Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:04:42 GMT

توسعه ملکان با مساله‌شناسی راهبردی

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۰۴۱۴

توسعه ملکان با مساله‌شناسی راهبردی

گفته می‌شود این ستاد اطلاعات کمی و کیفی در مورد ظرفیت‌ها و مسائل و مشکلاتی که در ارتباط با توسعه و اشتغالزایی شهرستان دارای اهمیت است را جمع‌آوری می‌کند و اقدامات مشارکتی را با هدف پیشرفت روزافزون در پیش می‌گیرد.

«لیلا مصری»، رئیس اداره محیط زیست ملکان که با حفظ سمت و صدور حکم از سوی فرماندار ملکان به عنوان مسئول ستاد توسعه این شهرستان انتخاب شده، روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ستاد با برخورداری از کارگروه‌های تخصصی، توسعه همه‌جانبه و پایدار شهرستان را هدف قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برای نمونه «حمایت از تولید و سرمایه‌گذار» یکی از این کارگروه‌های۱۰گانه به شمار می‌رود که رونق تولید در سطح شهرستان را از طریق تسهیل سرمایه‌گذاری و رفع موانع دنبال می‌کند و بر همین اساس نیز پنجشنبه گذشته جلسه‌ای با حضور سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان در محل فرماندار و با حضور مسئولان رده بالای شهرستان برگزار شد.

وی با قدردانی از نماینده مردم و فرماندار ملکان به دلیل برنامه‌ریزی و راهبری این ستاد، بیان کرد: ملکان با وجود ظرفیت‌های قابل توجه، متاسفانه در بخش صنعت چندان توسعه نیافته و بیکاری جوانان شهرستان نیز ناشی از همین کمبود است.

به گفته وی ستاد توسعه شهرستان روزهای پرکاری را پشت سر می‌گذارد و پنجشنبه گذشته نیز یک جلسه با حضور بانوان فعال در زمینه مشاغل خانگی و با تاکید بر اشتغال خانگی بانوان بی‌سرپرست و بدسرپرست برگزار شد که بسیار امیدبخش بود.

«مصری» با بیان اینکه امسال به همت مسئولان برای بیش از۵۰۰ بانوی ملکانی اشتغالزایی شده، اضافه کرد: اکنون کارگاه‌های مختلف مشاغل خانگی در زمینه‌های قالی‌بافی، خیاطی، کیف‌بافی، رشته‌بری، عرق‌گیری و غیره در روستاها و شهرهای ملکان، لیلان و مبارک‌شهر فعال است و چند کارگاه خوداشتغالی نیز طی دهه فجر افتتاح می‌شود.

بهمن قائلی، فرماندار ملکان نیز در همایش اخیر تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران با اشاره به تشکیل ستاد توسعه در محل فرمانداری و فعالیت کارگروه‌های تخصصی آن، تاکید کرد که «از این پس متقاضیان ایجاد واحدهای تولیدی بدون نیاز به مراجعه به ادارات مختلف، تمام امور و کارهای خود را می‌توانند از طریق این ستاد پیگیری کنند».

«سیدعلی موسوی»، نماینده مردم ملکان نیز با بیان اینکه اکنون مدیریت شهرستان برای حمایت صفر تا صد از سرمایه‌گذاران آمادگی دارد، توسعه این شهرستان را نه فقط در عرصه اقتصادی بلکه در زمینه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی را مورد تاکید قرار می‌دهد و معتقد است که اگر ستاد توسعه به درستی بتواند مساله‌شناسی راهبردی را هدف قرار دهد، افق روشنی پیش‌روی پیشرفت و آبادانی این شهرستان قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا اگرچه تنها چند روز از تشکیل ستاد توسعه ملکان می‌گذرد اما به نظر می‌رسد بتواند گام‌های اساسی برای تسهیل سرمایه‌گذاری و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی در این شهرستان بردارد زیرا پیشرفت روزافزون و رفع موانع پیش‌روی آن به دغدغه محوری همه مسئولان این شهرستان در دولت سیزدهم تبدیل شده است.

برچسب‌ها ملکان توسعه اقتصادی فرمانداران توسعه روستایی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ملکان توسعه اقتصادی فرمانداران ملکان توسعه اقتصادی فرمانداران توسعه روستایی مراغه ستاد توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش

تین نیوز

توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری گفتمان دریا، مهدی دوستی در دومین جلسه کارگروه توسعه دریامحور در سال ۱۴۰۳ توجه به اقتصادجوامع محلی را در طرح ها و پروژه های تعریف شده ذیل سیاست های نه گانه مهم دانست و اظهار کرد: در مسیر توسعه پایدار دریامحور توجه به جوامع محلی باید پررنگ تر باشد، همان گونه که لازم است روح محیط زیست و اساس دانش بنیانی بر طرح و پروژه ها حاکم شود.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اهمیت مطالعات فرصت های اقتصادی دریا و جذب همزمان سرمایه گذار افزود: کارگروه مطالعات ظرفیت های اقتصادی دریا باید کار خود را شروع کند ضمن اینکه همه دستگاه های اجرایی عضو کارگروه نیز مطالعات تخصصی برای احصاء فرصت های سرمایه گذاری خود را انجام دهند تا ظرفیت ها برای جذب سرمایه گذار اعلام شود.

وی توسعه کریدورهای ارتباطی را رکن مهم توسعه اقتصاد دریامحور دانست و گفت: علاوه بر سکونتگاه های ساحلی ده گانه، عملیاتی شدن کریدروهای بزرگراهی تعریف شده اهمیت زیربنایی بسیاری در توسعه اقتصاد دریا دارند و این مسئولیت راه و شهرسازی را هم به عنوان متولی محور درون استانی هم به عنوان پیگیری کننده انجام بخش های برون استانی سنگین تر می کند.

نماینده عالی دولت در استان همچنین به حضور مدیران مناطق آزاد در کارگروه اشاره کرد و گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد.

در این نشست از بین کارگروه های پنج گانه، برنامه های سازمان بنادر و دریانوردی، جهاد کشاورزی و شیلات، راه و شهرسازی بررسی و تایید شد و گمرک استان مسئول مطالعات فرصت های و زیرساخت های نرم افزار معرفی و بر حضور وبیناری شرکت های دانش بنیان استان در جلسات تاکید شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • سرعت گرفتن اجرای طرح‌های مرزی در خداآفرین