Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت حضور دانش‌بنیان‌ها برای تحول دیجیتال کشور مهم ارزیابی کرد و گفت: پژوهشگاه صنعت نفت می‌تواند در توسعه فناوری و تحول دیجیتال کشور نقش‌آفرین باشد.

به گزارش شانا به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، جعفر توفیقی در حاشیه امضای تفاهم‌نامه با گروه‌ شرکت‌های دانش‌بنیان دانیال موج به جایگاه جوانان و دانشگاهیانِ بااستعداد در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با تلاش و پشتکار جوانان این مرز و بوم شاهد تحولات عظیمی در سطح کشور هستیم و هم‌اکنون این افراد از نظر فنی و علمی به جایگاهی دست یافته‌اند که می‌توانند با بزرگ‌ترین شرکت‌های بین‌المللی رقابت ‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از روند سریع تحولات در دنیا یاد کرد و گفت: همواره تغییرات ایجادشده در سطح دنیا غیرقابل برگشت است و نیاز دارد  سازمان‌های پژوهشی و دانشگاه‌ها اطلاعات خود را به‌طور مستمر و با سرعت بالا به‌روز کنند و باید این نکته را در نظر گرفت که عمده‌ترین مزیت رقابتی کشورها موضوع تحول دیجیتال است که خوشبختانه شرکت‌های داخلی نظیر شرکتِ دانش‌بنیان دانیال موج نیز به آن ورود کرده‌ است.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در همین زمینه تصریح کرد: پژوهشگاه صنعت نفت افزون بر آنکه به‌دنبال حل مشکلات صنعت است، آینده‌نگری و رصد فناوری‌های روز دنیا را در برنامه‌های خود قرار داده تا از این طریق بتواند اقدام‌های مؤثری را همسو با نیازهای صنعت نفت انجام دهد.

توفیقی افزود: همواره صنعت نفت را باید تکیه‌گاه اقتصادی و سیاسی کشور دانست، از این رو این صنعت عظیم برای تسریع فعالیت‌های عملیاتی خود نیاز دارد از فناوری‌های دیجیتالی بهره‌مند شود؛ بر همین اساس محققان پژوهشگاه صنعت نفت افزون بر انجام فعالیت‌های فناورانه روز این صنعت، به‌دنبال رصد فناوری‌های روزآمد دنیا نیز هستند.

وی در همین زمینه تصریح کرد: محققان این مجموعه همواره از ظرفیت‌های موجود در کشور نظیر دانشگاه‌ها برای پیشبرد اهداف خود بهره‌مند می‌شوند زیرا سرعت تحولات به‌گونه‌ای‌ است که هیچ شرکت یا مجموعه‌ای نمی‌تواند به‌تنهایی و تنها با اتکا به توانمندی‌های درونی خود از پس تغییرات موجود برآید.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه امیدواریم امضای این تفاهم‌نامه به افزایش سرعت ورود فناوری‌ها به صنعت نفت از مسیر پژوهشگاه منجر شود، گفت: پژوهشگاه بهترین مرکزی است که می‌تواند در زمینه فناوری‌های مرتبط با موضوع دیجیتال و تحولات دیجتالی به صنعت نفت کشور کمک کند و با توجه به مطالعاتی که در حوزه‌های پردیس‌های سه‌گانه در این مجموعه صورت می‌گیرد به‌کار بردن فناوری‌های دیجتالی می‌تواند به بهبود و تسریع فرآیندها کمک کند.

توفیقی تصریح کرد: پژوهشگاه صنعت نفت باید در موضوع کاربرد فرآیندهای دیجتالی و تسلط به دانش و فناوری در این زمینه در کشور پیشگام باشد و بتواند با تلاش محققان خود سبب نفوذ فناوری‌های مورد نیاز کشور در بخش‌های مختلف صنعت شود تا در نهایت صنعتی همچون صنعت نفت پابه‌پای دیگر صنایع دیجیتالی موجود در دنیا به فعالیت‌های خود ادامه دهد.

گفتنی است این تفاهم‌نامه روز شنبه (نهم بهمن‌ماه) در پژوهشگاه صنعت نفت امضا شد که پیاده‌سازی تحول دیجیتال، نیازسنجی فنی در زمینه‌های هوش‌مصنوعی و طراحی، پیاده‌سازی و بومی‌سازی تجهیزات ارتباطی مورد نیاز صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از مهم‌ترین مسائل این تفاهم‌نامه به شمار می‌آید.

منبع: شانا

کلیدواژه: پژوهشگاه صنعت نفت جعفر توفیقی توسعه دیجیتال پژوهشگاه صنعت نفت تحول دیجیتال تفاهم نامه فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۳۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عیسی زارع پور در دیدار با «لوکیا ایسانگا ناکاداما» با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشور‌های آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشور‌های مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی طرح های مهم زیرساختی را انجام دادند و این آمادگی وجود دارد تا طرح های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور (اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد و با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمد‌ها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.
وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکت‌های فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، افزود : این شرکت‌ها علاقه‌مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیاز‌های این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.
وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.
معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ضمن تاکید بر لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی ، از دوستان ایرانی در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه‌ آی سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیرو‌های اوگاندایی ، درخواست کمک کرد .

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بستر‌های تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محور‌های دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.
دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود. تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

دیگر خبرها

  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است