Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - امیرحسین نظری گفت: در حال حاضر ۱۳ واحد تولیدی فولاد و محصولات فولادی در خوزستان فعال هستند.

به گفته رییس سازمان صمت خوزستان  این واحد‌ها شامل فولاد خوزستان، پارس هفت تپه، گروه ملی صنعتی فولاد ایر ان، پانیا پرتو، فولاد شادگان، واحد فولاد روهینا جنوب، فولاد کاویان، فولاد اکسین، نورد لوله اهواز، لوله سازی اهواز، لوله سازی ماهشهر، فولاد خاورمیانه و فولاد کاوه اروند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید:  این واحد‌های فولادی در تولید کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی، فولاد خام و محصولات فولادی فعالیت دارند.

این مقام مسئول  گفت: واحد‌های فولادی خوزستان زمینه اشتغال ۱۹ هزار و ۸۴۲ نفر را فراهم کرده اند که با وارد مدار شدن ۱۱ طرح فولادی دیگر تا سال ۱۴۰۴ این تعداد اشتغال به ۲۷ هزار نفر افزایش می‌یابد.

به گفته رییس سازمان صمت خوزستان  ۱۱ طرح فولادی در دست اقدام در استان در تولید آهن اسفنجی، فولاد خام و محصولات فولادی فعالیت خواهند داشت.

نظری گفت:  در این پروژه‌ها ۲ طرح توسعه فولاد خوزستان، ۲ طرح توسعه فولاد پارس هفت تپه، تاسیس فولاد جهان آرا، تکمیل فولاد شادگان، توسعه فولاد اکسین، راه اندازی فولاد زاگراس اندیمشک، توسعه فولاد خاورمیانه، ساخت کارخانه فولاد پیمان کارون و ساخت فولاد پاسارگاد صبا در دست اقدام هستند که تا سال ۱۴۰۴ باید به سرانجام برسند.

او می‌گوید: ظرفیت اسمی تولیدفولاد و محصولات فولادی در این ۱۱ طرح ۹ میلیون و ۹۸۰ هزار تن  و  میزان سرمایه گذاری برای اجرای این پروژه‌ها بالغ بر ۲۵۹ هزار و ۶۷۹ میلیارد ریال است که در شهرستان‌های اهواز، شوش، خرمشهر، شادگان، اندیمشک، هفتکل و رامهرمز اجرا می‌شوند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فولاد خوزستان اجرای طرح محصولات فولادی توسعه فولاد ۱۱ طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • خوزستانی‌ها در انتهای جدول؛ اتفاقی که برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر ایران افتاد
  • تیم تراکتور امروز در اهواز به میدان می‌رود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • لزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌های مجتمع فولاد بافق
  • لزوم تسریع در روند اجرای طرح‌های مجتمع فولاد بافق
  • قول و قرار آتش‌بازی در ورزشگاه شیک جنوب