Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه موسسه تحقیقات گیاه ‏پزشکی کشور، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت کشاورزی و گردشگری فجر صفا لرستان، انتقال فناوری «تولید انبوه سن شکارگر ماکرولوفوس برای کنترل سفیدبالک و مینوز برگ گوجه فرنگی» از موسسه تحقیقات گیاه ‏پزشکی به این شرکت منجر به تولید انبوه صنعتی سن شکارگر «Macrolophus pygmaeus»  و طعمه مکمل این شکارگر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مهم با تلاش مجری انتقال این فناوری دکتر سیدحسن ملکشی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات کنترل بیولوژیک، همکاران آن بخش و کارشناسان شرکت یاد شده میسر شد.

بدین ترتیب شرکت کشت و صنعت کشاورزی و گردشگری فجر صفا لرستان توانست در سطح ۲۰ هکتار از گلخانه‌های  گوجه فرنگی مدرن خود از این شکارگر برای کنترل آفات استفاده کند و از خرید عامل این شکارگر از خارج کشور بی نیاز شده و از خروج ارز جلوگیری می‌شود.

موسسه تحقیقات گیاه ‏پزشکی کشور ضمن تبریک این موفقیت به کارشناسان آن شرکت، محققین و کارشناسان بخش تحقیقات کنترل بیولوژیک موسسه، آرزوی ارایه خدمات بیش از این به عرصه‌های تولیدی کشاورزی کشور را دارد. 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۰۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هندیجان گفت: با حضور کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه ۸ رقم گندم در قالب پروژه PVS (مقایسه ارقام) گنــدم آبــی که در روسـتای چـــم تـنــگ، حوره مرکز جهاد کشاورزی هندیجان شرقی کشت شده بود انجام شد.

علی شکاری افزود: هدف از اجرای این طرح انتخاب بهترین رقم از لحاظ عملکرد و سازگاری با منطقه و تحمل به شوری و آفات و بیماری‌ها می‌باشد.

وی اظهار داشت: ارقام کشت شده شامل آزادگان، اوج، برات، خلیل، داریون، سارنگ، سحر و مهرگان است.

شکاری تصریح کرد: عملیات برداشت این طرح همراه با کیل گیری و نظارت کارشناسان صورت پذیرفت.

وی اضافه کرد: باتوجه به نتایج به دست آمده مشخص شد عملکرد ارقام اوج و خلیل نسبت به دیگر ارقام بالاتر بوده است.

شکاری اظهار داشت: همچنین ارقام خلیل و داریون نسبت به دیگر ارقام به ورس حساس‌تر بودند.

دیگر خبرها

  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور