Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-30@19:18:38 GMT

بازرسی و نظارت؛ ابزار سلامت کاری سازمانها است

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۶۰۹۳۲

مدیرعامل بانک سینا، بازرسی و نظارت را ابزار سلامت کاری سازمانها دانست و گفت: از شاخص‌های مهم هر سازمانی، بازرسی و نظارت است که اگر به درستی و با دقت انجام شود انضباط مالی و اخلاق حرفه‌ای را برای آن سازمان به ارمغان می‌آورد.

دکتر ایمانی در همایش دو روزه سراسری بازرسی بانک با اشاره به نقش ارزنده بازرسی در بهبود روند فعالیت های بانکی از همکاران واحدهای بازرسی خواست تا با تلاش و جدیت به مسائل بانک نگاه صیانتی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن گرامیداشت فرا رسیدن دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: واحدها بازرسی و نظارتی، خط قرمز هر سازمانی است و با توجه به استقلال عملکردی این واحدها، هیچ گاه نباید جایگاه آن تضعیف شود.
وی با بیان آنکه شفافیت و سلامت کاری امروز بانک سینا مرهون تلاش تمامی همکاران به ویژه مدیران و همکاران حوزه بازرسی است افزود: بازرسان باید با حضور در شعب علاوه بر بررسی دقیق میزان انطباق عملیات شعبه با اهداف کلان بانک، رعایت دستورالعمل های ابلاغی را بررسی و گزارش لازم را به اطلاع مدیران ارشد بانک برسانند.
مدیرعامل بانک سینا خاطرنشان کرد: تمام عزیزان این حوزه افرادی آگاه و کارآمد و مطلع به امور هستند، اما توصیه می شود که با ارتقاء دانش و آگاهی کامل به مسائل بانکی، سعی نمایند ضمن ریشه یابی مشکلات، بانک را در پیشبرد فعالیت ها یاری رساند.
دکتر ایمانی در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد بانک سینا در 10 ماهه سال جاری بیان داشت: علیرغمرقابت  تنگاتنگ شبکه بانکی و مشکلاتی که در سیستم پولی و بانکی کشور در حوزه اقتصاد وجود داشت، بانک سینا توانست از همه فرصت های موجود بهره کامل را ببرد و شرایط مناسبی را تجربه کند.
وی افزود: آمار و اطلاعات بیانگر ارتقاء تمام شاخص های عملکردی بانک سینا است و اهدافی که در بودجه سال 1400 در مجمع بانک تنظیم و تصویب شده بود، در 10 ماهه گذشته و قبل از پایان سال جاری محقق و قابل دسترسی شد؛ که خود موفقیتی بزرگ است.
دکتر ایمانی مطالبات بانکی را پاشنه آشیل مشکلات بانکی دانست و گفت: خوشبختانه با اجرای برنامه های نظارتی و پیشگیرانه مناسب، همچنین کنترل مطالبات و متوازن سازی منابع و مصارف، نسبت مطالبات معوق در این بانک 2.5 درصد است که عملکرد خوب بانک سینا را در این حوزه نشان می دهد و جزو معدود بانک های پیشرو به شمار می آید.
مدیرعامل بانک سینا با اشاره به عدم انجام فعالیتهای شرکت داری از سوی این بانک خاطرنشان ساخت: 75 درصد از درآمدهای این بانک ناشی از اعطای تسهیلات و منطبق بر وظایف ذاتی بانک ها مبنی بر جمع آوری وجوه نقد و قراردادن آن در اختیار کسانی است که توان کار و برگشت وجه را به چرخه اقتصاد داشته باشند.
در ادامه این همایش، جلائی مدیر بازرسی بانک سینا ضمن ارائه گزارشی از وضعیت عملکردی این مدیریت، بانک سینا را جزو بانک های شفاف و کم حاشیه برشمرد و گفت: همکاران بانک سینا همواره در اجرای دستورالعمل ها و قوانین نظارتی، عملکرد مطلوبی داشته و خوشبختانه با وجود همکاران مومن و متعهد و پیاده سازی قوانین پیشگیرانه شاهد کمترین تخلفات در بانک هستیم.
گفتنی است در همایش دو روزه بازرسی، نکات آموزشی لازم در حوزه نظارت بانکی از سوی اساتید دانشگاه و دست اندرکاران امر به بحث و بررسی گذاشته شد.

/اکوناپرس

برچسب ها: بانک سینا ، همایش اقتصادی ، بازرسی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QYM

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بانک سینا همایش اقتصادی بازرسی بازرسی و نظارت بانک سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند

امتداد -عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد.

بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

حجت الاسلام مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قراردادها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانکها را مدیریت و بر عملکرد آنها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانکها نظارت کند.

قدرت کنترل بانک ها از خردادماه

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانکها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • برگزاری مسابقه فوتبال به مناسبت هفته سلامت در امور آب و فاضلاب میاندوآب