Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در اطلاعیه ای از مدیران مدارس و والدین نسبت به خوداری از حضور دانش آموزان دارای علائم سرماخوردگی و بیماری کرونا به مدرسه تاکید کرد.

به گزارش ایسنا- در این اطلاعیه آمده است؛

به اطلاع می رساند تا وصول دستورالعمل جدید ابلاغی از وزارت متبوع، با توجه به آخرین مصوبه ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا (۹ بهمن ۱۴۰۰) ، ضمن تاکید بر رعایت بیش از پیش دستورالعمل های بهداشتی در بین همکاران و دانش‌آموزان، مدیران مدارس از حضور دانش‌آموزان دارای علائم سرماخوردگی و بیماری کرونا در کلاس‌های درس خودداری و شرایط فعالیت‌های آموزشی را روزانه با هماهنگی ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق و ستاد مدیریت بحران مستقر در فرمانداری ها تدبیر نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به شیوع گسترده سویه جدید کرونا در سطح جامعه، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و مواد ضد عفونی کننده در بین همکاران و دانش آموزان بسیار مهم و ضروری است.

این گزارش می افزاید: مدیران مدارس حتماً با هماهنگی و تعامل با اولیا از حضور دانش آموزان دارای علائم سرماخوردگی و بیماری کرونا خودداری کنند.

شایان ذکر است: با توجه به آخرین مصوبه ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا، مدارس وضعیت موجود و شرایط شیوع بیماری را روزانه رصد و نسبت به اعلام به ادارات مربوطه اقدام نمایند.

گفتنی است: با توجه به لزوم رعایت دستورالعمل ۰۶ خاطرنشان می شود: حضور حداقلی دانش آموزان بر اساس شرایط کلاس‌ها و رعایت موضوع تشکیل کلاس ها در حداقل‌ زمان ممکن با هدف تحقق مصوبات ستاد مبارزه با کرونا مورد تاکید است.

همچنین استاندار سیستان و بلوچستان نیز در ستاد کرونای استان، با اشاره به اینکه میانگین کشوری تزریق دُز سوم  واکسن کرونا ۳۰ درصد اما در این استان ۱۳ درصد است گفت: تزریق دز سوم واکسن کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی نقش مهمی در جلوگیری از ابتلا به اُمیکرون دارد.

حسین مدرس‌خیابانی افزود: میزان شیوع کرونا از سویه اُمیکرون موج ششم این ویروس را در کشور ایجاد کرده و  تقریبا می‌توان گفت که رنگبندی شهرستان‌ها از لحاظ وضعیت کرونایی در سیستان و بلوچستان تغییر کرده است

وی ادامه داد: چندی پیش رنگبندی وضعیت کرونایی همه کشور تقریبا آبی بود اما در همین روز که خدمت شما هستیم ۶ شهرستان سیستان و بلوچستان رنگ‌بندیشان زرد است و ۲ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: همه کسانی که سه ماه از تزریق دُز دوم واکسن کرونایشان می‌گذرد در معرض ابتلا به اُمیکرون قرار دارند از اینرو خواهش ما از همه شهروندان این است که تزریق دُز سوم واکسیناسیون را جدی بگیرند.

وی بیان کرد: دلیل اینکه سیستان و بلوچستان نصف میانگین کشور پوشش تزریق واکسیناسیون دارد این است که بعضی‌ها به اعتبار اینکه واکسن آسترازینکا زدند منتظرند که ۶ ماهشان تمام و ثبت شود اما باید توجه داشت حتی اگر دُز دوم هم آسترازینکا تزریق شده باید حتما بعد از سه ماه دُز سوم را تزریق کنند.

مدرس خیابانی با بیان اینکه اگر واکسیناسیون دُز سوم کرونا به تعویق بیافتد آنتی‌بادی و ایمنی بدن کاهش پیدا می‌کند گفت: باید تلاش کنیم در اقشار هدف شامل نیروهای مسلح، اصناف و بانک‌ها یک ضمانت اجرایی برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا  قرار داده شود.

وی ادامه داد: درخواستم از والدین دانش‌آموزان این است که  علائم امیکرون با سرماخوردگی خیلی شبیه است بنابراین امروز مصوب شد که والدینی که دانش‌آموزانشان هرگونه علائم سرما خوردگی دارند از حضورشان در مدرسه جدا خودداری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: شیوع کرونا در برخی از شهرستانهای جنوبی استان زیادتر شده به همین سبب مقرر شد با اختیاراتی که مدیرکل آموزش و پرورش دارد نسبت به مجازی کردن برخی از مدارس اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم اصناف و کسب و کارهایمان تعطیل نشود و اقتصاد استان نیمه‌فعال نباشد همه باید پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و تزریق دُز سوم واکسن کرونا را رعایت کنیم تا با کمترین خسارت از موج ششم عبور کنیم.

مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه اثرگذاری رسانه در آگاهی‌بخشی به مردم در زمینه کرونا فوق‌العاده است افزود: هر کسی که بیش از سه ماه از تزریق دُز دوم واکسن کرونایش گذشته حتما باید برای تزریق دُز سوم این واکسن اقدام کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سیستان و بلوچستان تزریق د ز سوم واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۷۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت