Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به اهمیت عمل به وعده‌ها در امور مدیریتی گفت: مدیران بدانند شعار دادن کاری ندارد باید پای عمل آمد و وعده‌ها و شعارها را به عمل تبدیل کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در سفر به شهر بیرم و بازدید از مناطق سیل‌زده با اشاره به همدلی مردم و همکاری مدیران برای رفع مشکلات ناشی از سیل اظهار داشت: فرهنگ این مردم فرهنگ شکرگذارانه است اما ضمن همدلی باید کار متناسب با امروز نظام اسلامی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه این موضوع که نعمت باران با مدیریت بد تبدیل به نقمت شده جای تفکر دارد، گفت: مقام معظم رهبری موضوع تحول در حکمرانی را مطرح کردند و در این راستا ائمه جمعه باید آستین بالا بزنند تا این تحول محقق شود.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه مقام معظم رهبری از چند سال قبل سیاست‌های کلی را در بخش‌های مختلف تعریف و ابلاغ کرده‌اند، افزود: با این وجود در دولت‌های ما هنوز توان اینکه حرکت مناسبی انجام دهند ایجاد نشده است و مردم ما هم برای چنین تغییراتی خود را آماده نکرده‌اند.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه امروز همه از بی‌آبی گلایه دارند، اما سیاست‌های کلی آب و کشاورزی اجرا نشده است، بیان کرد: این سبک مدیریت که به سرعت به مناطق آسیب‌پذیر از سیل بیاییم و قول و وعده‌ای بدهیم بدون اینکه اجرا شود باید تغییر کند. 

وی خطاب به مدیران با بیان اینکه یا قول ندهید یا پای قول و حرف خود بایستید گفت:  شعار دادن که کاری ندارد باید پای عمل آمد و وعده‌ها و شعارها را به عمل تبدیل کرد. 

امام جمعه شیراز با اشاره به جهاد تبیین که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است، افزود: برای تحقق این مسئله باید به میدان بیاییم چراکه اگر کوتاه بیاییم مسئله حل نمی‌شود. 

آیت‌الله دژکام با اشاره به تاریخ منطقه بیرم و مشکلات آن از جمله آب بیرم عنوان کرد: همه مسئولان برای حل مشکلات پای کار آمدند و استاندار هم تاکید کرده که مسئله آب حل می‌شود در سایر موارد هم بنده وظیفه پیگیری دارم و دنبال می‌کنم. 

وی با بیان اینکه بعد از سیل در این منطقه حدود 600  خانه تخریب شده و نیاز به احیا و بازسازی دارد و این یعنی مقاوم سازی انجام نشده است در حالی که رهبری در زلزله بم بر مقاوم‌سازی ساختمان‌ها تاکید کردند، طرح هادی روستایی باید فکر سیل را می‌کرد اینکه فقط در تریبون لیست دهیم و آمار بگوییم سودی ندارد و رهبر معظم انقلاب هم فرمود به این آمارها خیلی اعتمادی ندارم عملیاتی باید معلوم شود وقتی باران می‌آید مقاوم‌سازی انجام شده است یا خیر. 

نامه بسیج دانشجویی به رئیس جمهور درباره ضرورت تحول در حکمرانی آب؛ شفافیت، گام اولرئیسی:‌ فقط 47 درصد سیاست‌های کلی محیط زیست اجرایی شده استبیانیه شورای نگهبان: رعایت مفاد سیاست‌های کلی انتخابات از سوی رئیس‌جمهور و وزارت کشور ضروری استمغایرت قانون انتخابات ریاست جمهوری با سیاست‌های کلی نظام

امام جمعه شیراز با بیان اینکه زمینه خوبی در این دولت فراهم شده اما این دولت بدون کمک شما نمی‌تواند به نتیجه مطلوب برسد، گفت: مردم باید پار کار دولت باشند، کمک کنند و از دولت مطالبه کنند تا به تحول در حکمرانی که مدنظر رهبری است دست پیدا کنیم

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه در گام دوم انقلاب اسلامی باید از روزمرگی رد شویم و این مسائل را حل کنیم، افزود: تلاش و پیگیری و دنبال کار رفتن لازم است و با نشستن کار انجام نمی‌شود و در کنار آن دعا و توسل هم باید باشد. 

انتهای پیام/424 /ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاست های کلی الله دژکام وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۹۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند

نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان با تاکید بر لزوم ثبات مدیریت در شهر گفت: بر اساس فرمایشات مقام‌ معظم رهبری مبنی بر ثبات مدیریتی، تغییرات بسیار در مدیریت شهری آسیب جدی به توسعه شهرها وارد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، حجت‌الاسلام سید محمدنبی موسوی فرد _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شوراها که در استانداری خوزستان اظهار کرد: در بعضی استان‌ها اقدامات خوبی صورت گرفته است که انتظار می‌رود به همین نسبت در شهرهای استان خوزستان نیز کارهای مؤثری انجام شود.

وی افزود: مسئول هر منطقه شهرداری نباید منتظر بیان مشکلات از سوی مردم باشد، بلکه خود باید نقاط بحرانی را شناسایی و رفع کند؛ حداقل کاری که فرمانداران، بخشداران و شوراها می‌توانند انجام دهند، کاهش مشکلات مردم است.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان بر ضرورت حل مشکلات شهرها و روستاهای استان تاکید کرد و ادامه داد: لازم است که در هر شهری یک یا دو خیابان اصلی به عنوان الگو، زیباسازی شود تا مردم متوجه اقدامات شهرداران شوند.

موسوی‌فرد تصریح کرد: به عنوان مثال در کوی علوی اهواز که ۱۹ خیابان اصلی و ۶۱ خیابان فرعی دارد، ابتدا مشکلات و نقاط ضعف این منطقه شناسایی و بخشی از کار توسط دستگاه‌های موجود در استان انجام شد.

وی با اشاره به ثبات مدیریتی در شهرداری‌ها گفت: کسانی که شهردار را انتخاب می‌کنند از ابتدا باید صلاحیت فرد را بررسی کنند، بعضی شهرها در سه تا چهار سال اخیر چند شهردار انتخاب کردند که یک اشکال بر عملکرد شورای شهر است، بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ثبات مدیریتی، تغییرات بسیار در مدیریت شهری آسیب جدی به توسعه شهرها وارد می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان اضافه کرد: ما مسئولان باید در فرصت باقیمانده به نحوی کار کنیم تا مورد رضایت خدا و مردم قرار گیرد و حق‌الناس بر گردن ما نباشد.

کد خبر 748780

دیگر خبرها

  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین+ تصاویر
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین
  • وعده صادق نمایشی از قدرت مکتب کربلا بود
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟