Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا حاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: مجمع مشورتی نظام مسائل طی یک سال گذشته در پیروی از بیانات مقام معظم رهبری در قالب بیانیه گام دوم انقلاب توانسته با استفاده از علم، عمل و ابتکار جوانان در عرصه‌های مختلف با سازماندهی فعالان و نخبگان جوان در همه میدان‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی قدم بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مجمع مشورتی نظام مسائل استان کرمانشاه با ساماندهی فعالان و نخبگان در قالب گارگروه‌های ۱۰ گانه در استان کرمانشاه در پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی قدم برداشته، گفت: احصا مشکلات و ضعف‌های زیر ساختی و نیز شناسایی ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه استان‌و شهرستان‌ها از دیگر تلاش‌های مجموعه مجمع مشورتی نطام مسائل در استان کرمانشاه بوده است.

دبیر مجمع مشورتی نظام کرمانشاه تصریح کرد: این مجمع در راستای پیگیری مطالبات و احصا مسائل جامعه در کنار حوزه نظارت میدانی و دفاتر ریاست مجلس شورای اسلامی در استان کرمانشاه تشکیل شده که با حضور نخبگان در کمیسیون‌های تخصصی مسائل را مورد بحث و بررسی و تحلیل قرار داده است.

حاتمی بیان کرد: در این مجمع با ارائه راهکارهای مناسب و فعال‌سازی حوزه‌های نظارتی و مطالبه‌گری و ارتباط با مسئولان تلاش کردیم که مؤثر واقع شویم.

وی با تأکید بر اعلام آمادگی برای همکاری و ارائه ظرفیت‌های علمی استان کرمانشاه به مسئولین، گفت: استان کرمانشاه با چالش‌های در زمینه توسعه روبرو است که با تغییر دولت‌ها و رویکردهای آنها تغییری در این زمینه ایجاد نشده است و این توسعه فقط با برنامه ریزی های علمی و پژوهشی محقق خواهد شد.

وی افزود: یکی از موانع موجود بر سر راه توسعه و پیشرفت استان کرمانشاه عدم استفاده از برنامه‌های مبتنی بر پژوهش‌های علمی در بین مدیران اجرایی بوده است.

دبیر استانی مجمع مشورتی نظام مسائل تاکید کرد: این مجمع با استفاده از تخصص و توانمندی دانشگاهیان استان و با بهره گیری از طرح‌های پژوهشی در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی، اجتماعی و فرهنگی طی سال گذشته در استان انجام شده به برنامه‌های جامع برای توسعه کرمانشاه رسیده است.

حاتمی افزود: استفاده از این برنامه می‌تواند پشتوانه علمی و بازوی مشورتی برای مدیران اجرایی باشد که در صورت پشتیبانی بدنه حاکمیتی استان نور امیدی برای توسعه در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود.

وی تشریح کرد: آمایش استان کرمانشاه، موانع اجتماعی توسعه اقتصادی استان، آمایش آموزش عالی در استان کرمانشاه و مسائل سیاسی و امنیتی مرز در استان کرمانشاه برنامه جامع و طرح‌های پژوهشی مورد استفاده بوده است.

کد خبر 5412377

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مجمع مشورتی نظام مسائل کشور کرمانشاه توسعه مطالبات مردم گیلان از دولت ویروس کرونا بوشهر دهه فجر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بارش برف کرمانشاه شیوع کرونا خراسان رضوی برف و کولاک واکسن کرونا مشهد همدان استان کرمانشاه مجمع مشورتی نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۹۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال اخیر در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد