Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدحامد عاملی پیش از ظهر امروز در نشست با مجمع بسیجیان استان اردبیل اظهار کرد: ترسیم و تدوین گام دوم انقلاب از سوی رهبر انقلاب در مسیر توسعه و بهره‌گیری از جوانان انجام گرفت و بستر تحول بیشتر در بخش ساختارها فراهم شده و در حوزه فرهنگ و تعلیم و تربیت نیز تحول ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تبریک دهه مبارک فجر به مردم انقلابی و صاحبان انقلاب، افزود: در سال۵۷ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تحول گفتمانی به برکت خون شهدا در حوزه فرهنگ و باورها به بار نشست و بعد از آن نیز در ۸ سال دفاع مقدس که بر مبنای نظام و آرمان‌های انقلاب صورت گرفت حتی یک وجب از خاک وطن در اختیار دشمنان قرار نگرفت.

استاندار اردبیل توسعه و پیشرفت را نیازمند تحول اساسی در بخش‌های مختلف بر شمرد و تاکید کرد: مجموعه سپاه که رسالت اصلی آن پاسداری و صیانت از انقلاب است و بسیج بخش مردمی سپاه، در جنگ نرم و جنگ سخت، سازندگی و حوزه‌های علم و فناوری وارد شده و هرکجا نظام به حمایت نیاز داشته باشد در صحنه حاضر شده و بدون منت کارهای خود را انجام می‌دهد که ثمره این تلاش‌ها مایه عزت و سربلندی نظام بوده است.

ضرورت ارج نهادن به کارهای جهادی و علمی

وی ادامه داد: برای قوام این انقلاب و مملکت، تلاش‌های جهادی انجام شده و نجات‌بخش نظام و مملکت، اندیشه‌های علمی، جهادی و میدانی است که باید ارج نهاده شود.

 عاملی با بیان اینکه هر اتفاقی بر مبنای تحول‌خواهی رخ می‌دهد، تصریح کرد: نظام و انقلاب و تمامیت ارضی به این راحتی به دست نیامده و به این راحتی از دست برود، بنابرین وظیفه همه ماست که در توسعه و پیشرفت آن تلاش کنیم.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه مشروعیت و کارآمدی، دو بال مکمل هم هستند، بیان کرد: در مشروعیت نظام هیچ مشکلی وجود ندارد، وقتی مردم در همه صحنه ها مشارکت حداکثری دارند، نشان‌دهنده قبول مشروعیت نظام است و باید کارآمدی را بیشتر تقویت کرد.

وی تاکید کرد: در حوزه‌های مختلف کشاورزی، گردشگری، اقتصادی و فرهنگی باید با فکر و اندیشه علمی، تحول اساسی ایجاد شود که این تحولات به یک مطالبه اساسی تبدیل شده است تا به یک نتیجه مطلوب منجر شود.

عاملی با عنوان اینکه تبعیض در چارچوب نظام جایگاهی ندارد، گفت: به خاطر تبعیض در چارچوب‌ها، انقلاب شده است و نباید بعد از ۴۳ سال به نقطه اول برگردیم که باید در الگوی حکمرانی چهارچوبی منطقی و علمی ارایه شود تا از میزان نارسایی‌ها کاسته شود.

نماینده عالی دولت در استان اردبیل ساماندهی برنامه اشتغال را هدیه دهه مبارک فجر اعلام کرد و ادامه داد: باید با برش شهرستانی و با احصای آمار اشتغال استان، برنامه‌ریزی لازم را بر اساس آمایش سرزمینی در حوزه‌های مختلف ساماندهی و تدوین کنیم بنابراین عمده انرژی ما در ایام باقی مانده سال‌جاری به برنامه‌ریزی صرف می‌شود تا سال ۱۴۰۱ را با برنامه و طبق تقویم آغاز کنیم.

پیشرفت جامعه نیازمند توسعه اقتصاد و تعلیم و تربیت است

رییس شورای برنامه ریزی استان، توسعه اقتصاد و تعلیم و تربیت را از نشانه‌های پیشرفت یک جامعه بر شمرد و گفت: توسعه اقتصادی و تعلیم و تربیت نیروی انسانی دو مورد از اهداف ما در مدیریت است که در واقع تربیت نیروی انسانی، نوعی سرمایه‌گذاری برای رسیدن به یک اقتصاد پایدار است و باید برای سرمایه‌های انسانی ارزش بیشتری قائل شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در این نشست رییس مجمع بسیج استان و مسوولین کمیته‌ها عملکرد و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: سیدحامد عاملی استاندار اردبیل دهه مبارک فجر مشروعیت نظام اشتغال تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۹۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه با حضور در سازمان غذا و دارو با اشاره به موضوع حلال و حرام اظهار کرد: در متون دینی حلال در مقابل حرام است، گاهی به جای حلال از طیّب و به جای حرام از خبیث استفاده می‌شود، همگی این مفاهیم را می‌توان در حلال و حرام گنجاند. 

 

وی با طرح این سؤال که ملاک حلیّت در اسلام چیست؟ گفت: مصادیق حلیّت و حرام در اسلام بیان شده است، قاعده اصالت حلیّت را نیز در اسلام داریم، بر این اساس اگر چیزی جز مصادیق حرام یا حلال نباشد، اصل بر حلال بودن آن است. معیار سوم هم قاعده لاضرر است، بر این مبنا اگر حلالی به انسان ضرر می‌رساند، حرام است. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه باید در مسائل حلال نگاه حکمرانی داشته باشیم، ادامه داد: اگر نگاه حکمرانی به موضوعات نداشته باشیم نگاه جزءنگرانه حاکم می‌شود، مثلا پیشنهاد ایجاد سازمان حلال، ایجاد ساختار جدید و جزئی است، حکمرانی فقط ساختار نیست، ارکان حکمرانی سیاستگذاری نیز است، اینکه سند سیاستی حلال نوشته شود مهم است، در این زمینه اقدامات لازم در حال انجام است. 

 

استاد خسروپناه رکن دیگر حکمرانی را تنظیم‌گری دانست و افزود: مسئله تنظیم‌گری شامل قانونگذاری، ساختارسازی، گفتمان‌سازی است. یکی از ویژگی حکمرانی تسهیل‌گری است بنابراین باید قوانین یا ساختاری ایجاد شود که تسهیل‌گر باشد متأسفانه به خاطر پیچیدگی‌ها شاهد تساهل‌گری هستیم. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رکن سوم حکمرانی را راهبری و هدایتگری قلمداد کرد و گفت:‌ وقتی سیاستی نوشته شد باید دستگاهی آن را اجرا کند، رکن چهارم حکمرانی نظارت و ارزیابی است هم نظارت به معنای ارزیابی درست عمل کردن و هم اثرسنجی است.

 

وی ادامه داد:‌ بنابراین باید همه ابعاد حکمرانی حلال را تعیین و در سند راهبردی و راهبری گنجانده شود تا آنجا ممکن است این ویژگی‌ها لحاظ شود. همچنین باید به گونه‌ای عمل شود که مردم متصدی امر باشند دولت نقش سیاستگذاری داشته باشند و نظارت هم هوشمند باشد. در سند سیاستی حلال فرآیند هوشمند سازی حلال نیز تدبیر خواهد شد. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر عرصه فناوری‌های حلال، تاکید کرد: فناوری به دو بخش فناوری نرم و فناوری سخت تقسیم می‌شود، مثلا فناوری آموزشی جز فناوری نرم است اگر این فناوری باعث شود دانش‌آموز و دانشجو حافظه‌محور شوند، این فناوری حرام است چون تعالیم دینی بر عقلانیت تأکید دارد و توده مردم از این تکنولوژی نفع نمی‌برند این حکمرانی حرام است. فناوری سخت مانند کشف بیماری و آلودگی‌هاست، این فناوری حلال است، اما فناوری سختی که انسان‌ها را نابود می‌کند، حرام است. روی فناوری نرم حلال تمرکز کنید چراکه نیاز امروز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه