای دنیا توسعه پلتفرم‌ها و ایجاد مشاغل خانگی از طریق فضای مجازی توسعه پیداکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در کشور ما نیز بسیاری از کسب‌وکارهای تولیدی، توزیعی و خدماتی با فضای مجازی ارتباط دارند و این اتفاق خوبی است، تصریح کرد: در جلسه هشتاد و دوم شورای اشتغال به پیشنهاد وزیر ارتباطات، قرار شد سهمیه اشتغال برای این وزارتخانه در نظر بگیریم و این به خاطر این است که یک کارگروه مشترکی به‌عنوان اقتصاد دیجیتال در وزارت ارتباطات شکل‌گرفته که به‌صورت ویژه توسعه کسب‌وکارها از طریق فضای مجازی را پیگیری می‌کند.

کریمی بیرانوند با اشاره به اینکه با توجه به شیوع کرونا در طی دو سال گذشته در سراسر جهان، کسب‌وکارهای فضای مجازی رونق گرفته‌اند، افزود: در مشاغل مجازی ارتباط تنگاتنگی بین مخاطبین و فروشندگان وجود داشته و بدون اینکه نیازی به مراجعه حضوری داشته باشند مشتری می‌تواند خرید خود را انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه ذیل شورای عالی اشتغال هشت کارگروه وجود دارد که یکی از آن‌ها کارگروه علم و فناوری است، گفت: میزان تسهیلات در ایام کرونا از طریق دولت و ستاد ملی کرونا به کسب‌وکارها پرداخت‌شده و قطعاً کافی نیست زیرا کرونا ضربه محکمی به کسب‌وکارها خصوصاً کسب‌وکارهای تولیدی زده است.

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دنیای اقتصاد خرد و کلان از مسئله کرونا آسیب‌دیده‌اند، افزود: اگر در مرحله پساکرونا، بتوانیم سیاست‌های درستی داشته باشیم می‌توان مقداری از این ضربه را جبران کرد.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه در سفر ریاست جمهوری چهار تیم در سطح استان گیلان، کسب‌وکارها و چالش‌های آن را بررسی کردند، تصریح کرد: استان گیلان ظرفیت‌های اقتصادی بسیار خوبی دارد و سیاستی که برای این استان خواهیم داشت مطابق سایر استان‌ها استفاده از ظرفیت‌های اصیل آن منطقه است.

وی با اشاره بر اینکه هرچند منابع ما کم است ولی هر استان یک تا دو مزیت اصلی دارد که اگر تقویت شود بسیاری از مسائل حل می‌شود، بیان کرد: گیلان به لحاظ شاخص‌های توسعه اقتصادی شرایط خوبی دارد ولی ضعف‌هایی نیز دیده می‌شود مخصوصاً در حوزه مسائل روستایی توسعه عمیق اتفاق نیفتاده و در مناطق روستایی ساحلی که ظرفیت بوم گردی و صیادی داریم بسیاری از کارهای کسب‌وکارهای غیر مرتبط و غیر اولویت‌دار ازجمله کسب‌وکار رشته املاک توسعه پیداکرده که این نشان می‌دهد و رشد نامتوازن در حوزه مشاغل را شاهد هستیم.

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یک بخش از این رشد نامتوازن، مشاغل فرهنگی است و یک بخش به عملکرد مسؤولان بازمی‌گردد، گفت: اگر در سیاست‌گذاری در این حوزه جهت‌گذاری وجود داشته باشد مردم هم به سمت ظرفیت‌های منطقه می‌روند و باید در مشاغل مربوط به مناطق روستایی به سمت ظرفیت مناطق برویم.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی وزارت کار کسب و کارهای فضای مجازی کسب وکارهای فضای مجازی کسب وکارها کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۵۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حکمت داجیلری شامگاه یکشنبه در همایش شوراهای بخش خرم آباد ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس شوراها گفت: شورا به عنوان نماد خرد جمعی و نماد مردم سالاری دینی بوده و عامل وحدت و انسجام و عامل تحول و توسعه می‌تواند باشد.

وی افزود: تحولات بزرگی با وجود شوراها در روستاها و شهرهای ایجاد شده و شوراها بعنوان عصاره مردم و بازوی دولت به مردم خدمت می‌کنند.

نماینده عالی دولت در تنکابن اظهار داشت: انتظارما از شوراها این است که راضی به برنامه کوتاه مدت و برنامه‌های خرد نباشند بلکه با افق دید بلند و با نگاه توسعه پایدار در محلات خویش کار کنند.

وی ادامه داد: اگر نگاه ما در برنامه ریزی غرب مازندران، گردشگری است، این صنعت نیازمند زیرساخت بوده که یکی از آنها توسعه راه‌ها است در حالی که برخی روستاها حاضر نیستند معابر خود را تعریض کنند.

داجیلری تصریح کرد: نگاه توسعه محور شوراها بسیار می‌تواند کارساز باشد. این موضوع در نگاه مشاوران طرح هادی هم ضرورت دارد.

فرماندار تنکابن با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر جوانی جمعیت، خاطر نشان کرد؛ در بازنگری طرح هادی روستاها، کاهش اراضی مسکونی را داریم و این مسئله با تاکید رهبر انقلاب بر جوانی جمعیت منافات دارد.

کد خبر 6097693

دیگر خبرها

  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • صدور هشدار نارنجی در دریای خزر
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور