Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@07:13:31 GMT

جشنواره فیلم فجر با پیک ششم کرونا تناسب دارد؟

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۳۸۹۱

جشنواره فیلم فجر با پیک ششم کرونا تناسب دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

چهلمین جشنواره فیلم فجر در حالی که مسعود نقاش‌زاده - دبیر - همچنان درگیر کروناست و برای درمان در منزل به سر می‌برد، دو روز دیگر آغاز می‌شود و محل اصلی برگزاری این رویداد یا به عبارتی همان سالن مطبوعات در برج میلاد میزبان اهالی رسانه، منتقدان، صاحبان فیلم‌ها و البته یکسری مهمان ویژه خواهد بود که برای این مهمان‌های ویژه سانس نمایش دوم در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس جدول منتشر شده‌، فیلم‌های بخش سودای سیمرغ ابتدا برای اهالی رسانه و منتقد در دو سانس ۱۳ و ۱۶ نمایش داده می‌شوند و پس از آن در دو سانس حدود ۱۹ و ۲۱ برای مهمان‌های ویژه پخش خواهند شد. به گفته‌ی مدیر روابط عمومی جشنواره مهمان‌های ویژه مدیران فرهنگی هستند که شامل مدیران وزارت ارشاد و مدیران تلویزیون و در واقع کسانی که به نحوی ارتباط با رسانه داشته باشند، می‌شوند.

محل برگزاری نشست‌های خبری فیلم‌ها در سالن سعدی که ظرفیت و فضای کمی هم دارد انتخاب شده، در حالی که سال گذشته در همین دوران کرونا، نشست‌های مطبوعاتی درهمان سالن اصلی همایش‌های برج میلاد که فیلم‌ها نمایش داده می‌شدند برگزار شد. تجربه‌ی سال‌های گذشته‌ی جشنواره در برج میلاد یادآور حضور انبوهی از خبرنگاران و منتقدان در سالن سعدی هنگام برگزاری نشست‌های خبری است و مشخص نیست امسال با چه شرایطی و براساس چه ضابطه‌ای خبرنگاران در این فضای محدود که امکان رعایت فاصله اجتماعی در آن نیز سخت است، حاضر شوند.

نکته بعدی تعداد کارت‌هایی است که برای حضور اهالی رسانه، منتقد و مهمانان دیگر در برج میلاد صادر شده است. اگرچه گویا رده بندی‌هایی برای اختصاص کارت به رسانه‌ها انجام شده، اما به نظر می رسد تعداد کارت‌ها - با توجه به ظرفیت ۷۰ درصدی در نظر گرفته شده برای برج میلاد - تناسب کافی با شرایط فعلی کرونا و لزوم برقراری فاصله اجتماعی نداشته باشد چرا که پیگیری‌ها نشان می‌هد برای بسیاری از رسانه‌ها به هر تعدادی که درخواست بوده، کارت صادر شده است و این میزان به بیش از ۱۵ کارت برای یک رسانه می‌رسد. در این باره یزدان عشیری - مدیر روابط عمومی جشنواره - به ایسنا گفت که تعداد کارت‌های درخواستی هر رسانه و آنچه از سوی روابط عمومی جشنواره صادر شده به صورت شفاف منتشر خواهد شد. او تاکید دارد: تعداد کارت‌های اهالی رسانه تقریباً همانند سال گذشته است منتها نزدیک به ۲۰۰ منتقد، امسال به محل اصلی جشنواره در برج میلاد اضافه شدند که این رقم در سال گذشته کمتر از صد نفر بود.

حذف مراسم افتتاحیه یکی دیگر از اتفاق‌های ویژه‌ی جشنواره‌ی امسال است که در بروز پیک ششم کرونا یک تصمیم قابل توجه است، اما جدول روزانه‌ی جشنواره برنامه‌های پر و پیمانی دارد که لزوم اجرای تمام آن‌ها در یک بازه زمانی فشرده آن هم با تشدید شیوع سویه‌ی اُمیکرون جای سوال دارد.

جدا از چهار سانس فیلم‌های سودای سیمرغ، روزانه فیلم‌های مستند و کوتاه منتخب هم در سالن‌های دو و سه برج میلاد که دارای فضا و ظرفیت محدودی هستند نمایش داده می‌شود. همچنین ۱۰ فیلم قدیمی سینما در عنوان «قاب‌های ماندگار» در سالن شماره چهار نمایش دارند که یک ساعت قبل هم نشست تخصصی برای آن‌ها برگزار خواهد شد. در سالن پنج نیز که همانند بقیه فضای محدودی دارد، یکسری نشست‌های تخصصی درباره‌ی سینما تدارک دیده شده که ساعت آن همزمان با نشست مطبوعاتی فیلم‌هاست.

پیگیری‌های ایسنا از برخی دست‌اندکاران جشنواره درباره‌ی چرایی تنظیم چنین جدول فشرده‌ای در ۱۰ روز و همزمان با نمایش فیلم‌ها بویژه در شرایط خاص کرونایی، فقط به درخواست برای تعامل اهالی رسانه و حاضران در برج میلاد برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی ختم شد.

این در حالی است که نه تنها احتمال ازدحام و شلوغی در برج میلاد بلکه، وضعیت سینماهای مردمی نیز جای بررسی و نگرانی دارد. در سینماهای مردمی بلیت‌فروشی با ۷۰ درصد ظرفیت انجام شده و به‌رغم‌ تاکید مدیران وزارت بهداشت بر بلیت‌فروشی به افراد واکسینه شده، هیچ اطلاعاتی از خریداران در این مورد گرفته نشده و این‌ها همه در زمانی اتفاق افتاده که یک روز پس از آغاز پیش‌فروش بلیت‌ها ورود به پیک ششم کرونا رسما اعلام شد و وضعیت بسیاری از شهرها تغییر رنگ پیدا کرد.

در این باره معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خبر داده است: سعی داریم محدودیت‌هایی را در ۹ گروه شغلی که اهمیت زیادی در بحث انتقال بیماری دارند، مانند مراکز صرف غذا، تالارهای پذیرایی، سینما، تئاتر، کنسرت‌های موسیقی، باشگاه‌ها و استادیوم‌های ورزشی، استخرها و مراکز تفریحی آبی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و دفاتر ارائه خدمات اعمال کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر کرونا ویروس تعداد کارت ها برج میلاد اهالی رسانه ی جشنواره فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۳۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • درخشش تسنیم در جشنواره رسانه‌ای لرستان/ ۳ خبرنگار برتر شدند
  • هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنز پهلو»
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • تصاویری از هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه در فومن
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان