Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع‌رسانی ارم نیوز امارات امروز (یکشنبه) به نقل از روزنامه «یدیعوت آحرونوت» نوشت: عباس در جریان این دیدار درخواست حساسی از «گانتس» کرد و خواستار آزادی ۲۵ اسیر فلسطینی که قبل از امضای قرارداد صلح «اسلو» بین سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم اسرائیل در سال ۱۹۹۳ توسط نیروهای این رژیم زندانی شده‌اند، شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این روزنامه صهیونیستی به نقل از منابع فلسطینی اضافه کرد: محمود عباس در این دیدار افزون بر این اسیران، خواستار آزادی اسیران بیمار فلسطینی شد که در سلول‌های رژیم صهیونیستی زندانی شده اند.  

این منابع خاطرنشان کرد که این درخواست پیش از این نیز در دیدار رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که در آگوست گذشته در رام الله برگزار شد، از سوی محمود عباس ارائه شد. 

به نوشته «یدیعوت آحرونوت»، گانتس به محمود عباس گفته است که موضوع مورد بررسی قرار خواهد گرفت اما به این نکته اشاره کرد که کابینه فعلی با آن موافقت نخواهد کرد. 

این روزنامه صهیونیستی افزود: که از بین اسیرانی که محمود عباس آزادی آن‌ها را خواستار شده «ماهر» و «کریم یونس» هستند که در سال ۱۹۸۰ به اتهام قتل «افراهام برومبرگ» سرباز اسرائیلی توسط این رژیم زندانی شده است و کریم یونس از داخل زندان رژیم اسرائیل فتح را رهبری می‌کند. 

به نوشته این روزنامه اسرائیلی، درخواست «محمود عباس» همچنین آزادی «ولید الدکه» را که در سال ۱۹۸۴ به اتهام قتل سرباز «موشه تمام» به حبس ابد محکوم شده است شامل می‌شود. 

«یدیعوت آحرونوت»  نوشت که در بین اعضای بارز وزارت جنگ رژیم صهیونیستی افرادی وجود دارند که با آزادی اسیران فتح که در قدیم زندانی شده‌اند مخالفتی ندارند زیرا به اعتقاد آن‌ها این اقدام موجب تقویت تشکیلات خودگردان فلسطین می‌شود اما دفتر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت که آن‌ها درباره جزئیات جلسات امنیتی اظهارنظر نمی‌کنند. 

این روزنامه صهیونیستی همچنین فاش کرد که گانتس پس از آخرین دیدار خود با «محمود عباس» با چند اقدام اعتماد ساز از جمله پرداخت ۱۰۰ میلیون شیکل (واحد پول اسرائیل) به عنوان مالیات به تشکیلات خودگردان فلسطین موافقت کرد. 

گانتس در ۲۸ ماه گذشته میلادی در منزل خود در شهر «روش هاعین» در نزدیکی تل آویو با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار و درباره مسائل امنیتی و اقتصادی مشترک گفت و گو کرد. 

در آن زمان، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم»، به نقل از «نفتالی بنت» نخست وزیر این رژیم نوشت که دیدار بین «گانتس» و «عباس» در چارچوب گفتمان امنیتی و اقتصادی بود و سیاسی نبود.

برچسب‌ها محمود عباس تشکیلات خودگردان فلسطین اسرائیل آسیای غربی فلسطین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمود عباس تشکیلات خودگردان فلسطین اسرائیل محمود عباس تشکیلات خودگردان فلسطین اسرائیل آسیای غربی فلسطین تشکیلات خودگردان فلسطین جنگ رژیم صهیونیستی روزنامه صهیونیستی محمود عباس زندانی شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است

وزیر خارجه آمریکا با تاکید دوباره بر لزوم حفاظت از جان غیرنظامیان در حمله به رفح، گفت تا وقتی رژیم صهیونیستی طرح معتبری در این راستا اراده نکرده، آمریکا نمی‌تواند از حمله به رفح حمایت کند.

به گزارش ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه رژیم صهیونیستی هنوز «طرح قابل‌اعتمادی برای حفاظت از غیرنظامیان» در حمله به رفح ارائه نکرده، گفت: «در نبود چنین طرحی، ما نمی‌توانیم از عملیات نظامی گسترده در رفح حمایت کنیم، زیرا آسیب‌های آن قابل‌قبول نیست.»

پس از آنکه رژیم صهیونیستی از قصد خود برای حمله به شهر رفح خبر داد، انتقادات بین‌المللی نسبت به کشتار غیرنظامیان در جنگ غزه افزایش یافت و فشارها علیه عملکرد دولت بایدن در حمایت از تل‌آویو هم به میزان چشمگیری تشدید شده است.

وزیر امور خارجه آمریکا مجددا به رغم مانع‌تراشی اشغالگران در مسیر تبادل اسیران که چند ماه است با میانجیگری قطری-مصری-آمریکایی مورد مذاکره قرار گرفته است، این رژیم را مبرا کرد و بار دیگر ادعای بی‌اساس خود مبنی بر مانع تراشی حماس در این معامله را تکرار کرد.

بلینکن گفت منتظر موافقت حماس با آتش‌بس و آزادی اسیران صهیونیست هستند و بار دیگر در اظهاراتی جانبدارانه و بدور از واقعیت تنها مانع بین ساکنان نوار غزه و آتش‌بس را حماس دانست.

آنتونی بلینکن در اندیشکده مک‌کین عادی‌سازی با عربستان و تشکیل کشور مستقل فلسطین

بلینکن که این اظهارات را در نشستی با میزبانی «اندیشکده مک‌کین» مطرح کرد، با اشاره به سفر اخیر خود به منطقه و دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی، گفت: «او (بن سلمان) تصریح کرد که قصد دارد در مسیر عادی‌سازی روابط (با اسرائیل) گام‌هایی بردارد» اما شروطی دارد.

به گزارش «فرانس ۲۴» رژیم صهیونیستی تمایل زیادی به عادی‌سازی روابط خود با عربستان سعودی دارد و ریاض تشکیل کشور مستقل فلسطین را به‌عنوان یکی از شروط اساسی خود مطرح کرده است. این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و چهره‌های راست افراطی در کابینه وی با این امر مخالف هستند.

با این حال، بلینکن با شرط عربستان برای عادی‌سازی روابط گفت آمریکا هم‌زیستی رژیم صهیونیستی و فلسطین را ممکن می‌داند، اما به این شرط که تضمین‌های امنیتی به اسرائیل ارائه شود. به گفته بلینکن، راهکار ۲ دولتی امکان اجرایی‌شدن دارد، اما ابتدا باید به مساله فلسطین رسیدگی کرد. او گفت اگر تضمین‌های امنیتی کارآمد به رژیم صهیونیستی ارائه شود، وجود کشور فلسطین را ممکن می‌داند.

بلینکن در حالی بر تعهد واشنگتن برای تضمین امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرد که از آغاز جنگ غزه تا امروز حدود ۳۵ هزار فلسطینی در حملات نظامیان این رژیم به شهادت رسیده‌اند و بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند.

روابط چین و آمریکا

بلینکن همچنین در این نشست به تنش‌های میان آمریکا و چین پرداخت و گفت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا «مدیریت مسؤولانه» روابط واشنگتن و پکن را یکی از وظایف خود می‌داند.

او در یک کنفرانس خبری در نشست اندیشکده مک‌کین گفت: «حدود یک سال قبل به چین سفر کردم، وقتی که با یکدیگر فاصله زیادی داشتیم. فکر می‌کنم بایدن مدیریت مسؤولانه رابطه با چین را وظیفه خود می‌داند. ما با چین در رقابت تنگاتنگی هستیم و تا وقتی این رقابت عادلانه باشد، آمریکا با آن مشکلی ندارد.»

بلینکن با تاکید بر اهمیت روابط دوجانبه با پکن برای واشنگتن، گفت جلوگیری از بدل‌شدن این «رقابت» به «مناقشه» برای آمریکا بسیار مهم است.

او گفت: «تلاش ما در وهله اول این است که گفت‌وگوهای متداول را در تمامی سطوح برقرار کنیم و برقراری ارتباطات نظامی یکی از مهم‌ترین بخش‌های آن است. ما به دنبال حوزه‌هایی هستیم که حتی بتوانیم با چین همکاری داشته باشیم.»

وزیر خارجه آمریکا با اذعان به اختلافات گسترده میان ۲ کشور، گفت احیای همکاری پکن و واشنگتن می‌تواند به درک تفاوت‌های هر کشور از سوی دیگری کمک شایانی کند.

انتهای پیام

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حماس بدون توقف جنگ هیچ توافقی را نمی‌پذیرد
  • طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟
  • بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است
  • تحلیلگر صهیونیست: محمود عباس ۲ بار دیدار با بلینکن را رد کرد
  • محاصره کارخانه اسلحه‌سازی حامی رژیم صهیونیستی در انگلیس
  • درخواست حماس برای فشار بر تل آویو جهت تعیین تکلیف اسرای غزه
  • جزئیات توافق پیشنهادی سه مرحله‌ای میان تل‌آویو و مقاومت فلسطین
  • جزئیات منتشر شده در رسانه‌ها از طرح پیشنهادی رژیم صهیونیستی به حماس
  • دیدار رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه امارات در ابوظبی
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!