Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا، با برخورداری کشور از دریا در شمال و جنوب و وجود ظرفیت های متعدد، هدف‌گذاری استفاده از ظرفیت‌های دریاها شامل صنعت آبزی‌پروری، گردشگری دریایی و صنایع وابسته در قالب مقوله‌ای تحت عنوان «اقتصاد دریا» بیش از پیش ضروری به نظر می‌رسد.

برپایه گزارش بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، باوجود اقدامات انجام شده، حلقه‌های مفقوده از جمله نبود تعریف زنجیره ارزش و فقدان یک نگاه سیستماتیک، باعث شده تا فعالیت‌های حول محور «اقتصاد دریا» آن‌چنان که باید و شاید با توفیق و بازدهی بالا همراه نبوده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت درباره این طرح توضیح داد: این بنیاد با هدف تشکیل و تکمیل زنجیره ارزش در حوزه آبزی‌پروری، گردشگری دریایی و صنایع وابسته و اشتغال‌زایی در این حوزه در جنوب شرق دریای خزر، طرح توسعه کارآفرینی و تکمیل زنجیره تامین تولید آبزیان را در استان گلستان و با محوریت شهرهای گمیشان و بندر ترکمن اجرا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح هفت هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری برای ایجاد ۱۵ هزار شغل در مناطق محروم استان گلستان در حوزه آبزی‌پروری، گردشگری دریایی و صنایع وابسته صورت می‌گیرد و بزرگ‌ترین سایت پرورش ماهی در قفس در کشور در منطقه گمیشان احداث می‌شود.

مدیرعامل بنیاد برکت یادآور شد: ۷ هزار و ۸۰۰ شغل از این ۱۵ هزار شغل به شکل مستقیم ایجاد می‌شود.

ترکمانه ادامه داد: برای اجرای هر چه بهتر این طرح، تفاهم‌نامه همکاری میان بنیاد برکت، استانداری و شیلات استان گلستان با هدف مشارکت در تولید کالاهای اساسی با تمرکز بر آبزیان، محرومیت‌زدایی از منطقه گمیشان و ترکمن صحرا با ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه منطقه‌ای به امضا رسیده است.  

وی در اولویت بودن طرح‌های اشتغال‌زایی در حوزه آبزی‌پروری خبر داد و گفت: بنیاد برکت از سال ۱۳۹۹ راه‌اندازی طرح‌های اشتغال‌زایی در رسته آبزی‌پروری را به شکل ویژه در دستور کار خود قرار داده است.

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: تا به امروز ۲ هزار و ۱۰۰ طرح اشتغال‌زایی در حوزه پرورش آبزیان راه‌اندازی شده و تا پایان امسال نیز ۹۲۰ طرح دیگر به بهره‌برداری می رسد.

ترکمانه یادآور شد: این بنیاد حمایت و ارایه تسهیلات به طرح‌های تولید آبزیان در مدل‌های پرورش در قفس و پن را در استان‌های برخوردار از دریا به شکل ویژه دنبال می‌کند.

وی ابراز امیدواری کرد به زودی طرح توسعه کارآفرینی و تکمیل زنجیره تامین تولید آبزیان در سایر استان‌های همجوار با دریا اجرایی شود.

مدیرعامل بنیاد برکت  به فعالیت‌های بنیاد برکت در استان گلستان خاطرنشان کرد: تاکنون ۴ هزار و ۶۵۶ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق محروم استان اجرا شده که ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای ۱۴ هزار نفر را به دنبال داشته است.

ترکمانه ادامه داد: صاحبان یک‌هزار و ۱۱۳ طرح اجتماع‌محور دیگر نیز برای اخذ تسهیلات به بانک عامل معرفی شده‌اند و به زودی کار خود را آغاز می کنند.

برچسب‌ها دریای خزر اشتغال زایی بنیاد برکت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دریای خزر اشتغال زایی بنیاد برکت دریای خزر اشتغال زایی بنیاد برکت مدیرعامل بنیاد برکت تکمیل زنجیره اشتغال زایی تولید آبزیان استان گلستان آبزی پروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۲۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ سردار خداداد تیموری رئیس بنیاد برنای کشور گفت: بنیاد برنا با کمک خیران و بودجه قابل توجه اش در باب مسائل و مشکلات اقتصادی، اشتغال، تحصیل، سلامت، مسکن، نیازمندان را شناسایی و تحت پوشش قرار می‌دهد.
تیموری افزود: در تعدادی از استان‌ها که به عنوان معین شناسایی شده اند دفاتر استانی بنیاد برنا راه اندازی می‌شود.
وی گفت: هدف از تشکیل برنا ساماندهی ده‌ها خیریه مستقل در کشور است تا ضمن پشتیبانی خدمات خیریه‌ای و ارائه کارت‌های اعتباری قرض‌الحسنه برای تمام اقشار جامعه بویژه اشتغال زایی به صورت جامع‌تر و کامل تری ارائه شود.
به گفته تیموری، ایجاد بستر‌های لازم برای اشتغال و کار آفرینی، کمک به ساخت مسکن قشر ضعیف جامعه و چندین برنامه دیگر از جمله فعالیت‌های شاخص این بنیاد است.
در این مراسم علی رضوانی به عنوان مدیر بنیاد برنا استان سمنان معرفی شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت