Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، امین مرادی رئیس حوزه هنری کردستان در دیدار با استاد حسین آبسواران از نقاشان پیشکسوت کردستانی که با هدف تقدیر از نیم قرن تلاش این هنرمند پیشکسوت کردستانی به همراهی جمعی از اساتید و هنرمندان صاحب نام این استان صورت گرفت، با اشاره به برنامه‌ها و رسالت‌های حوزه هنری در تکریم و پاسداشت مقام شامخ هنرمندان اظهار کرد: نام نیک و خصوصیات اخلاقی منحصر به فرد استاد آبسواران همواره نزد دوستان و شاگردان این هنرمند به عنوان یک الگو و نمونه مثال زدنی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نخستین نمایشگاه گروهی برگزار شده هنرمندان پیشکسوت نقاشی توسط حوزه هنری در مهرماه سال 92 گریزی زد و گفت: در آن نمایشگاه 12 هنرمند پیشکسوت از جمله استاد آبسواران آثار خود را درگالری سوره در  معرض نمایش قرار دادند که به عنوان یکی از ماندگارترین نمایشگاه‌های تجسمی که بسیار مورد توجه واقع شد تبدیل شد.

برگزاری  دومین نمایشگاه هنرمندان پیشکسوت کردستان

مرادی افزود: در آستانه سالگرد وفات استاد هوشنگ کلامی از هنرمندان و معلمین برجسته استان قرار داریم که برنامه‌ریزی کرده‌ایم، دومین نمایشگاه هنرمندان پیشکسوت استان را به نام و یاد این استاد فقید در اواخر سال‌جاری در گالری سوره سنندج و دیگر شهرهای استان برگزار کنیم.

وی اخلاق هنری و اخلاق‌مداری را فراتر از تکنیک فن دانست و تصریح کرد: در بخش هنر فن، تکنیک و تمامی جنبه‌های تخصصی در کنار اهمیت بسزایی که دارد تنها یک درصد از اصل هنرمند بودن را به خود اختصاص می‌دهد و 99 درصد باقیمانده را اخلاق‌مداری شامل می‌شود.

رئیس حوزه هنری استان کردستان از برجسته‌سازی و معرفی اساتید برجسته هنری به نسل جدید به عنوان یک وظیفه مهم دستگاه‌های فرهنگی وهنری نام برد و ادامه داد: در قالب پروژه‌های تاریخ شفاهی موضوع ثبت، ضبط و انتشار خاطرات و زندگینامه هنرمندان را در دستور کار قرار داده‌ایم که امیدواریم بتوانیم با این کار این رسالت مهم را به صورت جدی‌تر به انجام رسانیم.

احمد خلیلی‌فرد از اساتید برجسته نقاشی استان و استاد دانشگاه سوره از شاگردان استاد آبسواران هم افزود: استاد آبسواران اُسوه اخلاق و مشوق اصلی من در پرداختن به هنر نقاشی بوده است.

وی بااشاره به شاگردی این استاد در 45 سال پیش افزود: همواره گفته‌ام تا امروز آنچه را به هنرجویان و دانشجویانم در مقاطع مختلف آموزش داده‌ام برگرفته از کلاس درسی است که در محضر استاد آبسواران بوده‌ام.

خلیلی فرد استاد آبسواران را نامی درخشان در زندگی خود معرفی کرد و گفت: در زمانی که فراگیری هنر در استان بدلیل نبود امکانات و اساتید بسیار سخت بود استاد آبسواران با گشاده رویی ضمن آموزش هنر، درس اخلاق و زندگی را به شاگردان خود فرا می‌داد و بسیاری از هنرمندان امروز کردستان مرهون لطف و محبت‌های این استاد فرزانه هستند.

این استاد دانشگاه با قدردانی از حوزه هنری استان کردستان در موضوع نکوداشت اساتید هنری اظهار امیدواری کرد.

عشق به کار مهم‌ترین اصل کاری هنرمندان است

استاد حسین آبسواران نیز در ادامه با قدردانی از توجه حوزه هنری کردستان به موضوع هنر و جایگاه هنرمندان، گفت: تمامی انسان‌ها علی‌الخصوص هنرمندان هرچه به مراتب بالاتر فعالیت هنری و زندگی می‌رسند به این نتیجه می‌رسند که همه ما تنها وسیله‌ای بوده‌ایم برای ترویج اخلاق و تنها چیزی که بر جا می‌ماند نام نیک و اخلاق نیکو است.

وی با ذکر خاطراتی از دوران زندگی خود گفت: شهریور ماه سال 1322 در خرم آباد به دنیا آمدم و از 4سالگی بدلیل مهاجرت خانواده به کردستان در این استان زندگی کرده‌ام و خود را با افتخار یک کردستانی می‌دانم.

این معلم هنر استان گفت: سال 1342 تا سال 1345 در یکی از روستاهای شهرستان سقز به عنوان معلم به استخدام آموزش و پرورش در آمدم و پس از آن چند سالی را در سقز آموزش داده‌ام و سپس به سنندج منتقل شدم که این انتقالی زمینه عشقی گردید که تا امروز هم مفتخر به آن هستم.

وی ادامه داد: آنچه شده‌ام و آنچه دارم حاصل همسفری همسری است که صبورانه من را همراهی کرده‌اند و زمینه این آرامش و بودن من شده است.

آبسواران تأکید کرد: بنده در مقابل کار اساتید بزرگی چون زنده یاد کلامی و اساتید حاضر در این جمع تنها قطره‌ای از دریا بوده‌ام و بیشتر سعی کرده‌ام فرا بگیرم و هنور هم به دنبال فراگیری هستم.

وی عشق به کار را مهم‌ترین اصل کار هنرمندان دانست و افزود: عشق در کنار معنی ظاهری خود دارای مراتب والاتری است که باید در وجود هنرمندان ریشه زده و در آثار هنری متبلور شود و خود را نمایان سازد تا در نهایت به والاترین مرتبه از عشق که اخلاق است برسد.

در ادامه این دیدار اساتید با حضور در اتاق کار استاد آبسواران از تابلوها و آثار این استاد بازدید و در پایان این دیدار سه ساعته با اهدای لوح و هدیه از طرف حوزه هنری از سال‌ها و تلاش این استاد تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: هنرمندان کردستانی حوزه هنری کردستان هنرمندان پیشکسوت حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه

زعفر قلی نژاد ریاست مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی گفت: باتوجه به اینکه جامعه ما در حال حاضر از ابعاد مختلف اعم از بحث اقتصادی، بحث فرهنگی، در حال دگرگونی و تغییرات هستند.

باوجود این تغییر تحول میان ابعاد مختلف، جایگاه استاد دانشگاه همچنان به قوت خودش باقی است و میتوان گفت به عنوان یک الگو عمل میکند.

وی ادامه داد: استاد خوب باید دارای دو ویژگی باشد، اولین ویژگی به این گونه باشد که بر روی درس مربوطه تسلط کافی را داشته باشد و علاوه بر این، به بهترین شیوه و روش بتواند تدریس بکند و دومین ویژگی میتوان به چگونگی روابط بین استاد و دانشجو اشاره کرد.

وی در ادامه بیان داشت: یک استاد خوب وقتی با دانشجویان خود روابط صمیمی توانست برقرار کند، هم میتواند بر دانشجویان تاثیر مثبتی بگذارد و هم میتواند بهترین راهنما و الگویی برای دانشجویان وی باشد همچنین استاد علاوه بر مسلط برروی درس خود، باید با دانشجویان روابط بهتری برقرار بکند.

وی در مورد روابط اساتید دانشگاه آزاد و تاثیر طرح پویش بر دانشجویان افزود: رفتار و عملکرد اساتید دانشگاه های آزاد نسبت به سایر دانشگاه ها بسیار بهتر است؛ زیرا اساتید این حوزه در تلاش برای بهبود و پیشرفت وضعیت دانشجویان در تحصیلات و آینده شغلی هستند که نمونه بارز آن، ایجاد طرح پویش است که در دانشگاه آزاد نسبت به سایر دانشگاه‌ها استقبال بیشتری داشته و روابط دانشجویان را با محیط کار و اجتماع بهبود بخشیده است.

خبرنگار سمانه بابازاده

انتهای خبر/

کد خبر: 1229218

دیگر خبرها

  • نگاهی به یک نمایشگاه هنری قرآنی/ مسؤولیتی که امید را زنده می‌کند
  • اساتید دانشگاه در امید آفرینی برای جامعه نقش آفرینی کنند
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • ۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • استاد مسعود اسکویی نقش الگوسازی داشت