Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر مخالفان دولت ونزوئلا اعلام کرد که علاقه‌مند به از سرگیری مذاکرات با مقامات دولت نیکلاس مادورو است.

به گزارش قدس آنلاین، خوان گوایدو در حساب توئیتری خود نوشت: «ما موضعمان و هم پیمانان بین المللی خود را برای بازگشت به روند مذاکرات مکزیک با هدف دستیابی به توافق جامع را اعلام می‌کنیم.»

به گزارش آرتی عربی، رهبر مخالفان دولت ونزوئلا مدعی شد: «امتناع از آغاز مجدد مذاکرات به افزایش فشار بین المللی بر دولت نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا منجر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در همین رابطه مادورو در اواسط ژانویه اعلام کرده بود که امیدوار به از سرگیری مذاکرات با مخالفان است.

نمایندگان دولت ونزوئلا و مخالفان آن، ماه گذشته، ۱۳ اوت در مکزیکوسیتی، پایتخت مکزیک با هدف غلبه بر بحران حاد سیاسی و اقتصادی در این کشور مذاکراتی را برگزار کردند. بیش از ۱۲ کشور از جمله هلند، روسیه، بولیوی، ترکیه و نروژ در این مذاکرات بودند که نقش تسهیل کننده گفت‌وگوها را داشتند.

در این مذاکرات، نه رئیس جمهور و نه رهبر مخالفان ونزوئلا در آن شرکت نکردند؛ اما نمایندگان دو طرف موافقت نامه‌ای را امضا کردند که رسما گفت‌وگو را با میانجیگری نروژ و میزبانی دولت مکزیک آغاز کردند، همچنین طرفین با امضای تفاهم نامه‌ای حاوی نقشه راه موافقت کردند، این تفاهم نامه روند گفت‌وگو را هدایت می‌کند.

به دنبال ربوده شدن الکس ساب، تاجر کلمبیایی و از رابطان دولت ونزوئلا و انتقال او به واشنگتن، ادامه مذاکرات با مخالفان تا زمانی که آمریکا مسئولیت ربودن او که با انگیزه سیاسی بوده را برعهده بگیرد، موکول شد. به گفته کاراکاس او دارای گذرنامه دیپلماتیک و یک فرستاده ویژه بوده است.

ونزوئلا سالهاست تحت تحریم‌های آمریکا و برخی کشورهای غربی قرار دارد. امری که موجب شده اوضاع اقتصادی این کشور را درگیر بحران و تورم کند. واشنگتن مادورو را به نقض حقوق و تقلب در انتخاب در سال ۲۰۱۸ متهم می‌کند و برگزاری انتخابات را زمینه ساز بازنگری در لغو تحریم‌ها می‌داند؛ اما او این اتهامات را رد می‌کند.

انتخابات محلی ونزوئلا در ابتدای آذر برگزار شد و با وجود اینکه مخالفان نیکلاس مادورو پس از آنکه چهار سال انتخابات را تحریم کرده بودند، به پای صندوق‌های رأی آمدند، حزب رئیس جمهور در ۲۰ فرمانداری و حزب مخالفان تنها در سه فرمانداری پیروز شدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا دولت ونزوئلا رهبر مخالفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا

پادشاه انگلیس هم با تایید قانون بحث برانگیز ضد مهاجرتی رواندا زمینه برای اخراج پناهجویان به این کشور آفریقایی بدون توجه به مبدا آن ها را فراهم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی دی پرسه، پادشاه چارلز سوم با قانون بحث‌برانگیز ضد مهاجرتی رواندا موافقت کرده است که به مهاجران اجازه می‌دهد بدون توجه به منشأ واقعی آنها به رواندا اخراج شوند. انگلیس برای این کار مبلغی میلیونی به این کشور نسبتا کوچک آفریقا می پردازد.

به این ترتیب یک قانون بحث برانگیز در بریتانیا به اجرا درآمد که با آن دولت محافظه کار انگلیس می خواهد اخراج مهاجران به رواندا را تسهیل کند. پارلمان انگلیس این قانون را با وجود انتقادهای فراوان تصویب کرده بود و حالا توسط شاه چارلز سوم تأیید شده و موافقت خاندان سلطنتی انگلیس را هم دریافت کرده است.

به این ترتیب دولت ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی آنها هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

انگلیس این لایحه را دو سال پیش اعلام کرد. این پروژه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از طرف دولت محافظه کار انگلیس توصیف شده است.

هر پناهجوی اخراج شده به رواندا حدود 1.8 میلیون پوند (2.09 میلیون یورو) برای پادشاهی انگلیس هزینه دارد. علاوه بر این، لندن تاکنون 290 میلیون پوند (33.7 میلیون یورو) را بدون ارسال حتی یک هواپیما به این کشور آفریقای شرقی واریز کرده است.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر محافظه‌کار بریتانیا، بارها قول داده است که قایق‌های مهاجران را متوقف کند. تنها در ماه فوریه بود که بریتانیا و آژانس حفاظت از مرزهای اتحادیه اروپا فرانتکس توافقنامه ای را برای بهبود همکاری در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی امضا کردند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات برای از بین بردن باندهای قاچاقچی و استفاده مشترک از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها است.

وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراینپارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان را تکذیب کرد
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • میلان و از سرگیری مذاکرات برای جذب سرو گیراسی
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید