Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@14:43:50 GMT

چشم‌انداز اقتصاد زيستي کشور در «رستانو»

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۵۳۰۳

خبرگزاری آریا-برنامه «رستانو» با موضوع چشم‌انداز اقتصاد زیستی کشور توسط ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، در گروه دانش شبکه چهار سیما تهیه شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا،هم اکنون حدود 60 درصد تولیدات دانش‌بنیان ایران، به تولیدات زیستی اختصاص دارد و این برنامه، با توجه به اولویت‌های کشور در تولید و صادرات محصولات دانش‌بنیان، بر اقتصاد زیستی متمرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جایگاهی که ستاد توسعه زیست‌فناوری برای محصولات زیستی در نظرگرفته است، رسیدن به 10 درصد تولید ناخالص ملی است که با همکاری گسترده میان بازیگران مختلف میسر می‌شود.
هدف گفتگو‌های این برنامه این است که با برشمردن امکان‌های زیست‌فناوری برای توسعه اقتصادی کشور، تصویری شفاف و روشن از دستاوردها، موانع و آینده اقتصاد زیستی در ایران ترسیم شود.
در پنج قسمت برنامه «رستانو»، به پنج موضوع مهم در اقتصاد زیستی پرداخته می‌شود.
مهمانان نخستین قسمت از برنامه تلویزیونی رستانو، دکتر محمد عبده زاده (رئیس هیأت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران) و دکتر امیر فرشچی (صادرکننده نمونه ملی صنعت دارو) خواهند بود و درباره «صادرات دارو‌های زیستی» گفتگو خواهند کرد.
در برنامه دوم، با دکتر وحید خدامی (مدیر شرکت تولید کننده واکسن ایرانی کرونای مبتنی بر «mRNA») و محمدحسین متألهی (مدیرعامل شرکت در حوزه زیست‌مهندسی) درباره «آینده زیست فناوری و اقتصاد زیستی» بحث می‌شود.
سومین قسمت از برنامه رستانو میزبان دکتر علیرضا خاکدامن (معاون ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) و دکتر مرتضی جعفر آقایی (مدیرعامل شتاب دهنده در حوزه زیست فناوری پزشکی) خواهد بود و «نقش شتابدهنده‌ها در توسعه اقتصاد زیستی» بررسی خواهد شد.
در برنامه چهارم به موضوع «کشت بافت؛ فرصتی اقتصادی برای تحول کشاورزی» با حضور دکتر عبدالرضا کاوند (معاون تحقیقات کنترل و گواهی نهال مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال) و دکتر پژمان آزادی (مدیر شتاب دهنده و شرکت دانش بنیان در حوزه کشت بافت) پرداخته می‌شود.
برنامه پنجم باحضور دکتر امیرحسین عبدالغفاری (مدیرعامل شرکت تولید واکسن) و دکتر وحید خدامی (مدیر شرکت تولید کننده واکسن ایرانی کرونای مبتنی بر «mRNA») روی آنتن می‌رود و موضوع چالشی «تولید واکسن ایرانی» را به بوته نقد و گفتگو و می‌گذارد.
برنامه «رستانو» به تهیه‌کنندگی خانم حلیه صبورنژاد از شنبه تا چهارشنبه هر شب ساعت 20:30 از شبکه چهار سیما پخش و ساعت 9 و 13 روز بعد بازپخش می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: چشم انداز اقتصاد اقتصاد زیستی زیست فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد

میثم عابدی در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال کردستان در سالن شهدای گمنام استانداری اظهار داشت: موضوع نیروی انسانی توانمند برای توسعه این زیست بوم اقتصاد دیجیتال کشور بسیار اهمیت دارد.

وی یا بیان اینکه در اقتصاد دیجیتال برخلاف اقتصاد سنتی، اصل و اساس توسعه آن نیروی انسانی است، بیان کرد: پلتفرم‌هایی همچون دیجی کالا، اسنپ و ... یک ایده و فکر بوده که نیاز مردم را به صورت الکترونیکی ارائه می‌دهند.

عابدی با اشاره به اینکه به منظور آموزش مهارت‌های دیجیتالی در سال گذشته به ۵۰ هزار نفر آموزش ارائه شد، بیان کرد: این آموزش در قالب طرح ایران دیجیتال بوده و هدف گذاری در سال جدید آموزش ۳۰۰ هزار نفر است.

عابدی در ادامه از برگزاری جشنواره ایران دیجیتال در هر استان خبر داد و گفت: استعداد‌های برتر بر اساس نتایج جشنواره وارد مسیر شغلی خواهند شد.

وی همچنین به اجرای طرح فیبرنوری در کشور اشاره و اظهار کرد: طرح فیبرنوری تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته و قرار است این پروژه زیرساختی مهم، امسال به طور کامل انجام شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طرح فیبرنوری هزینه بالایی دارد، اما دولت و وزارت ارتباطات متعهد شده آن را در همه شهر‌ها و روستا‌ها انجام دهد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات ادامه داد: قرار شده امسال اینترنت مورد نیاز روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در کشور به صورت سیار تامین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این نشست موضوع آموزش را پایه و اساس زیرساخت همه حوزه‌ها دانست و گفت: در برنامه هفتم توسعه، پیگیر حضور میدانی دانش آموزان دانشجویان و فارغ التحصیلان در چرخ تولید هستیم. 

 علی نوری با اشاره به اینکه توسعه مهارت‌های دیجیتالی یکی از حلقه‌های مفقوده بین تولید و اقتصاد است، بیان کرد: برای ایجاد مراکز آموزش دیجیتال باید اقدامات اساسی شکل گیرد.

پرداخت ۵۵۴ میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز اظهار داشت: در کنار تقویت زیرساخت‌های ارتباطی یکی دیگر از وظایف ما توسعه کسب و کار و افزایش مهارت‌های ارتباطی است.

آرام حیدری گفت: در سال ۱۴۰۲ برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال در استان از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ مبلغ ۵۵۴ میلیارد ریال برای حمایت از ۲۱۰ طرح پرداخت شد.

وی با اشاره به اینکه برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در استان چند پروژه در سال جاری تعریف شده است، گفت: یکی از برنامه‌های قابل پیش بینی دیجیتال هوشمند سازی کشاورزی و صنایع و معادن است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد