Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی ضامنی در گفت وگو با ایرنا افزود: پروتکل های بهداشتی در بخش حمل و نقل عمومی و تاکسی ها همان پروتکل اعلامی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و از سوی این وزارت خانه نیز از بخش حمل نقل عمومی و تاکسی ها به عنوان یکی از بخش هایی که این پروتکل را به خوبی رعایت کرده اند، نام برده شده است اما اینکه اگر راننده تاکسی این پروتکل بهداشتی را از جمله سوارکردن حداکثر  ۳مسافر را رعایت نمی کند، تخلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

وی تصریح کرد: مردم و مسافران هم باید در این زمینه خودشان همکاری و از سوار شدن بیش از سه مسافر ممانعت و این گونه تخلف ها را به سازمان های تاکسیرانی تحت نظر شهرداری ها اعلام کنند تا در اسرع وقت و با اولویت به اینگونه شکایت ها رسیدگی شود.

ممنوعیت فعالیت رانندگانی که واکسن نزده‌اند

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، فعالیت رانندگان حمل و نقل عمومی درون شهری که واکسن نزده‌اند، ممنوع است.

وی با اشاره به الزام اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، افزود: تمامی رانندگان حمل و نقل درون شهری (تاکسی‌های درون شهری، اینترنتی، آژانس‌های تاکسی تلفنی و سرویس مدارس) که تا کنون از انجام واکسیناسیون کرونا خودداری کرده اند، پروانه فعالیت آنها لغو می‌شود.

ضامنی در خصوص دستورالعمل‌ها، الزامات و فرآیند اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در ناوگان حمل و نقل درون شهری گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با هدف ایجاد هماهنگی در اجرای مؤثر طرح مدیریت هوشمند بیماری کووید۱۹ و بیماری های همه گیر (سامانه ایران من) دستورالعمل این فرآیند ابلاغ و لازم الاجرا  است.

 وی افزود: در اجرای این طرح فعالیت رانندگان تاکسی‌های درون شهری، اینترنتی، آژانس‌های تاکسی تلفنی و سرویس مدارس، مشروط به تزریق واکسن و نیز قرار نداشتن در دوره قرنطینه و درمان بیماری کرونا است.
 

پروانه فعالیت رانندگانی که بررعایت الزامات مقرر و واکسیناسیون مشارکت نکنند، تمدید نمی‌شود

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: آن دسته از رانندگان ناوگان حمل و نقل درون شهری که الزامات مقرر را رعایت نکنند در گام نخست پلاک فعالیت آنها غیر فعال خواهد شد.

ضامنی ادامه داد: در گام بعدی در صورت اصرار رانندگان برعدم رعایت الزامات مقرر و عدم واکسیناسیون، ظرف یک هفته پس از غیرفعال شدن، برابر جدول تخلفات کمیته انضباطی رسیدگی با اقداماتی شامل جریمه، توبیخ و توقف چند روزه خودرو مواجه و در نهایت پروانه فعالیت این دسته از رانندگان لغو و تمدید نخواهند گشت.

در حال حاضر ۳۱۸ هزار تاکسی در کشور و بیش از ۷۶ هزار دستگاه تاکسی در تهران فعال هستند که مسافران را جابه جا می کنند که بنابر آخرین آمار ارایه شده  ۹ هزار و ۵۰۰ نفر از رانندگان تاکسی به این ویروس مبتلا شده‌اند و از این تعداد ۵۰۰ راننده تاکسی فوت کردند.

منبع: الف

کلیدواژه: فعالیت رانندگان بیماری کرونا درون شهری حمل و نقل تاکسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی است
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی
  • ثبت نام رانندگان تاکسی برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است