Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فاس از ریگان، مهدی رجبی‌زاده مدیرکل مناطق طبیعی و آبخیزداری امروز در حاشیه سفر به ریگان و بازدید از سدهای آبخیزداری این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مناطقی که در استان کرمان از نظر بحث سیل و استفاده از روان آب‌ها اهمیت دارد، حوزه آبریز منطقه عمومی ریگان است.

وی تصریح کرد:,این حوزه آبریز ۹۰۰هزار هکتار مساحت دارد که تا به امروز نزدیک به ۳۰۰هزار هکتار مطالعات در این حوزه انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان عنوان کرد: عملیات اجرایی در سطح ۶۰هزار هکتار در ۳۶ سازه سنگی، ملاتی وخاکی انجام شده است که در سیل اخیر جلوی بخشی از خسارت‌ها را در این شهرستان گرفت. همچنین با اجرای این ۳۶ سازه تغذیه سفر‌ه‌های آب زیر زمینی و کنترل رسوبات را در منطقه شاهد بودیم.

وی ادامه داد: در ۳۳ درصد دیگر از حوزه، کار مطالعات را در دستور کار قرار داده‌ایم  که در دو مرحله کوتاه‌مدت و میان‌مدت اقداماتی انجام خواهد شد.

رجبی‌زاده خاطرنشان کرد: برای اجرای ۴۰ سازه بتنی، سنگی وخاکی در ریگان ۱۵۰میلیارد تومان نیاز است که تا کنون ۴۰ میلیارد تومان آن تامین اعتبار شده است.

وی با اشاره به اینکه با اجرای این سازه‌ها ۵۰ درصد حوزه آبریز تحت پوشش قرار خواهد گرفت و شاهد ذخیره‌سازی ۱۰۰میلیون متر مکعب آب و کنترل روان آبها خواهیم بود.

انتهای پیام/۸۰۰۱۴/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: آبخیزداری سد سازه آبخیزداری ریگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۰۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مرادعلی الله وردی اظهار کرد: این بلوار به محلی برای استقرار مشاغل مزاحم شهری تبدیل شده است از این رو حذف پل‌ها برای مسدود کردن دسترسی خودروها به پیاده روها با جدیت دنبال شده است.

وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های این بلوار ایجاد زیرگذر در تقاطع امیرالمومنین (ع) است که طرح آن در حال تهیه است و اجرای آن بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

شهردار حمیدیا از دیگر اقدامات به ایجاد بوستان‌های جدید و فرهنگسرا در شهر حمیدیا اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۸۲ درصد بودجه شهر به پروژه عمرانی اختصاص یافت که شامل ۳۵ پروژه با ۳۰۰ میلیارد تومان بود و امسال هم دنبال می‌شود.

وی اظهار کرد: حمیدیا اولین شهری است که برنامه ۵ ساله مصوب دارد که در اجرای طرح‌ها تأثیر بسزایی دارد.

شهردار حمیدیا به سیلاب سال گذشته اشاره کرد و افزود: سیلاب ۱۴۰۱ شهرداری باعث شد که شهرداری برای مهار سیلاب نسبت به مخزن هیدرولیکی در مسیر رودخانه برای مهار روان آب‌ها اقدام کند تا جذب آب‌های زیرزمینی شود.

الله وردی اضافه کرد: دو باب مخزن دیگر هم برای کنترل روان آب‌ها در حال ساخت است و ۱۵ حلقه چاه نیز حفر خواهد شد چرا که بعضی معابر شهر بافت قدیم و در معرض آسیب از مخل روان‌آب‌ها قرار دارد.

کد خبر 6091117

دیگر خبرها

  • بهره مندی روستای سَبزکان ریگان ازآب سالم
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی