Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@02:09:21 GMT

دنیا به کام بورس شیرین می شود؟

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۷۲۹۶

‍‍‍‍‍‍

شیرینی کام سهامداران رفتار بازار در گرو رفتار دولت شائبه شاخص‌‌‌سازی بهمن‌‌‌ماهی در بورس شنبه چه خبر بود؟

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دنیای اقتصاد، این روند صعودی همزمان با آن رقم خورد که سهامداران خرد تا حدودی دست از ماشه فروش برداشتند و با وجود آنکه شاهد افزایش محسوس تعداد خریداران حقیقی در دادوستدهای روز شنبه نبودیم، اما خالص خرید این دسته از بازیگران بورسی برای دومین روز متوالی مثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشد قیمت جهانی نفت و خوش‌بینی بورسی‌ها به ۵مصوبه حمایتی دولت از مهم‌ترین عواملی بودند که سبب صعود دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای شدند.

 معاملات بورس تهران در آغاز دومین هفته بهمن‌‌‌ماه سبز آغاز شد و سبز نیز پایان یافت. در این روز شاخص کل ۴۱/ ۲‌درصد صعود کرد و مجددا خود را به میانه ابرکانال ۲/ ۱میلیون واحد رساند. سهام با ارزش پایین‌‌‌تر نیز روز شنبه خودی نشان دادند که به موجب آن نماگر هم‌‌‌وزن ۲‌درصد افزایش ارتفاع داد. این روند صعودی در حالی رقم خورد که سهامداران خرد تا حدودی دست از ماشه فروش برداشتند و با وجود آنکه با افزایش محسوس تعداد خریداران حقیقی در دادوستدهای روز شنبه مواجه نبودیم اما خالص خرید این دسته از بازیگران بورسی برای دومین روز متوالی مثبت شد.

رشد دلنشین قیمت جهانی نفت در هفته گذشته و البته افزایش خوش‌بینی بورسی‌‌‌ها به شعارهای حمایتی دولت و ۵ مصوبه ابلاغی معاون اول رئیس‌‌‌جمهور در حمایت از بازار سرمایه که در روزهای پایانی هفته خبرساز شد، از مهم‌ترین عواملی بود که سبب شد دیروز دماسنج اصلی تالار شیشه‌‌‌ای با بیشترین‌درصد رشد روزانه از یک دی‌‌‌ماه همراه شود.

شیرینی کام سهامداران

روز گذشته شاخص کل بورس تهران بیشترین‌درصد رشد روزانه از یک دی‌‌‌ماه را تجربه کرد و با صعود ۴۱/ ۲‌درصدی به محدوده یک‌میلیون و ۲۵۸‌هزار واحدی رسید. روز شنبه تمامی گروه‌‌‌های بورسی با رشد شاخص صنعت خود همراه شدند و بررسی‌‌‌ها نشان می‌دهد قیمت ۹۲‌درصد از سهام دادوستد شده در بورس تهران در محدوده سبز تابلو معامله شدند.

این سبزپوشی دلچسب و دسته‌‌‌جمعی در حالی رقم خورد که در سومین روز بهمن‌‌‌ماه شاخص کل بورس تهران با عقب‌‌‌نشینی بیش از ۲۰‌درصدی از سقف اخیر خود (شاخص یک‌میلیون و ۵۷۵‌هزار واحدی در ۶ شهریورماه) برای نخستین بار در سال‌جاری وارد فاز خرسی شده بود و میزان افت قیمت‌ها از آن سقف، در ۵ بهمن‌‌‌ماه از ۲۳‌درصد نیز فراتر رفت اما از روز چهارشنبه پس از گفت‌وگوی زنده رئیس‌‌‌جمهور در صداوسیما و ابلاغ ۵ مصوبه از سوی مخبر، معاون اول رئیس‌‌‌جمهور در راستای حمایت از بازار سرمایه، روند تغییر کرد و حالا دو روز متوالی است که قیمت‌ها روندی صعودی به خود گرفته‌‌‌اند. باید دید آیا بورس می‌تواند این صعود را تا ورود به فاز گاوی (صعودی) یعنی حوالی ابرکانال ۵/ ۱‌میلیون واحدی ادامه دهد یا مجددا شاهد رشدی موقتی در بازار هستیم؟

رفتار بازار در گرو رفتار دولت

همان‌طور که اشاره شد به نظر می‌رسد رشد ۲روز کاری گذشته بورس تهران، ناشی از افزایش خوش‌بینی به حمایت‌‌‌های دولتی است. صحبت از میزان اثرگذاری این‌گونه حمایت‌‌‌ها از بازار سهام در احیای آن موضوع بحث این گزارش نیست، چه بسا که پیش‌تر در خصوص نحوه درست حمایت از بازار و سهامداران آن به مراتب سخن گفته‌‌‌ایم اما به هر روی ذهنیتی که سهامداران از نقش دولت در تغییر روندهای بازار سهام (چه صعود و چه نزول) دارند، سبب می‌شود که هر گفتار و هر خبری از سوی سیاستگذاران اقتصادی و سیاسی کشور، بر نحوه رفتار سهامداران به‌ویژه سرمایه‌گذاران کم‌‌‌تجربه اثر می‌‌‌گذارد و می‌تواند استراتژی خرید و فروش این دسته از معامله‌‌‌گران را بدون توجیه بنیادی تغییر دهد.

شاهد این ماجرا جابه‌‌‌جایی صف‌‌‌های فروش بیش از ۳۰۰‌میلیارد تومانی بورس تهران در معاملات اواسط هفته گذشته به صف‌‌‌های خرید بیش از ۵۰۰‌میلیارد تومان بورس در روز گذشته بود. جابه‌‌‌جایی محسوسی که نشان می‌دهد سهامداران بیش از مولفه‌‌‌های بنیادی و تحلیل شرایط، چشم به گفته‌‌‌ها و رفتار سیاستگذاران دوخته‌اند و بر مبنای آن تصمیمات خود را تغییر می‌دهند، موضوعی که حساسیت بالای بازار به سخنان و البته تصمیمات غیرکارشناسانه را نشان می‌دهد.

شائبه شاخص‌‌‌سازی بهمن‌‌‌ماهی

روز شنبه، بودند فعالانی که از شاخص‌‌‌سازی در آستانه نزدیک شدن به دهه فجر سخن می‌‌‌گفتند. برخی معتقد بودند همواره با نزدیک شدن به ایام پیروزی انقلاب اسلامی، سیاستگذار درصدد سبزکردن چهره عمومی بازار است. این مهم روز گذشته نیز میان فعالان تالار شیشه‌‌‌ای در گروه‌‌‌ها و کانال‌‌‌های اجتماعی شنیده می‌‌‌شد. اما آیا می‌توان مهر تائیدی بر این ادعا زد؟ آنگونه که مشخص است بورس تهران به دلیل ایرادات محاسباتی در تخمین شاخص کل، همواره با معضل شاخص‌‌‌سازی مواجه بوده است و این مهم مختص امروز و دیروز بازار نیست. جایی که با رشد بخشی از بازار که با وجود تعداد حداقلی اما به واسطه ارزش بازار بالا، نقش محسوسی در تعیین ارزش کل بازار سهام در اختیار دارند، شاخص کل رنگی سبز به خود می‌گیرد و در روزهای منفی نیز بالعکس.

با این حال همان‌طور که دیروز مشاهده شد، در کنار شاخص کل، نماگر هم‌‌‌وزن به عنوان نماینده سهام کوچک‌تر بازار، صعودی بود و ۲‌درصد افزایش ارتفاع داد. ضمن آنکه در کل بازار، رنگ سبز غلبه داشت و به جز برخی تک‌سهم‌‌‌ها، عمده نمادها و صنایع فعال بورسی با رشد قیمت همراه شدند. با این تفاسیر شاید نتوان به سیاستگذار انگ شاخص‌‌‌سازی در روزهای نزدیک به دهه فجر را زد و به نظر می‌رسد تنها واکنش سبز بورس‌بازان به مصوبات حمایتی و آسودگی خیال آنها از تحت‌‌‌الشعاع قرار گرفتن سود شرکت‌ها و صنایع از برخی بندهای لایحه بودجه ۱۴۰۱ باشد، موضوعی که می‌تواند در ادامه توجه سهامداران را به مولفه‌‌‌های بنیادی و سودسازی مطلوب شرکت‌ها در ماه‌‌‌های گذشته جلب کند.

در بورس شنبه چه خبر بود؟

نگاهی به لیست نمادهای اثرگذار بر شاخص کل بورس تهران طی دادوستدهای روز شنبه حکایت از اثرگذاری بالای نمادهای بزرگ کامودیتی‌‌‌محور دارد. در این میان مروری بر رشد روزانه صنایع نشان می‌دهد پس از چند صنعت تک سهم که رشد‌‌‌های بالای ۴‌درصد را تجربه کردند، به ترتیب خودروسازان، پالایشی‌‌‌ها، پتروشیمی‌‌‌ها و فلزی‌‌‌ها سهامداران خود را با سودهای بیش از ۳‌درصدی بدرقه کردند. رشد هر یک از این گروه‌‌‌ها را اما می‌توان با اخبار و تحلیل‌‌‌های متفاوتی توجیه کرد.

در این میان زیرمجموعه‌‌‌های پتروشیمی با افزایش خریداران و صف‌‌‌های بعضا طولانی در سمت خرید همراه شدند. به این ترتیب شاخص این صنعت (محصولات شیمیایی) روز گذشته با رشد ۲۶/ ۳ درصدی همراه شد. خبر تعیین سقف برای قیمت سوخت و خوراک پتروشیمی‌‌‌ها در مصوبات ابلاغی از سوی معاون اول رئیسی در راستای حمایت از بازار سرمایه از مهم‌ترین دلایل افزایش توجه به سهام پتروشیمی بود. جایی که شرکت‌های مذکور در گزارش‌های میان‌دوره‌‌‌ای خود نیز از سودسازی مناسب در فصل پاییز خبر داده بودند و به نظر می‌رسد با کاهش نگرانی‌‌‌ بورسی‌‌‌ها از تصمیمات ناگهانی، خودی نشان دهند. 

پالایشی‌‌‌ها نیز که دیروز با رشد میانگین ۹۴/ ۳ درصدی همراه شدند نیز عمدتا تحت‌تاثیر رشد بهای جهانی نفت در هفته گذشته قرار گرفتند. جایی که نرخ هر بشکه نفت برنت از ۹۰ دلار نیز فراتر رفت و در کنار آن کارشناسان از چشم‌‌‌انداز ادامه صعود قیمت‌ها در این بازار سخن گفتند. باید توجه داشت فعالیت اصلی شرکت‌های پالایشی این است که نفت خام دریافتی از شرکت ملی پالایش و پخش را پس از انجام عملیات مختلف و پالایش به مشتقات نفتی از قبیل بنزین، نفت کوره و سایر محصولات تبدیل کنند. بنابراین میزان سودآوری پالایشگاه‌‌‌ها رابطه مستقیمی با بهای نفت دارد.

در واقع اختلاف قیمت بین یک بشکه نفت خام با یک بشکه از محصولات یا همان فرآورده‌‌‌های نفتی که کرک اسپرد نامیده می‌شود، در افزایش سودآوری شرکت‌های پالایشی اثر مستقیم دارد، موضوعی که این روزها موردتوجه بورسی‌‌‌ها قرار گرفته است.

خودروسازان نیز روز گذشته با میانگین رشد قیمت ۹۷/ ۳ درصدی همراه شدند. این رشد قیمت را می‌توان به اخبار مثبت برجامی که روز گذشته به بازار مخابره شد، ارتباط داد. جایی که خبر رسید کره‌‌‌جنوبی و ایران قصد دارند ماه آینده در سئول یک نشست کاری داشته باشند تا راه‌‌‌های حل اختلاف چند ساله بر سر دارایی‌‌‌های مسدود شده تهران تحت تحریم‌های آمریکا را بررسی کنند. ضمن آنکه وزارت صمت با ارسال نامه‌ای از آزاد شدن منابع ارزی ایران در بانک عراقی برای واردات مواد غذایی و دارویی خبر داد.

منبع: دنیای اقتصاد این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد رییس جمهور صدا و سیما بازار سهام فروش سهام سخنرانى سهامداران خرد بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط نامه بورسی مجلس به رییسی تکلیف روحانی به دژپسند برای فروش سهام و دارایی‌های دولت بورس دچار شکست بازار شده است سقوط ۱۴۲ کانالی بورس در سه روز چگونه سهامداران را قورباغه‌پز کنیم؟ +فیلم سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش امروز در بازار سهام/ انبوه‌سازی‌ها از صف فروش رها نمی‌شوند ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال تحلیل بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها دنیا به کام بورس شیرین می شود؟ زلنسکی: غربی‌ ها درباره احتمال جنگ بین اوکراین‌ و روسیه اغراق کرده‌ اند سیگنال آزادسازی ارزهای بلوکه‏‌ شده ایران در عراق صفحه اول روزنامه های امروز (۱۴۰۰/۱۱/۱۰) اضافه کردن افراد به گروه ها در واتس آپ بدون ذخیره در مخاطبین چه کسانی در خطر کرونای شدید هستند تویوتا به ماه می‌رود + فیلم زندگی در مناطق شلوغ عمر را کم می کند شروع آرام پیک ششم کرونا از خوردن این غذاها در شب پرهیز کنید روبات پیشخدمت در هتل بازی‌ های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ + فیلم رونق بازار خرید و فروش موی سر ظرفیت پذیرش رشته های پزشکی ۲۰ درصد افزایش یافت روغن نعناع چه خواص درمانی دارد؟ در مورد مصوبه سربازی با ستاد کل نیروهای مسلح مشورت نکرده‌ایم چگونه ضربان قلب مان را کاهش دهیم؟ نرم افزاری که به هیچ وجه نباید نصب کنید! افزایش مراجعان کرونایی به بیمارستان‌‌ ها افزایش مبلغ وام زنان سرپرست خانوار گرانفروشی در خدمات پزشکی ممنوع! آمار ورود و خروج بورس اعلام شد + جزییات ضمانت اجرایی پرداخت وام‌ های خرد چیست؟ جشنواره مجسمه‌ های یخی و آدم‌ برفی در مسکو + فیلم سردار نیم فصل دوم در بوندسلیگا؟ تغییر مهم در میزان تاثیر نمرات دبیرستان در کنکور سراسری اظهارنظر عجیب وزیر روحانی درباره خرید خدمت سربازی! قیمت کره (جدول) ویژگی های پول جدید ملی آغاز ثبت نام کنکور سراسری ۱۴۰۱ + لینک داروهایتان را با این مواد غذایی نخورید! آشنایی با علائم نگران کننده بعد از ضربه به سر این میوه پوستتان را بوتاکس می کند! لغو تحریم‌ ها، راستی‌ آزمایی و ضمانت معتبر مبانی اساسی توافق است قیمت ماشین ظرفشویی (پرفروش‌ترین‌ ها / جدول) مشکلات گوارشی که نباید نادیده گرفت ورود سامانه بارشی جدید به ایران از روز دوشنبه تعداد مبتلایان کرونا شش رقمی می شود حضور رونالدو در نمایشگاه اکسپو دبی + فیلم بحران روسیه و اوکراین مساله ای مربوط به اروپا است تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در گرو یک تصمیم جوانان بیشتر مراقب اومیکرون باشند قیمت تلویزیون (ارزان ترین‌ ها / جدول) رژیم غذایی چگونه بر تغییر کاربری زمین تاثیرگذار است؟ ۲.۵ میلیارد دلار تراکنش کارت های رمزارزی ویزا موج جدید مهاجرت در راه است؟ ورود ممنوع! / ورزشگاه‌ها دوباره برای بانوان بسته می‌شود؟ بازیکن جدید یوونتوس "بی‌شرف" خطاب شد حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ سفر به نصف جهان چقدر تمام می شود؟ ( جدول ) ویتامین هایی برای سیاه شدن موی سر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رییس جمهور صدا و سیما بازار سهام فروش سهام سخنرانى سهامداران خرد حمایت از بازار نشان می دهد همراه شدند بازار سهام بورس تهران روز گذشته همراه شد روز شنبه رشد قیمت ۳ درصدی شرکت ها شاخص کل ۲ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۷۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، معطوف به خبر منتشره به نقل از معاون صنایع عمومی وزارت صمت مبنی بر مهندسی سود تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی در بورس کالا، به رغم کاهش عرضه، توضیحات ذیل در راستای شفاف سازی اذهان عمومی در خصوص مشکلات کنونی صنایع پایین دستی، قابل ذکر است؛

در حال حاضر عمده مواد اولیه برخی از صنایع پایین دستی از بورس کالا و از تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی تامین می گردد و مطابق دستورالعمل تنظیم بازار محصولات پتروشیمی مصوب ستاد تنظیم بازار، نحوه تعیین قیمت پایه محصولات پتروشیمی جهت عرضه در بورس کالا که بصورت هفتگی توسط دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی محاسبه و اعلام می گردد، می بایست مبتنی بر ۹۵ درصد قیمت فوب با تسعیر نرخ ارز تالار دوم یا نیمایی انجام پذیرد و حتی در مواردی نیز قیمت پایه محاسبه شده بر اساس قیمت محصولات صادراتی شرکت های پتروشیمی قابل اصلاح و بازنگری خواهد بود، به عبارتی تولیدکنندگان صنایع پایین دستی، مواد اولیه مورد نیاز خود را برای تولید کالای نهایی، جهت عرضه در بازار داخل، به قیمت جهانی و یا صادراتی تهیه می نمایند و به تبع آن تغییرات قیمت های جهانی و یا حتی ارز نیمایی نیز بصورت مستقیم بر قیمت محصولات پتروشیمی محور که همگی تولید داخل هستند، تاثیر گذار بوده و نهایتاً اثرات این سیاست صرفاً متوجه مردم است.

مضافاً اینکه به دلیل عدم تناسب میزان عرضه و تقاضای محصولات پتروشیمی در بورس کالا، بعضاً با ایجاد رقابت، قیمت ها در بورس حتی بالاتر از قیمت های جهانی در برخی محصولات عرضه می گردد که نتیجه ان، افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی صنایع پایین دستی، رشد قیمت ها در بازار و زیان مصرف کنندگان داخلی می باشد. علت عدم تناسب میزان عرضه و تقاضا در بورس، صرفاً، عملکرد وزارت صمت و بویژه معاونت صنایع عمومی است.

صدور پروانه های بهره برداری جدید بدون انجام بررسی های کارشناسی شاخص هایی از جمله نیاز کشور، وضعیت انحصار یا رقابت در بازار هر کالا و عدم توجه به پتانسیل های تولید مواد اولیه مورد نیاز آنها از سوی واحدهای پتروشیمی در بورس کالا به موازات وجود سهمیه مواد غیر واقعی برخی صنایع پایین دستی و عدم تناسب آن با میزان تولید واقعی انها به دلیل عدم انجام ظرفیت سنجی میزان تولیداظهاری از سوی تولیدکنندگان صنایع پایین دستی، از جمله دلایل افزایش تقاضا در بورس کالا محسوب می شوند. ضمن آنکه به دلیل تعیین نرخ ارز نیمایی برای قیمت گذاری محصولات پتروشیمی و تفاوت قابل توجه آن با ارز بازار ازاد، صرفه اقتصادی صادرات برخی محصولات بویژه محصولات نیمه خام افزایش یافته که این تقاضای صادراتی نیز موجب افزایش میزان تقاضا در بورس کالا شده که با وجود تذکر کارشناسان به ضرورت تفکیک تقاضای صادراتی و نیاز داخلی به محصولات پتروشیمی در بورس، به دلایل نامعلومی این امر تاکنون محقق نگردیده است.

پر واضح است نتیجه این موارد، صرفنظر از افزایش قیمت کالاهای نهایی در بازار داخل و تورم، منتج به سود قابل توجه برخی واحدهای پتروشیمی حتی پس از کسر درآمدهای صادراتی آنها، در قیاس با سود صنایع پایین دستی که بعضاً مشمول سیاست های تثبیتی قیمت و یا قیمت گذاری دستوری هستند، شده که بررسی اطلاعات سامانه کودال نیز گواه این ادعا است.

حال سوال اساسی و قابل تامل این است که هدف معاون صنایع عمومی از بیان اینگونه موضوعات بدیهی که سال هاست، صنایع پایین دستی با ان مواجه هستند چیست و چرا در شرایطی که انجمن ها و تشکل های متعددی نسبت به بیان مشکل و راهکارهای پیشنهادی اصلاحی اقدام نمودند و به راحتی امکان پیگیری و حل مشکل با اتخاذ سیاست های مدبرانه و با اخذ نظرات کارشناسان با تجربه جهت تغییر دستورالعمل تنظیم بازار محصولات پتروشیمی و همچنین شیوه نرخ گذاری خوراک پتروشیمی ها و بورس کالا و مدیریت عرضه و تقاضا به نفع ثبات قیمت ها در بازار داخل وجود دارد، هیچگونه پیگیری از سوی معاونت صنایع عمومی صورت نپذیرفته است! قطعاً این قبیل مصاحبه ها و صرفاً بیان مشکلات بدیهی از سوی یک مسئول و متولی صنایع پایین دستی که وظیفه سیاست گذاری و پیگیری حل مشکلات را دارد، نشان از آن دارد که هدف صرفاً سیاست های نمایشی و شعار گونه و بدون ارائه هیچگونه راهکاری است و انتظار می رفت معاون صنایع عمومی به موازات بیان مشکل، طرح خود را نیز برای حل معضلات فوق الاشاره با هدف کمک به صنایع پایین دستی و مدیریت قیمت ها در بازار ارائه می نمود.

نمونه دیگری از مصاحبه های صورت گرفته از سوی برادران، می توان به اعلام خودکفایی در صنعت شوینده در زمان مسئولیت ایشان اشاره نمود و این در حالیست که بررسی آمار واردات محصولات شوینده در سال های گذشته نشان می دهد که بیش از ۱۰ سال است که صنعت شوینده خودکفا و واردات محصولات شوینده به صفر رسیده است. این موارد همگی نشان از نااگاهی ایشان از وضعیت حاکم بر صنایع مختلف دارد و ارائه اطلاعات غیر واقعی و صرفاً پوپولیستی، بدون انجام اقدامات اثر بخش و واقعی جهت حل مشکلات تولیدکنندگان، صرفاً دلسردی تولیدکنندگان بویژه صنایع پایین دستی را به دنبال داشته و نهایتاً اثرات مخرب آن متوجه مردم، دولت محترم و کشور خواهد بود و لذا بکارگیری مدیران با تجربه، صاحب فکر و اندیشه و عمل گرا در وزارت صمت برای کمک به وزیر صمت و دولت محترم در شرایط کنونی با پرهیز از رویکردهای سیاسی و سفارشی بیش از بیش ضروری است.

کد خبر 6093186

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • بورس امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • افزایش ۵۷۶ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • بورس امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار