Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@04:13:00 GMT

کم‌توجهی به مقوله فرهنگ در کشور

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۴۸۹۸۲

کم‌توجهی به مقوله فرهنگ در کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیت الله رسول فلاحتی امشب در جلسه شورای اداری با حضور رئیس جمهور با بیان اینکه انقلاب اسلامی مبتنی بر حاکمیت دین و عدم پذیرش ظلت شکل گرفته است، اظهار کرد: مردم با انقلاب خود به رهبری امام خود طاغوت را بیرون کردند و در مسیر بندگی خدا قرار گرفتند و نظام اسلامی باید تلاش کند این دوخصیصه برای مردم فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مردم ما ظلم و ستم آمریکا به ملت ایران را فراموش نکردند، گفت: از جمله اساسی‌ترین وظیفه ما این است که مسؤولیت‌ها در نظام اسلامی در دست کسانی باشد که بنده خدا باشند و بنده حرام نباشد.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه همه مدیران باید پاک دست، فهم مدیریت سیاسی و ذهن پاک داشته باشند، افزود: همه مسؤولان باید حوزه و دانشگاه را وارد میدان کنند و به حاکمیت و مردم کمک شود و از صاحب نظران حوزه و دانشگاه استفاده شود.

فلاحتی با بیان اینکه به فرهنگ ما در سال‌های اخیر آسیب رسیده است، تصریح کرد: رهبری فرمودند که اگر چه صحبت از اقتصاد و تقویت آن صحبت می‌‍کنیم ولی در نوک هرم اقتصاد، فرهنگ وجود دارد و این نشان‌دهنده مقوله مهم فرهنگ است.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته به مقوله فرهنگی دهن کجی شد، گفت: هر جا ناکارآمدی و دست تکدی‌گری و عدم اعتنا به داخل می‌بینیم به خاطر این است که زیربنای فرهنگی ما دارای اشکال است و به مقوله فرهنگ و فرهنگ‌سازی کم‌توجهی و بی‌مهری شده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه اگر در سال‌های اخیر به فرمایشات رهبری توجه می‌شد بسیاری از مشکلات به وجود نمی‌آمد، افزود: از همه مسؤولان استانی و کشوری می‌خواهیم که از افرادی که دارای ویژگی‌هایی نظیر وجود افق‌های زیبا برای انقلاب، سعه صدر، مخالفت با فتنه و دارای فهم سیاسی هستند، استفاده شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۸۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا فخاری،استاندار تهران در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

وی در گفتگویی که با ایسنا داشته، افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902614

دیگر خبرها

  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد