Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس، احمد صادقی عضو شورای شهر تهران در جریان بررسی لایحه اصلاحیه مصوبه نحوه محاسبه و دریافت عوارض صدور مجوز نصب و نظارت دوره ای بر دکل ها و آنتن های مخابراتی در شهر تهران، گفت: سیطره ای که اپراتورها بر دکل های شهری دارند خودش را در این پیشنهاد شهرداری نشان می دهد. که با کاهش قیمت مجوز مواجهیم که باعث درامدهای شهرداری کاهش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه فاوا بلاتکلیف است و با سرپرست اداره می شود و یکی از دلایل این شرایط بلاتلکلیفی این معاونت است و پیشنهاد من این است که 3 میلیون تومان عوارض نصب دکل در سال 98 به 5 میلیون تومان افزایش یابد و هزینه تمدید مجوز که بدون تغییر بوده است، به 2 میلیون برسد.

صادقی با انتقاد از ایجاد آلودگی بصری نصب  بی رویه آنتن های مخابراتی در سطح شهر تهران، گفت: خیلی از دکل های مخابراتی نصب شده در تهران بدون شناسنامه هستند و پیشنهاد می کنم شهرداری به شناسایی فوری دکل های فاقد مجوز حداقل طی 3 ماه آینده اقدام کرد ه و یک بانک اطلاعاتی ایجاد کند.

صادقی پیشنهاد داد: هزینه صدور مجوز سال 98 که 3 میلیون بوده است به 5 میلیون و هزینه تمدید از 1.5 میلیون به 2 میلیون تومان افزایش یابد و  شهرداری مکلف شود نسبت به ساماندهی دکل های فاقد مجوز اقدام کند و دکل های تهران به روز رسانی شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دکل های مخابراتی احمد صادقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۸۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه بوده و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد (شناسه) یکتا را دریافت کنند. 

به گزارش ایسنا، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • بلاتکلیفی مسکن مهر ۲۸۵ واحدی گیان نهاوند
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • ماجرای حصار‌کشی در پارک لاله چیست؟ شهرداری درختان لاله را هم قطع می‌کند؟
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده