Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان ساری-دکتر باباعلیان گفت: با عنایت به اینکه ماهیان گرمابی حساس به بیمای بیماری SVC بوده و اینکه رخداد بیماری عموماً در کپور ماهیان در دمای بین ۱۱-۱۷ درجه سانتی گراد است، عملیات اجرائی برنامه ملی مراقبت این بیماری در ۱۰ درصد واحد‌های اپیدمیولوژیک پرورش همچنین یک مرکز تکثیر ماهیان گرمابی در مازندران آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اهدف مهم اجرای این برنامه پیشگیری از بروز و کنترل وقوع بیماری اخطار کردنی SVC و شناسایی مراکز تکثیر و پرورش آلوده به این بیماری اعلام شده است.

به گفته دکتر باباعلیان ماهیان جوان تا سن یکسال به فرم بالینی بیماری حساس بوده، ولی بیماری می‌تواند در همه گرو‌های سنی نیز مشاهده شود.

مهمترین روش انتقال عامل این بیماری ویروسی از یک منطقه به منطقه دیگر حمل و نقل ماهیان مبتلا است.

به گفته دکتر باباعلیان الگوی بیماری به عواملی نظیر درجه حرارت آب، سن و شرایط فیزیولوژیک ماهی، تراکم جمعیت و عوامل استرس زا بستگی دارد.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماهیان گرمابی دامپزشکی مازندران سازمان دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • پیام تسلیت وزیر کشور به مناسبت درگذشت نخبه جوان مازندرانی
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند