۱۱۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز در خوزستان کشف شد
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۱۴۷۸
عبدالحمیدعباس شیاری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این تعداد دستگاه ماینر از نوع ۳M و S۹ بودند بیان کرد: این تعداد ماینر در مناطق عین ۲ و کوی علوی اهواز، و نورآباد زرگان، از چهار محل کشف و جمعآوری شد.
وی گفت: تعداد ۳۴ دستگاه ماینر از یک انبار وسایل سرقتی شبکه برق در منطقه نورآباد و تعداد ۳۲ دستگاه ماینر M۳ در منطقه عین ۲ با همکاری عوامل یگان امداد و کلانتری ۱۹ این منطقه کشف و جمع آوری شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز ادامه داد: تعداد ۴۴ دستگاه ماینر ( استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز ) با همکاری پلیس در کوی علوی اهواز کشف شد.
شیاری افزود: تعداد ۱۷۵ مزرعه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز از ابتدای امسال تا پایان دی ۱۴۰۰ در نقاط مختلف کلانشهر اهواز در راستای کاهش تلفات انرژی با تلاش ماموران نیروی انتظامی و حکم قضایی کشف و ضبط شده است.
وی گفت : هر دستگاه ماینر۲ و نیم کیلو وات ساعت، معادل یک دستگاه کولرگازی ۲۴هزار مصرف برق دارد. استفاده از این دستگاهها علاوه بر استفاده از تعرفه ارزان، خسارت زیادی به شبکه توزیع وارد کرده و باعث آسیب جدی به لوازم برقی شهروندان میشود.
شهروندان برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق " اپلیکیشن برق من " ، " سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat" و نیز با شماره گیری ۱۲۱ و ۱۵۲۱ برای ثبت گزارشهای مردمی ومعرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
شرکت توزیع نیروی برق اهواز، شهرستانهای اهواز، حمیدیه، باوی و کارون را زیرپوشش خود دارد.
برچسبها انرژی برق شركت توزيع نيروی برق اهواز مصرف بهینه برق مزرعه بیت کوین
تبلیغات در خبربان
منبع: ایرنا
کلیدواژه: انرژی برق شركت توزيع نيروی برق اهواز مصرف بهینه برق انرژی برق شركت توزيع نيروی برق اهواز مصرف بهینه برق مزرعه بیت کوین دستگاه ماینر
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
مایکروسافت در حال تست اندروید ۱۲/۱ برای ویندوز ۱۱ است
اجاره کلبه چوبی
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
سفر به بهشت اردیبهشت، دشت دریاسر
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
فروش کفش
آی پی ثابت برای ترید
دومان سهند
خبر هوشمند فهام
کلینیک بتن ایران
تهیه غذا
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
کدام فروشگاههای بینالمللی امکان پرداخت با بیت کوین ارائه میدهند؟
خبر بعدی:
کشف 9931 دستگاه ماينر غيرمجاز در حوزه برق تبريز/رکورد برق تبريز در کشف ماينر طي سال 1401
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ عباس حسامی افزود: سال 98 تعداد سه هزار و 124 دستگاه ماینر با تلاش همکاران در قالب 102 فقره انشعاب غیرمجاز کشف و شناسایی و از تلفات 6 هزار و 248 کیلووات جلوگیری شد.
حسامی اضافه کرد: در سال 99 نیز با تلاش همکاران سه هزار و 163 دستگاه ماینر در قالب 144 فقره انشعاب غیرمجاز کشف و شناسایی و از تلفات 6 هزار و 326 کیلووات جلوگیری شد.
وی یادآور شد: در سال 1400 نیز همکاران برق تبریز موفق شدند سه هزار و 595 دستگاه ماینر را در قالب 294 فقره انشعاب غیرمجاز کشف و شناسایی کرده و از تلفات 7 هزار و 190 کیلووات جلوگیری کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به اینکه دستگاههای استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال یکی از مهمترین عوامل افزایش مصرف غیرمجاز برق هستند، خاطرنشان کرد: تلاش برای شناسایی و کشف دستگاههای ماینر در حوزهی بهرهبرداری برق تبریز به طور جدی ادامه دارد، چرا که این متخلفان موجب تضییع حقوق مشترکان و شهروندان میشوند.
حسامی برگزاری چندین مورد اقدام فراگیر با هدف ردیابی و کشف ماینرهای غیرمجاز، تشکیل گروههای ویژه برای بررسی میدانی و شناسایی محلهای نصب ماینر، هماهنگی با مراجع قضایی و اخذ مجوز جهت ورود به مراکز استقرار ماینر، تقویت اکیپ برقهای غیر مجاز (از طریق شناسایی پیمانکار) و آموزش و ایجاد حساسیت در همکاران بهرهبرداری و ماموران قرائت مصارف سنگین امورها جهت شناسایی و مستندسازی مراکز استقرار ماینر را از اقدامات شرکت توزیع نیروی برق تبریز در زمینهی شناسایی و برخورد با مراکز تولید ارز دیجیتال دانست.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به اینکه دستگاههای ماینر مورد استفاده در ایران بیشتر دست دوم یا ماینرهای نسل اولی و ابتدایی هستند که مصرف برق آنها 2 برابر ماینرهای جدید است، گفت: میزان مصرف دستگاههای جدید حدود 1.2 کیلووات ساعت و میزان مصرف دستگاههای قدیمی حدود 2.4 کیلووات ساعت است. به عبارت دیگر ماینرهای مورد استفاده در ایران ماهانه در حدود 864 کیلووات ساعت بیشتر برق مصرف میکنند.
وی ادامه داد: تقریبا هر ماینر حدود kw 1.5 برق مصرف میکند و جریان مصرفی هر کدام به صورت تقریبی بین 6 تا 7 آمپر است و با توجه به کنتورهای خانگی که چیزی بین 15 تا 25 آمپر و تکفاز است به صورت پیشفرض 2 تا 4 ماینر میتواند کل توان یک واحد مسکونی را بگیرد و دیگر اجازه به روشن شدن سایر دستگاههای موجود در منزل ندهد.
حسامی اعلام کرد: در صورت استفاده غیرمجاز مشترکان از انرژی برق جهت استخراج رمز ارز مطابق قانون مجازات استفادهکنندگان غیرمجاز آب، برق، تلفن، گاز و فاضلاب مصوبهی سال 1396 رفتار خواهد شد و متقاضیان استفاده از ماینر باید به صورت قانونی درخواست دهند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهدهی هرگونه دستگاه رمزارز، مراتب را به دفتر حراست برق تبریز اطلاع دهند.