Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - آیین افتتاح مرکز توسعه فناوری های داده محور مهام و رونمایی از محصول مرکز داده قابل حمل توسعه پذیر با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، عسگری، فیروزآبادی، تهرانی، کرمی و فیض آبادی در مجموعه مهام برگزار شد. اولین محصول این شرکت پروژه موبایل امن بود.

به گفته شریعت زاده محدودیت در توسعه پذیری، زمان طولانی بازگشت به زمان عادی، هزینه نگهداری و انرژی، اجبار به پیش بینی چند برابری مراکز داده یکی از چالش های اساسی مراکز داده سنتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهکار حل این چالش ها مراکز داده قابل حمل یا دیتاسنتر کانتیری با ویژگی های امنیت بالا برای پدافند غیر عامل و امکان توسعه پذیری، بدون نیاز به زیرساخت ساختمانی، تراکم پذیری، کاهش هزینه عملیاتی است. این مراکز ۳۰ درصد انرژی را کاهش می دهند.

به گفته مدیر پروژه این بازار در سال ۲۰۲۶ به مبلغ ۲۹ بیلیون دلار می رسد. بحران های طبیعی، کاهش درآمدهای نفتی و مباحث زیست محیطی از چالش های اساسی در ایران است. این محصول با سازه مستحکم، سیستم برق اضطراری، سیستم دوربین مدار بسته، اطفای حریق و در سه مدل ۱۰، ۲۰ و ۳۰ فوت با بدنه فولادی تولید شده است.

قابلیت ارتباطات رادیویی، یو پی اس ماژولار، سیستم هوا خنک، کنترل مرکزی به شکل هوشمند، کنترل تردد، کنترل سیستم سرمايش و به شکل یکپارچه مدیریت شده و امکان ارسال اطلاعات از طریق پیامک و ایمیل در این محصول وجود دارد. فیلترهای هارمونی نیز در حال ساخت است که برگی زرین در صنعت برق کشور خواهد بود. همچنین این محصول تاییدیه سازمان پدافند غیرعامل را در بالاترین سطح دریافت کرده است.

در ابتدای دهه ۹۰ وجود سیم کارت های بی هویت در شبکه مخابراتی کشور و عدم نظارت آن، مهیمن سامانه احراز هویت مالکان یا شاهکار را در سال ۹۳ شروع کرد. در سال ۹۴ اولین نسخه آن استارت خورد. در حال حاضر اطلاعات هویتی افراد و خدمات دهندگان و مالکان به شکل آنلاین باید چک شود و به سامانه شاهکار ارسال و با نهادهای نظارتی نیز هماهنگ می شود. با این سامانه بیش از ۱۳ میلیون سیم کارت بی هویت در شبکه مخابراتی کشور حذف شده است.

به گفته دبیر عالی شورای فضای مجازی، توسعه ICT، در نهایت منجر به ایجاد داده ها می شود. فرآوری داده منجر به تولید ثروت برای بنگاه ها و کشور خواهد شد. این کار نیاز به نیروی انسانی متخصص و شرکت های دانش بنیان دارد که بتوانند به نحو احسن فناوری ها را توسعه دهند. هوش مصنوعی یکی از زمینه هایی است که باید به آن توجه ویژه شود.

برای بهره برداری ثروت باید زیرساخت مناسب سخت افزاری و نرم افزاری مثل دیتاسنترها در کشور وجود داشته و توسعه پیدا کنند. نسل پنج و شش سرعت اینترنت بسیار رشد داشته است. پردازش و جا به جایی حجم زیاد اطلاعات نیازمند داشتن دیتاسنتر قوی و قابل حمل است. رعایت بحث امنیت و حفظ حریم خصوصی در حال حاضر بسیار مهم است و باید لوازم امنیتی مناسب برای جلوگیری از هدر رفت ثروت کشور فراهم شود. علاوه بر توجه به زیرساخت ها و استانداردهای سخت افزاری و حفاظت مکانیکی مثل ضد زلزله بودن، در حوزه داده نیز نیز باید خیلی حواس خود را جمع کنیم. البته هنوز دیتاسنترهای بزرگ در کشور شکل نگرفته و ما در حوزه های مخالف فناوری عقب مانده ایم.

به گفته سورنا ستاری، رشد شرکت ها در حوزه ICT یک نماد بسیار خوب در کشور است. خروجی های دانشگاه ها و تولید محصولات و صادرات آن ها نشان دهنده ظرفیت های بالای کشور است. البته در حوزه سخت افزار و میکروالکترونیک عقب هستیم.

به گفته ستاری قیمت گذاری استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان کار سختی است ولی با ایجاد شرکت های ارزش گذاری راحت تر شده است. مسائل فرهنگی چالش مهم ارزش گذاری شرکت هاست.

بیشتر بخوانید

مرکز مانیتورینگ پلتفرم‌های دیجیتال همراه اول افتتاح شد/ فیروزآبادی: افزایش مالیات اپراتور‌ها بر هزینه اینترنت تاثیر می‌گذارد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیروز آبادی دیتا سنتر اینترنت پرسرعت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۴۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند

شرکت ملی نفت ایران با هدف مطالعه توسعه میدان‌های گازی و تولید روزانه ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز هفت تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلون دلار با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌کند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده‌ را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح‌ ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و .... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت‌ اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

دیگر خبرها

  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • فیلم| نمونه ای از حفظ حریم‌ خصوصی هنگام عبور قطار از مناطق مسکونی
  • بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا