Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز ستاد مشترک ارتش کره جنوبی (JSC) گزارش کرد پرتابه‌ای که تصور می‌رود یک موشک منفرد بالستیک باشد، در ساعت ۷:۵۲ دقیقه صبح به وقت محلی (۲۲:۵۲ به وقت گرینویچ) از ایالت جاگانگ کره شمالی در ساحل شرقی این کشور پرتاب شد.

«شورای امنیت ملی کره جنوبی» در واکنش به این پرتاب در موردی نادر به ریاست «مون جه-این»، رئیس‌جمهور کره جنوبی تشکیل جلسه اضطراری داد، اعلام کرد به نظر می‌رسد این آزمایش شامل یک «موشک بالستیک با برد متوسط» (IRBM) باشد که کره شمالی از سال ۲۰۱۷ تاکنون آن را آزمایش نکرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مقامات کره جنوبی، تخمین زده می‌شود این موشک به ارتفاع ۲۰۰۰ کیلومتر رسیده و برای ۳۰ دقیقه در فاصله ۸۰۰ کیلومتر پرواز کرده باشد. IRMB‌ها معمولا برد ۱۰۰۰ تا ۵۶۰۰ کیلومتر دارند.

به گفته «مون»، پرتاب این موشک کره شمالی را یک قدم دیگر به کنار گذاشتن مهلت قانونی که برای «آزمایش موشک‌های بالستیک دوربرد بین‌قاره‌ای» (ICMB) رعایت می‌کرد، نزدیک می‌کند. برد ICMBها معمولا بیشتر از ۵۶۰۰ کیلومتر است.

رئیس‌جمهور کره جنوبی یادآور شد که مجموعه آزمایش‌های موشکی کره شمالی در این ماه که به هفت مورد رسیده است، یادآور افزایش تنش‌ها در سال ۲۰۱۷ است که کره شمالی چندین آزمایش هسته‌ای انجام داد و بزرگترین موشک‌هایش را پرتاب کرد، از جمله موشک‌هایی که از فراز ژاپن گذشتند.

کیم جونگ اون گفته است که دیگر به توافق درباره تعیلق آزمایش سلاح‌های هسته‌ای که در سال ۲۰۱۸ پس از تماس‌های متعدد دیپلماتیک و ملاقاتش با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آن زمان آمریکا به دست آمد، پایبند نیست.

حاکمان کره شمالی این ماه اعلام کردند که ممکن است این آزمایش‌ها را از سر گیرند، زیرا آمریکا و متحدانش نشانه‌ای از کنار گذاشتن «سیاست‌های خصمانه» بروز نداده‌اند.

کد خبر 653837 برچسب‌ها دفاع - آزمایش موشکی کره شمالی کره شمالی و کره جنوبی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دفاع آزمایش موشکی کره شمالی کره شمالی و کره جنوبی کره جنوبی کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۴۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!

جدیدترین ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین، چندین نمونه بذر را به زمین آورده است.

به نقل از چاینا دیلی، با بازگشت فضاپیمای سرنشین‌دار «شنژو ۱۷»(Shenzhou-17)، گروه جدیدی از نمونه‌های آزمایشی علمی از ایستگاه فضایی «تیانگونگ»(Tiangong) چین به زمین رسیدند که شامل بذرهایی برای آزمایش‌های پرورش گیاه هستند.

بذرهای علوفه از جمله یونجه و جو که توسط «مؤسسه دامپروری و علوم دارویی لانژو»(LIHPS) زیر نظر «آکادمی علوم کشاورزی چین»(CAAS) ارائه شده ‌بودند، ۱۱ ماه در معرض پرتوهای فضایی در ایستگاه فضایی تیانگونگ قرار گرفتند.

پس از بررسی‌های اولیه در «مرکز فناوری و مهندسی بهره‌برداری از فضا» زیر نظر «آکادمی علوم چین»(CAS)، بذرها برای بررسی‌های تجربی به یک گروه پژوهشی از موسسه دامداری و علوم دارویی لانژو سپرده شدند.

«یانگ هونگشان»(Yang Hongshan) دانشمند ارشد این گروه پژوهشی گفت: پژوهشگران، آزمایش‌های جوانه‌زنی را روی بذرها آغاز کرده‌اند و آزمایش‌های اصلاحی را نیز انجام خواهند داد تا به محصولات جدید با کارآیی بالاتر، کیفیت بهتر و مقاومت بیشتر دست یابند.

وی افزود: انتظار می‌رود که نتایج این پژوهش، روحیه رقابتی چین را در زمینه علم و فناوری کشاورزی به طور قابل توجهی افزایش دهند و از توسعه پایدار کشاورزی در این کشور حمایت کنند.

گروه پژوهشی، سه گونه جدید یونجه و یک گونه جدید جو را از طریق پرورش در فضا با موفقیت کشت کرده‌اند. این گونه‌ها به طور گسترده در روند تولید استفاده شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • ببینید | طوفان شن وحشتناک با سرعت ۱۱۰ کیلومتر بر ساعتی در خراسان شمالی!
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • هشدار نارنجی هواشناسی درباره سیلاب در ۱۰ استان
  • ترمیم آسفالت و بهسازی کمربندی های شمالی و جنوبی اراک
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد