Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از برگزاری حضوری امتحانات اینبار اعلام خبر حضوری شدن مدارس منجر به دغدغه و نگرانی‌ دانش آموزان خصوصا خانواده های آنان شد؛ چرا که اومیکرون مهمان جدیدی است که کرونا را به نحوه دیگری منتقل می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، با شیوع ویروس منحوس کرونا تقابل بین آموزش حضوری در مدارس و سلامت دانش آموزان شروع شد؛ اگر چه در استان پهناوری همچون سیستان وبلوچستان به علت ضعف های زیرساختی بهره مندی از کلاس های آموزش آنلاین و دسترسی به شبکه شاد برای همگان میسر نبود و دانش آموزان این خطه از کشور با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردند اما باز هم والدین نگران سلامت فرزندان خود شده و تصمیم نهایی را بر غیرحضوری بودن کلاس ها گرفته بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این بین اما متولیان امر در حوزه آموزش و پرورش بر حسب جلسات و اعلام نظر ستاد مدیریت بحران برخی مواقع شرایط را برای حضور دانش آموزان در کلاس های درس مهیا می کردند که این مهم در نهایت به صورت روزهای زوج و فرد با رعایت پروتکل های بهداشتی اجرا شد.

اکنون با گذشت 2سال از شیوع این بیماری منحوس آنچه مهم است اینکه با شیوع سویه جدید کرونا به نام اومیکرون تصمیماتی اتخاذ شد که بر مبنای آن دانش آموزان و دانشجویان طبق روال عادی اما با رعایت پروتکل ها برای حضوری شدن روند آموزشی و برگزاری امتحانات باید در مدارس و دانشگاه ها حضور یابند که این اقدام منجر به بالا رفتن تب و تاب نگرانی والدین شد.
 
تدابیر لازم برای حضور دانش آموزان در مدارس اندیشیده شده، جای نگرانی نیست

در همین راستا طی تماسی که خبرنگار ما با داوود گلی، سخنگوی آموزش و پرورش استان داشت، وی بیان کرد: جای نگرانی وجود ندارد تدابیر لازم برای حضور دانش آموزان در مدارس اندیشیده شده و هم اکنون واکسیناسیون دانش آموزان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی راهکار جلوگیری از بیماری است، افزود: والدین دانش آموزان باید به این نکته توجه کنند که چنانچه فرزندان آنان دچار علائمی همچون سرما خوردگی و یا آنفولانزا بودند از حضور در کلاس‌های درس خودداری کنند.

به گفته این مسئول، تلاش آموزش و پرورش برای اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس به کار گرفته شده و مدارس آمادگی کامل برای پذیرش دانش‌آموزان را دارا هستند.

از حضور دانش آموزان دارای علائم سرماخوردگی و بیماری کرونا خودداری شود

وی گفت: درخواست ما این است که مربیان مدرسه و اولیای دانش آموزان در زمینه رعایت پروتکل ها از سوی دانش آموزان بیشتر دقت کرده و آموزش های لازم را مکررا تاکید کنند.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان تاکید کرد: مدیران مدارس حتما با هماهنگی و تعامل با اولیا از حضور دانش آموزان دارای علائم سرماخوردگی و بیماری کرونا خودداری کنند.

گلی ادامه داد: اگر در مواردی آمار دانش آموزان مبتلا به بیماری در برخی از مدارس بالا باشد با تدبیر ستادهای شهرستانی نسبت به غیرحضوری شدن آموزش ها تصمیم گیری خواهد شد تا از حضور دانش آموزان مبتلا شده، جلوگیری شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حضور دانش آموزان دانش آموزان آموزش و پرورش برای حضور پروتکل ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۸۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : سال گذشته ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند و امسال هم بنا داریم بیش از ۱۵۰۰ نفر دیگر را جذب کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم در کرمانشاه، با بیان اینکه بیش از ۲۰ برنامه مختلف فرهنگی، ورزشی و… برای برگزاری در هفته معلم در استان تدارک دیده شده، اظهار کرد: می‌خواهیم فضای شهر و استان در این هفته به‌گونه‌ای باشد که معلم‌ها تکریم شوند.

وی با بیان اینکه ارتقای مقام و منزلت معلم را در برنامه استان داریم، افزود: هفته معلم فرصتی است که بیشتر قدردان معلم‌ها باشیم، وگرنه در همه روزهای سال باید معلم ها را تکریم کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: برگزاری ویژه برنامه سپاس معلم، اعزام معلمان نمونه برای دیدار با رهبر معظم انقلاب، تجلیل از معلمان نمونه استان، دیدار و سرکشی از پیشکسوتان فرهنگی و … از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته معلم در کرمانشاه است.

وی در ادامه با اشاره به اهتمام دستگاه تعلیم و تربیت برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: هم اکنون نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

محمدی با بیان اینکه قرار شده الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود، گفت: مهر ماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی ادامه داد: مهر ماه امسال همچنین قرار شده ۵۰ درصد مدارس غیر دولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سپس با اشاره به فعال شدن قرارگاه عدالت آموزشی و نصیب آموزشی برابر با نگاه محرومیت زدایی در مجموعه آموزش و پرورش استان، گفت: از جمله اقداماتی که از قبل فعال شدن این قرارگاه در استان انجام شده می‌توان به تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، تجهیز ۳۰ میلیارد تومانی هنرستانهای مناطق محروم، برنامه‌ریزی برای جمع آوری مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ دانش‌آموز و … اشاره کرد.

وی تقویت مدارس دولتی را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های استان در سال تحصیلی جدید عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم تا مدارس دولتی را به لحاظ فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و … تقویت کنیم؛ در این راستا می‌خواهیم معلم‌های برتر استان نیمی از موظفی خود را در مدارس دولتی تدریس کنند تا همه دانش‌آموزان فرصت برخورداری از معلم‌های برتر را داشته باشند.

محمدی با اشاره به برنامه‌ریزی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان استان، گفت: سال گذشته رشد حدود سه پله‌ای معدل دانش‌آموزان در امتحانات نهایی را در استان شاهد بودیم و برنامه‌ریزی کرده‌ایم ظرف امسال و سال بعد حداقل دو نمره به معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان استان اضافه شود.

وی ادامه داد: در تلاشیم با افزایش کیفیت آموزش و نیز برگزاری امتحانات شبه نهایی، کیفیت آموزش را ارتقا داده و معدل دانش آموزان استان را بالا ببریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به برنامه توزیع توازن رشته‌ای داشت و گفت: در تلاشیم دانش‌آموزان متوسطه دوم را به سمت تحصیل در رشته‌های فنی و حرفه‌ای، کار دانش، ریاضی و انسانی ببریم.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به روند ترمیم معدل داوطلبان آزمون سراسری داشت و گفت: داوطلبان متقاضی ترمیم معدل شامل دانش‌آموزان سال گذشته و بزرگسال و پشت کنکوری‌ها با مراجعه به سامانه آموزش و پرورش می‌توانند در جهت ارتقاء معدل دروسی که می واهند، اقدام کنند.

محمدی با اشاره به تاثیرگذاری معدل در قبولی دانش‌آموزان استان در آزمون سراسری، گفت: با توجه به تاثیرگذاری بالای معدل امتحانات نهایی در پذیرش داوطلبان در آزمون سراسری از امسال همه امتحانات پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار می‌شود.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به استخدامی‌های جدید آموزش و پرورش در استان داشت و گفت: سال گذشته ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شده و امسال هم بنا داریم بیش از ۱۵۰۰ نفر دیگر را جذب کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای هم به آغاز اجرای پروژه مهر از بهمن ماه سال گذشته در آموزش و پرورش استان داشت و گفت: هدف از اجرای این پروژه این است که شرایط را به‌گونه‌ای مهیا کنیم که اول مهر هیچ مدرسه‌ای در استان بدون معلم و هیچ معلمی بدون کلاس نباشد.

کد خبر 749187

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند