Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان - سرهنگ قدیمی گفت: شهروندانی که بنا به دلایلی از قبیل عدم توانایی در گفت و شنود و قطعی ارتباط صوتی، امکان برقراری تماس تلفنی با ۱۱۰ و بهره مندی از خدمات پلیسی  را ندارند می‌توانند با ارسال پیامک، ماموران را از نیاز و فوریت پلیسی خود آگاه کنند.

او می گوید:کارشناسان به محض دریافت پیام آن را دسته بندی و ساماندهی کرده و در اسرع وقت به ارائه خدمات پلیسی به ویژه در مأموریت‌های فوری می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرهنگ قدیمی از شهروندان خواست تا هنگام ارسال پیام، نشانی دقیق محل وقوع جرم را اعلام کنند تا ماموران بتوانند در کمترین زمان ممکن در محل حاضر شوند.

او می گوید: تعریف شماره مختص هر استان برای دریافت و ارسال پیام کوتاه (پیش شماره ۱۱۰ و کد استان) به عنوان مثال استان زنجان ۱۱۰۲۴ و سایر استان‌ها براساس کد استانی، دریافت پیامک در حوزه‌های عملیاتی و ... از قابلیت‌های این سامانه است.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانده انتظامی سامانه پیامکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها

ایتنا - شرکت مایکروسافت دارندگان گوشی های مبتنی بر پلتفرم اندروید در مورد حمله نامرئی نرم افزاری که می تواند حساب های کاربر را خالی کند، هشدار داده شده است.
محققان مایکروسافت اخیراً کشف کرده‌اند که بسیاری از برنامه‌های اندرویدی به دلیل یک ضعف امنیتی رایج ممکن است در برابر حملات از راه دور، سرقت داده‌ها و سایر مسائل آسیب‌پذیر باشند. حداقل چهار مورد از این برنامه های تحت تأثیر، هر کدام بیش از ۵۰۰ میلیون نصب دارند. یکی از آنها به نام فایل منجیر شیائومی، حداقل یک میلیارد بار از سوی کاربران اندروید نصب شده است.

مشکلی که مایکروسافت کشف کرد بر برنامه های اندرویدی که فایل ها را با سایر برنامه ها به اشتراک می گذارند تأثیر می گذارد. این برنامه که با نام «جریان کثیف» شناخته می‌شود، به برنامه‌های مخرب اجازه می‌دهد تا فایلی را با نام فایل یا مسیر دستکاری شده به برنامه دیگری ارسال کنند.

این روش به مهاجمان فرصتی برای ایجاد یک برنامه نفوذی می دهد که می تواند یک فایل با نام فایل مخرب را مستقیماً بدون اطلاع یا تأیید کاربر به یک برنامه دریافت کننده ارسال کند. به گفته مایکروسافت، زمانی که یک هدف اشتراک‌گذاری نام فایل مخربی را دریافت می‌کند، از نام فایل برای راه‌اندازی فرآیندی استفاده می‌کند که ممکن است با در معرض خطر قرار گرفتن برنامه به پایان برسد.

در نتیجه برنامه هدف گمراه می شود و به نام یا مسیر فایل اعتماد می کند و فایل را در یک دایرکتوری حیاتی اجرا یا ذخیره می کند.

دیگر خبرها

  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • انصراف «سینر» از حضور در مسابقات مسترز رُم