Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان خرم آباد - "داریوش حسن نژاد" گفت: متوسط بارندگی سال جاری زراعی در لرستان بر اساس آخرین اعلام سازمان هواشناسی تاکنون ۲۱۰ میلی متر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد افزایش داشته، ولی نسبت به متوسط بلندمدت ۱۸ درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت:کاهش و شکل بارش‌ها در سال آبی جاری نسبت به دوره آماری بلند مدت باعث شده تا منابع آبی زیرزمین و آب دهی رودخانه‌های استان با کاهش مواجه شود و بطور متوسط دبی رودخانه‌های استان در دی ماه سال آبی جاری نسبت مدت مشابه سال گذشته بطور متوسط ۲۱ درصد و نسبت به بلند مدت دوره آماری ۴۷ درصد کاهش دبی آب رودخانه‌ها ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته حسن نژاد گفت: در مجموع مخازن سد‌های استان ۲۰۸ میلیون متر مکعب ظرفیت ذخیره آب دارند که سال گذشته در همین زمان ۹۴ میلیون متر مکعب حجم ذخیره آب‌های پشت سد‌های استان بود که در حال حاضر این عدد به ۴۰ میلیون متر مکعب رسیده است.

به گفته او از ۲۵ دستگاه حفاری غیرمجاز ضبط شده در سطح استان ۲۰ دستگاه مربوط به شهرستان دورود است و تعداد چاه‌های غرمجاز این شهرستان روز به روز در حال افزایش است.

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سد آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۶۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰۰ درصدی در صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده ملزومات دارویی، گفت: در سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

کد خبر 6087128 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • قیمت طلا و سکه امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاهش ۳۳ میلیون متر مکعبی حجم آب حوضه کارون بزرگ در لرستان
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • قیمت طلا و سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی در صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی