در رابطه با بحران اوکراین، «اغراق» نکنید
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۱۰۳۳
به گزارش ایلنا به نقل از سیانان، «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهوری اوکراین اعلام کرد که رهبران جهان با اغراق کردن در خصوص احتمال وقوع جنگ میان اوکراین و روسیه، به هراس و وحشت در کشورش دامن و میزنند و اقتصاد کییف را متزلزل میکنند.
وی که در جمع خبرنگاران خارجی سخن میگفت، اظهار داشت که در جریان تماسهای تلفنی خود با رهبران جهان مانند «جو بایدن» رئیسجمهوری ایالات متحده و «امانوئل ماکرون» رئیسجمهوری فرانسه این نکته را توضیح داده است که گرچه تهدید کرملین «قریبالوقوع و همیشگی» است، ولی اوکراینیها از زمان حمله مسکو در سال ۲۰۱۴ آموختهاند که با تهدید این کشور، زندگی کنند.
زلنسکی در ادامه افزود: «هنگامی که آنها میگویند فردا جنگ میشود، این گفته آنها، مردم اوکراین را وحشتزده میکند».
روسیه، دهها هزار نفر از نیروهای نظامی خود را در مرز اوکراین مستقر کرده است، اقدامی که به گمانهزنیها در رابطه با احتمال حمله این کشور به اوکراین دامن زده است. مسکو، در مقابل مکررا این ادعا را تکذیب کرده است.
انتهای پیام/
تبلیغات در خبربان
منبع: ایلنا
کلیدواژه: بحران اوكراين روسیه و اوکراین ولودیمیر زلنسکی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.news دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
مایکروسافت در حال تست اندروید ۱۲/۱ برای ویندوز ۱۱ است
اجاره کلبه چوبی
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
سفر به بهشت اردیبهشت، دشت دریاسر
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
فروش کفش
آی پی ثابت برای ترید
دومان سهند
خبر هوشمند فهام
کلینیک بتن ایران
تهیه غذا
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
کدام فروشگاههای بینالمللی امکان پرداخت با بیت کوین ارائه میدهند؟
خبر بعدی:
ادعای زلنسکی: روسیه جلوی صادرات ۲۲ میلیون تُن محصولات غذایی را گرفت
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، تارنمای هیل نوشت: زلنسکی بعد از دیدار با آنتونیو کوستا نخست وزیر پرتغال به خبرنگاران گفت بحران جهانی انرژی با بحران غذا جایگزین خواهد شد اگر به اوکراین در رفع محاصره بنادر و صادرات دوباره کمک نشود.
براساس این گزارش، قیمت مواد غذایی تا همین حالا نیز در سراسر جهان سر به فلک گذاشته و باعث شده برخی از کشورها صادرات کالاهای اصلی کشاورزی خود را صادر نکنند و به فکر تقویت ذخایر غذایی خود باشند.
در آمریکا شاخص سالانه قیمت غذای مصرف کننده در ماه آوریل ۹.۴ درصد افزایش یافت که بالاترین میزان افزایش در ۴۰ سال گذشته بوده است.
زلنسکی هشدار داد: در جهان بحران پدید خواهد آمد. دومین بحران بعد از بحران انرژی که روسیه مسبب آن بود. اکنون اگر مسیرهای صادراتی اوکراین باز نشوند و اگر به کشورهایی در آفریقا، اروپا، آسیا که به این محصولات غذایی نیاز دارند، کمک نشود بحران غذایی بروز خواهد کرد.
وی از جامعه بین المللی خواست به اوکراین کمک کنند به ویژه خواستار کمک نظامی شد که می توان از آن برای باز کردن بنادر استفاده کرد.
رئیس جمهوری اوکراین گفت: روسیه تقریبا همه بنادر و فرصت های دریایی برای صادرات غذایی شامل غلات ما، جو، آفتابگردان و غیره را بسته است. می توان به شیوه های مختلفی این محاصره را شکست که یکی از راه ها استفاده از راه حل نظامی است. به همین دلیل است که ما از شرکای خود می خواهیم در زمینه ارسال تسلیحات مربوطه کمک کنند.
همزمان با این اظهارات زلنسکی جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا بسته کمک هنگفتی را که شامل کمک های امنیتی، انسانی و اقتصادی می شد امضا کرد. این بسته ۴۰ میلیارد دلاری بزرگترین بسته کمک آمریکا به اوکراین تاکنون است و مجموعه کمک های مورد تصویب کنگره را در این سال به حدود ۵۴ میلیارددلار رسانده است.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
رئیس جمهور روسیه سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.
جنگ در اوکراین و واکنشها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.
برچسبها اوکراین روسیه امنیت غذایی پروندهٔ خبری تازهترین تحولات اوکراین