Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور بابیان اینکه اصفهان به‌عنوان نگین میراثی و گردشگری و پایتخت صنایع‌دستی ایران شناخته می‌شوند، گفت: باید از رسانه‌های چندمنظوره برای معرفی اصفهان به مردم کشور خود و سایر نقاط جهان استفاده کنیم.

علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور در دومین روز برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، با حضور در غرفه اصفهان به خبرنگار ایمنا اظهار کرد: همان‌طور که نمی‌شود دنیا را بدون ایران تصور کرد، ایران را نیز نمی‌توان بدون اصفهان تصور کرد چراکه آثار بزرگ تمدن، میراث و صنایع‌دستی در اصفهان جمع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارابی بابیان اینکه غرفه اصفهان در این نمایشگاه ازنظر جانمایی و تزئین، نوآوری‌ خاصی دارد، افزود: در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران شاهد درخشش غرفه اصفهان هستیم که تلاش می‌کند نماینده شایسته‌ای برای اصفهانِ پرافتخار باشد.

معاون میراث فرهنگی کشور گفت: سال ۱۹۶۵ که مارشال مک لوهان از دهکده جهانی صحبت کرد کمتر از چهل سال بعد، مانوئل کاستلز از جامعه شبکه‌ای سخن گفت و این موضوع را مطرح کرد که دنیا به شبکه‌ای تبدیل‌شده که همچون سلسله اعصاب بدن با یکدیگر ارتباط دارند و جنبش‌های عصر اینترنت به رسانه‌های نوین متکی شده است؛ بنابراین موضوع تقابل سنت و مدرنیته مطرح نیست بلکه باید رسانه‌های نوین و کارکرد و اثرگذاری آن‌ها را شناخت.

وی افزود: امروز دنیای بزرگ از طریق ابزار کوچکی به نام تلفن همراه در دستان ما است و باید این قدرت را داشته باشیم که از رسانه‌های چندمنظوره برای معرفی استفاده کنیم و اصفهان که به‌عنوان نگین میراثی و گردشگری و پایتخت صنایع‌دستی ایران شناخته می‌شوند را به مردم کشور خود و سایر نقاط جهان معرفی کنیم.

دارابی با اشاره به اهمیت روایت اظهار کرد: امروز جنگ روایت‌ها مطرح است. ما داشته‌های بسیاری داریم اما اگر نتوانیم آن‌ها را به زیبایی تعریف و مطرح کنیم از قافله جهانی جا می‌مانیم.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور تصریح کرد: امروز، ایران ازنظر ثبت آثار جهانی در فهرست میراث جهانی دارای رتبه سوم آسیا و رتبه نهم جهان است و باید با تلاش خود رتبه نخست آسیا را به دست آوریم و در جهان نیز چنین جایگاهی را پیدا کنیم.

به گزارش ایمنا، سی‌وپنجمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی و پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته از دوشنبه تا سه‌شنبه _نهم تا ۱۲ بهمن‌ماه_ به مدت چهار روز برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با کرونا از ساعت ۹ تا ۱۷ از این نمایشگاه بازدید کنند.

کد خبر 552295

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علی دارابی نمایشگاه گردشگری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی غرفه اصفهان در نمایشگاه گردشگری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معاون میراث فرهنگی کشور صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود

بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان ، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه اصفهان در دیدار با امیر کرم‌زاده مدیرکل و شورای مدیران اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اشاره به اهمیت مقوله میراث‌فرهنگی گفت: بی‌تردید وظیفه همگی ما حفاظت از میراث‌فرهنگی است، زیرا میراث‌فرهنگی بخشی جدا نشدنی از فرهنگ ما است و ما از طریق میراث‌فرهنگی می‌توانیم آنچه پدران ما ایجاد کردند را حفاظت و به سایر مردمان از سراسر جهان نشان دهیم.

آیت‌الله طباطبایی نژاد  تأکید کرد: پیشنهاد دارم تا باخرد جمعی و همت شما مسئولان، موزه بزرگ اصفهان تأسیس شود و تمامی آثار پدرانمان در معرض نگاه همگان قرار گیرد.

او گفت: باید تلاش کنیم در کنار حفاظت از میراث‌فرهنگی، مردم هم بتوانند مطابق با نیاز‌های روز زندگی خوبی داشته باشند، لذا پیشنهاد می‌کنم با تلفیق مناسب میراث‌فرهنگی و هنر‌های سنتی با علم روز، شرایط مناسبی را برای زندگی مردم خصوصاً مالکان خانه‌های تاریخی فراهم آورید.

آیت‌الله یوسف طباطبایی نژاد افزود: با توجه به اینکه اصفهان قلب هنر ایران است باید همان‌گونه که به هنر می‌پردازید، هنرمندان به‌ویژه هنرمند پیشکسوت را نیز مورد تفقد و دلجوئی قرار گیرند. 

در این دیدار مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان نیز گفت:  بی‌تردید توجه به زنده نگه‌داشتن میراث‌فرهنگی به‌ویژه میراث‌فرهنگی ایران دوران اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کرم زاده  افزود: رهبر فرزانه انقلاب همواره تأکید داشته‌اند این بنا‌ها فارغ از اینکه چه کسانی در آنها زندگی کرده‌اند مرهون و حاصل دسترنج مردم مسلمان ایران است.

او گفت: اصفهان نگین گردشگری و صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی کشور است، لذا با توجه به کمبود اعتبارات ،  تقاضامندم تا با جلب حمایت شرکت‌های بزرگ همچون ذوب‌آهن و همچنین مجامع خیرین استان در قالب جلب مسئولیت‌های اجتماعی آنها را به سمت مرمت و حفاظت از آثار تاریخی هدایت کنند.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یک هزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و بیش از ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبه‌های مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی در کانون توجه گردشگران قرار دارد.

اصفهان یکی از بزرگترین مراکز تولید انواع مختلف صنایع دستی ایران به شمار می‌رود و از ۲۹۹ رشته صنایع دستی مربوط به ایران ۲۰۰ رشته مربوط به این استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو